Skip to content
19 reacties
12167 weergaves

Naakt douchen bij sport

Ik hoorde laatst van mijn broer dat ze met onderbroek douchen bij zijn voetbalclub en hij vond het vreemd dat niemand bij mij het met onderbroek deed. Is het vreemd dat je met andere jongens naakt onder de douche staat?? Of schamen die mensen zich ofzo, omdat ze een onderbroek aanhebben. Ik hoorde af en toe mensen zeggen dat ze het vreemd vinden om naakt te douchen met anderen, maar ik snap het juist niet waarom met onderbroek. Je hebt toch niks om je voor te schamen en je bent toch allemaal hetzelfde.

Ook staan wij wel eens met een erectie onder de douche, maar ik weet dat het ook gebeurt bij die mensen die met onderbroek douchen. Dus waarom zou je met je onderbroek aan douchen?

16 jaar
8 jaren geleden

19 Reacties

  • ik ging altijd naakt douchen   had vaak een stijve door dat ik gay ben en graag naar andere jongens   keek en nog kijk als ze bloot zijn   ik werd regelmatig getrokken waar andere jongens bij stonden   die stonden ook te trekken   de schoon maker had daarna een hoop werk   al die sperma LEKKER

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb wel al gezien dat er soms iemand is met een stijve bij het douchen na de sport en dat gebeurt ook wel bij mij maar toch niet altijd bij iedereen.

    En ik heb zo nog nooit iemand zien aftrekken in het publiek. Wel toen ik samen met een jongen onder de douche stond.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik foetbal na de foetbal douchen we allemaal in onze blote iedereen heeft een stijve is super leuk

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij douchen allemaal naakt, ik vind het niet erg! Het is normaal dat je naar elkaars pik kijkt en soms heeft er wel iemand een stijve en we hebbe al 2 keer samen afgetrokken me heel het team

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij douchen allemaal naakt en dat vind ik ook fijn en af en toe kun je ook een beetje gluren naar de lullen van team genoten. Heel soms trekken we ons af als we daar zin aan hebben, we hebben ook een homo in ons team dat vind eigenlijk niemand erg maar hij vindt het dan fantasrisch. Hij heeft mij wel eens afgetrokken ik ben niet gay naar het was wel lekker.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Een maat van mij is overgestapt en eerst douchete hij zonder ondebroek later toen zn team ouder werd met en nu hij op de andere club zit weer naakt wamt hier douchen ze nog wel gwn naakt dus ligt aan t team denk ik als mensen t doen en jij gaat alleen naakt is ook weer zo iets maar als niemand een onderbroek aan doet en jij gaat wel met onderbroek is dat weer raar

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij douchen in onderbroek, ik vind dat flauw en ga soms naakt met mijn vrienden maar meestal gewoon in boxer net als iedereen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik douche in principe ook gewoon naakt. Eigenlijk douched iedereen naakt bij ons. De eerste keer dat ik er was en naakt douchte had ik een knoeiharde stijve. Toen ik zag dat andere jongens ook een stijve hadden wou ik mijn hand voor men lul doen. Maar toen ik men lul aanraakte voelde ik hem helemaal schokken en kwam ik midden in de douche klaar. Ik wist tot toen nog niet eens dat je kon klaarkomen zonder jezelf af te trekken. Een paar jongens hadden het gezien en zeiden dat het niet erg was en dat ze ook vaak gewoon samen gingen aftekken. Dit deden ze toen dus ook.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik douche op de hockey altijd naakt met mijn team, niet verplicht door de club ofzo, maar gewoon fijn (en in de winter beter voor je spieren) om meteen na een wedstrijd te douchen. En met een onderbroek douchen is nergens voor nodig, minder schoon en die onderbroek moet uiteindelijk toch uit.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dankzij mensen die van hun geloof niet hun geslachtsdelen mogen laten zien aan anderen is een van de oorzaken.

    Maar hoe hypocriet ze zijn kan je al snel zien als jij wel naakt onder de douche gaat dan staan ze met zijn allen wel naar jou afvoer pijp te staren en zie je bij enkelen ook meteen dat ze een stijve krijgen.

    Maar als je met zo jongen alleen onder de douche staat en je pakt even je shampoo of zeep op ja dan moeten zicht snel omkeren en je weet dan wel waarom.

    Ik ben er ook van voetbal af gegaan, toen ik vertelde dat ik homo was kreeg ik te veel praatjes achter me rug om dat ik wat met een paar jongens zou hebben gedaan maar wel door iemand waarvan ik weet dat hij zelf met een jongen seks had gehad en ook met de trainer al een paar keer "mee naar huis" was gegaan.

    Maar als zij dat willen moet je daar niets van aantrekken maar alleen vragen of ze thuis ook met kleding aan onder de douche gaan.

    Scheelt overigens wel waspoeder zal me moeder maar niet op de hoogte er van brengen anders sta ik iedere dan met kleding en al onder de douche.

    En een rok van me zus staat me echt niet...

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Je hebt helemaal gelijk, jongen van 16. Trek je niets aan van preutse jongens en douche gewoon bloot, dat is heel normaal. Het is juist vreemd om onder de douche een kledingstuk aan te houden!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij douchen bij voetbal en zaalvoetbal gewoon allemaal naakt, zijn het wel gewend

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • In de fitness douch ik met mijn blote lul... Iedereen staat er toch naakt en het is verplicht zo te douchen, op school niet dan doe ik het ook maar in me boxer.. Jammer naakt douchen is vrijer en hygienischer

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Even een dingetje, hier zijn al een hele hoop topics over met soms 200+ reacties

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik douche met mijn onderbroek aan omdat ik wil dat mijn pik lekker blijft stinken, nah!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon in je blote kont is normaal toch en met onderbroek aan word je sws niet goed schoon lijkt mij. Als je bang bent om een stijve te krijgen...dat zie je in een natte onderbroek toch ook lijk mij?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben het met je eens! Bloot is heel gewoon, dus douche gewoon in je blote piemel! Een verklaring zou kunnen zijn dat veel jongens/mannen met een andere culturele en religieuze achtergrond niet naakt met elkaar mogen (en/of willen) douchen. Daarom kiezen velen ervoor om hun boxer aan te houden, waardoor anderen dit voorbeeld volgen. Maar goed, wees jezelf en trek je van anderen niets aan.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Met onderbroek douche is raar bedoel je bent gozers onder elkaar toch je hebt allemaal een lul dus boeiend

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Zeer waarschijnlijk omdat ze zich schamen of omdat ze het ''Gay'' vinden, niks van aantrekken gewoon naakt douchen. ;)

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten