Skip to content
14 reacties
87 weergaves

beduveld

Het valt me op dat er hier zo slecht gespeld wordt. Hebben de pubers van tegenwoordig bijna allemaal dyslexie of zitten hier eigenlijk vieze oude mannetjes die zich jonger voor willen doen door expres spelfouten te maken?

23 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik denk alleen wel dat het gevoel van netjes moeten schrijven terugkeert zodra een persoon gaat studeren of serious business gaat doen, aangezien het dan belangrijk is.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ook ik irriteer mezelf mateloos aan spelfouten, met name fouten als het gaat om dt. Jongeren van tegenwoordig zouden weer eens iets meer moeite moeten doen om spelling te begrijpen en te leren en niet dat het niet meer uit gaat maken of je een d een t of dt schrijft. Ze geven er gewoon niets meer om...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • 2de jongen 16 weer: hebben jullie trouwens dan geen last van de spellingscorrectie? Is die dan uitgeschakeld of gebruiken jullie allemaal een pc?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben het helemaal met je eens: het niveau van schrijven is soms bedroevend...

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, ik vind het ook erg vervelend. En ik denk dat helaas het tweede waar is.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat het beide is. Hoewel sommige teksten wel erg verdacht zijn. Wat betreft die oude vieze mannetjes, dat is de reden dat ik niet meer op Twitter zit...

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is inderdaad vreselijk, ik irriteer me dood. Mensen die dan typen: "en toen was me vader nie tuis dus k kon nie na binne" vreselijk. Leer typen mensen. Ga een keer naar school.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Tussen snel typen en wel erg stomme, verdachte fouten maken, zit een behoorlijk verschil.. Dit lijkt soms meer op een wanhopig zoeken naar hoe je een puberale spelfout maakt...

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Stress niet zo man we zijn nog jong, we hoeven niet het hele woordenboek uit onz hoofd te weten. Kalm aan ouwe

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk vooral dat de taal behoorlijk verslechterd door het chatten. Snel typen is tegenwoordig belangrijker dan correcte zinsopbouw.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Geen idee, maar irritant is het wel. Het valt me ook op dat de laatste 2jaar ook regelmatig dezelfde onderwerpen terugkomen. Ps: een jaar geleden stond er een reactie bij van iemand in de 40(of was het nu eind de 30?) dus het verwonderd mij niet

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vrees: beide.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Niemand geeft tegenwoordig nog wat om spelling, snel kunnen antwoorden en de juiste (en veel..) emoji's gebruiken is belangrijk.. Of de gemiddelde forumgebruiker heeft gewoon een lage intelligentie, ik heb geen idee. Maar er zitten hier ook kinderen, die spellen gewoon (nog) niet zo goed.
    En ja, er zullen hier vast wel oude mannen zitten die zich voordoen als jong persoon en om vieze verhaaltjes van kinderen vragen.. Iedereen kan op dit forum komen en zich anders voordoen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk het laatste.................

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten