Skip to content
10 reacties
2835 weergaves

Penis te groot??

Ik heb een probleem, Ik ben 16 jaar en heb een sins kort een vriendje (ja ik ben homo deal ermee of niet). Maar ik heb dus een paar dingen waarvoor ik mij schaam. Ten eerste is mijn penis veel te groot. Je ziet hem in een slappe toestand zelf een beetje in m'n broek als ik zit. ik heb nog nooit sex gehad maar al wel geëxperimenteerd met condooms. Eerst kocht ik dus de normale, omdat ik dacht van nou waarschijnlijk stel ik me aan hij is vast niet zo groot. Maar ik had het mis... Die condoom paste nieteens om mijn eikel!! Ik heb later dus ook andere gebrobeerd maar die kwamen ook niet over mijn eikel. Toen had ik bijna alles geprobeerd behalve die durex XXL maar je raad het al... Die condoom kwam wel het verst (ongeveer tot 4 cm vanaf de eikel), maar dat was ook nogsteeds veel te klein. Ik schaam me hier heel erg voor... Ik durf niet naar de dokter omdat ik me er zo erg voor schaam. Zijn er manieren om hem te verkleinen? Mijn tweede probleem is dat ik een paar pubertijdsverscheinselen mis. Ik ben dus 16 maar ik heb nooit bal/okselhaar gehad. Ook heb ik nog steeds een piepstem. Wel ben ik redelijk lang (1,88m), en heb ik sperma. Kan ik nog die andere verschijnselen krijgen?? En ten slotte nog iets. Ik kom bijna niet aan. Hier heb ik al mijn hele leven last van. Ik ben op dit moment 57 kilogram (te licht dus) zelf heb ik er niet zo erg last van maar ik heb natuurlijk liever een sixpack dan een plank. En die spieren worden niet echt groter omdat ik zo weinig weeg Alvast bedankt voor al jullie reacties enzo.

16 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • @jongen14 Haha een condoom kan als je hem opblaasd Indd 30cm lang worden maar zo werkt het niet met condooms?? Want je doet hem er niet al opgeblazen om

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Goed dat je toch even de dokter hebt geraadpleegd. Waarom het 'standaard' condoom niet paste is nu wel duidelijk. ;-) Je hebt nu gelukkig al condooms meegekregen, anders had je eventueel op 'condomerie.nl' kunnen kijken voor de juiste maat. (Kan natuurlijk nog steeds. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en wat extra nodig hebt. ;-) )

    Omdat je 'nog maar' 16 bent denk ik dat het met je stem nog wel goed komt. Hoe het zit met je lichaamshaar: geen idee, dat verschilt zo sterk per persoon. Misschien krijg je het slechts in heel geringe mate. Zolang je niet bent uitgegroeid is er weinig over te zeggen lijkt mij.

    Wat je gewicht betreft, dat zal wel aan je stofwisseling liggen. Misschien is het handig om eens te praten met een diëtist/voedingsconsulent. En een sixpack krijg je niet zomaar en in een paar dagen. Daarvoor moet je toch echt regelmatig de buikspieren trainen. Maar daar moet je lichaam dan wel weer genoeg energie voor opslaan, anders wordt je misschien nog lichter.

    Je vraagt om tips en ervaringen. Bij mij is mijn pik erg gemiddeld qua lengte (15 stijf), maar wel aan de dikke kant. Daardoor hebben mijn vriend en ik ons erbij neergelegd dat 'het echte werk' zo gezegd er niet inzit. (Niet iedereen houdt daar trouwens van.) Gelukkig zijn er nog genoeg andere manieren om van elkaar te genieten en ik denk dat jullie dat ook wel zullen ontdekken. Ik wens jou en je vriend een heerlijke toekomst.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik denk dat dat geen probleem is meeste mensen geilen op grootte penissen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Maar een condoom kan toch een halve meter groot worden als je hem opblaast. Dus het moet wel passen. Verder vind ik heet wel heel groot. Maar ja wij zijn hier ook jou te helpen doei.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben gister bij de dokter geweest. Het was beat akward maar ook geruststellend. Hij heeft hem gemeten. Slap was de lengte 15 en stijf 25.De omtrek was het grootste probleem vertelde hij. De omtrek was slap 13 en stijf 19. Vaak hoor ik mensen zegen dat een grote lul geil is maar geloof me er is een limiet. Verder vertelde de dokter dat hij waarschijnlijk wel nog even door ging groeien. Hij gaf me speciale condooms mee en hij zij dat ik iedere maand ff langs moest komen voor nieuwe. Mijn vriend heb ik het nog niet verteld. Het is niet dat we het al gelijk doen enzo, zo zijn wij niet Haha. Op mijn 21ste kan ik hem laten verkleinen als ik wil. Hebben jullie nog tips of ervaringen??

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Lijkt me juist wel fijn een grote Lijkt me dat je vriendje dat ook niet erg vindt

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe groot is je penis dan en bij mijn vriendje was het ook moeilijk om een goede condoom te vinden die paste

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe groot is ie dan?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen18 thnx. Heeft iemand anders nog tips of ervaringen of iets anders?!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Lastig, van die penislengte... Er zijn ook jongens die een grotere willen en bij jou is het juist andersom. Zijn er op internet niet nog grotere condooms verkrijgbaar? Wat je lichaamshaar betreft: dat kan nog steeds komen, al is het dan wat laat. De meeste jongens van jouw leeftijd hebben wel een zware stem, maar misschien wordt die van jou nog wel zwaarder. Wacht het gewoon af. Wat al je vragen betreft: ga toch even bij de huisarts langs, als het je ongerust maakt. Schaam je niet: hij is het gewend.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten