Skip to content
13 reacties
3352 weergaves

betast in mijn slaap op de scouting

ik wil wat ik meegemaakt heb toch heir eve kwijt. een paar maanden geleden op een scoutingkamp ben ik snachts door een paar andere jongens betast en ze dachten dat ik toen sliep. ik lag op mijn rug toen ik hoorde en vaag kon zien dat ze een aantal bedden afgingen om ook andere jongens te betasten. ik deed net of ik sliep toen ze bij mijn bed aankwame en liet ze hun gang gaan. 1 jongen trok mijn deken naar beneden terwijl een andere over mijn boxer begon te strelen waardoor ik snel een stijve kreeg. ik hoorde ze fluisteren om mijn boxer uit te trekken en zouden me gaan rukke en dat deden ze ookl. ik hield me gewoon rustig en probeerde het lekkere gevoel weg te denken maar ik kon niet tegengaan dat ik ging spuiten en nog veel ook. ik bewoog me een beetje terwijl een 3e jongen mijn sperma opveegde met zijn vingers en in zijn mond dee om te proeven. daarna ginge ze snel verder. is dit wel normaal? ik weet niet precies wie het waren maar wel de wat oudere jongens van 15 of 16 jaar. ik weet ook nie aan wie ik dit moet melden. wie helpt me/

14 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Mij is dit ook gebeurd toen ik 14 was. Ik vond het lekker en we hebben het er nooit meer over gehad. Elk jaar een aar keer. Niemand was of is nu homo. Het was gewoon experimenteren. Maar wel wat fout omdat er geen toestemming was.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen kwam er een olifant met een hele lange snuit ... dit is gewoon niet waar.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen15 Op zich is er niet veel gebeurd en het is ook niet te vergelijken met het verhaal van de topic starter, die echt is afgetrokken... Toch zou ik dat niet zomaar doen. Je vriend was niet bij bewustzijn, dus kon zich ook niet verdedigen, wanneer hij het betasten vervelend had gevonden. Het is beter om zoiets samen te doen, als jullie dat allebei leuk vinden en nuchter zijn.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • De eerste keer dat ik zo 's nachts werd aangeraakt door iemand durfde ik ook niks doen of zeggen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet normaal, maar je liet het toe. je kan er niet veel aandoen. blijf gewoon jezelf.
    Je had ze toen trouwens kunnen tegenhouden.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • waarom deed je of je sliep . nu ben je volgens mij er ook schuldig aan om je slapend te houden .had er als een echte kerel wat van gezegd dan.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jullie kwamen van carnaval, had jij ook drank gehad,dan ben je al wat vrijer. jouw vraag is dit echt fout, neen, dat niet,in feite heb je niets gedaan,ook geen misbruik gemaakt eigenlijk, je hebt hem geholpen ,dat je nieuwsgierig was om zijn piemel te zien is heel normaal op jouw leeftijd, om te vergelijken, doen veel jongens, alleen hij wist niets omdat hij dronken was,en je hebt gewoon even gekeken meer niet,en omdat je ongemerkt de kans had,zou niets zeggen, schuldgevoel is nergens voor nodig,want er is niets gebeurd, ja je hebt zijn piemel gezien maar onder de douche zien jongens elkaar ook wel naakt en vergelijk je elkaar ook wel ,onbewust of bewust,maar is normaal en dit was eigenlijk hetzelfde,niks fouts dus.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb eigenlijk zelf zoiets gedaan bij een jongen van mijn leeftijd maar ik zie dit niet als ongewenste intimiteit .
    een half jaar geleden tijdens de carnaval in ons dorp moest ik een vriend uit de klas die bij mij zou slapen half dragen omdat hij niet meer kon lopen van de drank. we wonen gelukking dichtbij
    toen we eindelijk op mijn slaapkamer aankwamen waar ook zijn bed al klaarstond liet ikk hem erop vallen en begon zijn kleren uit te trekken. het was helemaal niet te bedoeling iets te doen of zo maar toen kk zijn strakke spijkerbroek omlag trok ging ook zijn boxer een stukje mee maar bleef net boven zijn piemel steken.
    Maar op dat moment kon ikk de nieuwsgierighedi niet bedwingen en moest zijn piemel gewoon even zien en trok zijn boser verder naar omlaag, hij merkte nisk meer en sliep al. toen heb ik van dichtbij zijn piemel en ballen bekeken en ook even zijn voorhuid vastgepakt om zijn eikel bloot te maken. toen heb ik zijn boxr weer snel aangedaan. ik geilde hier wel op terwijl ik geen homo ben en moest hier heel de nacht aan denken en heb mezelf ook getrokken toen er er weer aan dacht.
    dit is toch neit echt fout of wel?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zit zelf ook op scouting en dit heb ik gelukkig zelf nog nooit meegemaakt. Ookal weet je niet wie het waren zou ik hier toch mee naar je (mannelijke) leiding gaan. Die zouden dit bij jullie naar voren kunnen brengen zonder dat bekend is dat jij dit hebt gezegt of dat er wordt gezegt wie het was degene die dit waren zullen zich aangesproken voelen en dit hopelijk niet meer doen

    Een andere oplossing is om eerst naar je oudrs te gaan zodat zei jou hulp kunnen bieden waar nodig. Het is wel een anrader om naar je ouders te gaan want ik denk dat als je naar je leiding gaat dat jou leiding dan ook contact met je ouders zal gaan opnemen.

    Veel succes verder en houd ons op de hoogte.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Zelf scouts ervaring maar dit is ongebruikelijk, iemand betasten of aanraken tijdens de slaap is gewoon niet normaal. Alles wat onvrijwillig gebeurd is niet acceptabel, zou het aangeven bij de leider,proberen de daders te snappen en betere controle.Iedereen moet zich veilig kunnen voelen en daar passen geen ongewenste handtastelijkheden bij.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • klinkt leuk maar het is inderdaat niet de bedoeling als jij dit niet wil ik zou het laten weten aan de groeps leider

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee, dit is niet normaal. Dit is een ongewenste intimiteit. Die jongens hebben je afgetrokken terwijl je lag te slapen. Ik zou het zeker melden bij de leiding van de scouts en je ouders. Het is wel jammer dat je niet weet wie het waren: dat maakt het aanpakken van dit probleem moeilijker...

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat dit niet normaal is. Zo als je al zegt: ze betasten je. Als je het nou wouw dan was het oké geweest maar nu... Ik denk dat je naar je leiding gevende moet gaan om dit te melden. En misschien let hij er dan de volgende keer beter op?

    12 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten