Skip to content
18 reacties
2459 weergaves

Bed sex.

Hoi, de laatste tijd fap ik gewoon normaal, maar sinds kort vind ik het lekker om mijn kussens naakt te neuken en ik kom ook klaar. Is dit slecht en kan ik ermee doorgaan.
Tips!!!

15 jaar
8 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik ben een meisje van 16 en ik ga als ik alleen thuis gewoon net alsof doen alsof ik een vriendje heb en ik trek dan ook wat sexy's aan dan pak een dik kussen en maak daar sex bewegingen op ik heb ook geen vriend dus ik doe het op een kussen. Als ik dan een beetje in die "modus" zit kleed ik me uit en ga dan harder op en neer op het kussen,... dan kom ik soms ook klaar

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • O, ja ik herken dit ook. Ik heb al een paar maanden een vriendin waar ik zo nu en dan echt sex mee heb, en dat vinden we allebei heel fijn. Maar als ik alleen ben dan doe ik het ook nog steeds met mijn kussen. Ik maak dan een holte in het zachte kussen en laat mijn penis dan in die gleuf glijden en dat voelt altijd heel lekker. Ik doe, als ik voel dat ik ga klaarkomen, soms wel ff een zakdoek onder mijn pik, dat vangt het meeste van de klodder wel op.    

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou het masturberen bij vrouwen heb ik ook weinig verstand van jammer genoeg maar hoe je aan een vriendje komt dat is heel erg afhankelijk van wat voor persoon jij bent.

    Want jij moet iemand zoeken die jij echt leuk vind en die goed bij jou past en waar jij bij past.

    Heb je niemand in je klas of omgeving die je leuk vind?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • hoe doe je dat ik ben heel internet af gespeurt maar nee,ik zie geen tips over mastuberen en dit heet "rijden" alleen doen vrouwen dit vaker volgens internet maar kan iemand mij tips geven want ik heb telkens zin in seks maar 'k heb geen vriendje ook daar misschien tips voor? en ik weert 't ik ben jong maar 't mag wel want 't is van 10 t/m 23 maar seks is nog nii geschikt voor mij maar mastuberen wel vind ik

    10 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit echt sex gehad en nog nooit een kussen geneukt. Maar ik mag toch hopen dat een meisje/jongen neuken lekkerder voelt dan een kussen neuken. En dat het ook meer speciale is.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • eyy dat doe ik ookk !! ik vindt het heerlijk het lijkt net alsof je echt seks hebt , hoe vaak doe je het ongeveer ?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wordt het niet hoogtijd dat je een echte jongen of meisje gaat zoeken?
    Je moeder gaat het nu best wel vreemd vinden dat je kussen steeds in de was ligt :)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee je behoort gewoon tot die jongens, welke reeds bij de combinatie van fantasie- en geringe penisstreling klaar kunnen komen. Omdat men bij echt neuken het hoogtepunt niet te snel moet komen, zullen jongens die reeds op een kussen klaar kunnen komen, moeten gaan oefenen in het uitstellen daarvan. Dat kan door het gevoel te leren kennen, wat aangeeft stop even en ga daarna weer verder. Des te meer je daar grip op krijgt, kan je langer door neuken. Succes er mee.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik doe dat ook altijd nu vraag ik me ook af dat raar is.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Er zijn jongens die reeds bij fantasie tot een hoogtepunt kunnen komen. Terwijl anderen dit al via het omarmen en wippen op de streling van een kussen kunnen bereiken. Daarvoor hoeft er dus geen omklemming der penis plaats te vinden. Wil je dat wel hebben, neem dan een klein opblaasbaar zwembandje. Vouw dat dubbel, met plaktape vast zetten. en de grote van het instootspleetje afplakken. Leg het geheel in de juist stand op een kussen, en het neuken kan beginnen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Maar even om bij mijn vraag terug te komen.

    Want oke ik kan begrijpen dat het lekker voelt. Maar hoe neuk je jou kussen?

    Want ik neem aan dat je er geen gat in maakt en waar stop jij je piemel dan in?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Zolang het maar je eigen kussen is :)...
    Maar er zijn ook jongens en meisjes die een knuffel gebruiken om te neuken.
    Het is gewoon een vervanging van een "echt" iemand M/V en zolang je maar niet een hete strijkbout lekker vind is er niets mis mee maar wel één keer per week even je kussen in de was doen onder de mom dat je wel heel erg hebt gezweet. (op 60 graden wassen).

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wil ook graag doen, ik denk dat je zelf maar een beetje moet proberen wat jij fijn vind

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • hoe doe je dat dan? ik kijk ook een beetje naar verschillende manieren om te masturberen namelijk

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja dat doe ik ook wel eens. Vroeger ging ik met een vriendje altijd spelen en we iets van 12/13 jaar waren gingen we ook samen rukken. Ik had altijd van die grote knuffels op mijn kamer en die gingen we dan ook neuken. We schuurde dan de zachte haartjes van de knuffels langs onze piemels. We wisselde af met de knuffels en ik heb ook vaak dezelfde knuffels geneukt waar hij ook met zijn stijve piemel aan had gezeten. De knuffels zijn nu hard geworden van de sperma, omdat ik er zo vaak op klaarkwam. Tegenwoordig neuk ik dus mijn kussen of trek ik me gewoon af.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik moet eerlijk zijn dat ik er nog nooit bij na heb gedacht om mijn kussen te gaan neuken. En ik ga het ook zeker niet doen maar als jij daar blij van wordt waarom zou je dan stoppen.

    En zolang je geen vriendin hebt kun je het gewoon blijven doen. Alleen snap je natuurlijk ook dat zodra je een vriendin krijgt dat je dan wel moet oppassen dat ze er niet achter komt want dat zou er genant zijn.

    En net zoals de jongen van 20 ben ik nieuwsgierig hoe je dat doet want ik neem aan dat je geen gat hebt gemaakt in je kussen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Stop je je penis dan tussen die twee kussens?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • hallo ik doe dit zelf al een jaar of 2 en ik vind het zelf wel lekker ik heb er geen problemen mee gehad

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten