Skip to content
21 reacties
1284 weergaves

Schoolzwemmen

Wij gaan met school zwemmen en moeten met z'n allen in een kleedkamer maar dat durf ik niet. Ik ben 1.83 heb een flinke penis, en heb veel schaamhaar, okselhaar beetje borsthaar en buikhaar, maar ik ben de enige in de klas en schaam me heel erg. Wat moet ik doen?

14 jaar
8 jaren geleden

21 Reacties

  • zorg dat ie niet stijf is bij het omkleden. Heb je veel pijn gevoeld toen iemand keek ? schaam je voor je schaamte.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou voor het zwemmen al thuis mijn zwembroek onder mijn gewone broek doen al je een strakke zwembroek hebt en erna hoef he niet naakt te douchen toch? En daarna gewoon omgedraaid naar de muur snel een onderbroek aandoen zodat ze niet veel zien En naarmate je verder in het jaar komt zie je dat je allemaal al haar hebt

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • J17. Ik had net ook ge reageert over die jongen die het had over schaamhaar. Maar ik denk dat er gewoon een verschil is dat de ene jongen zich makkelijker naakt laat zien dan de ander: bv bouw van lichaam, lengte en dikte van zn piemel.... maar ik ben naturist en heb er sowieso geen moeite mee om naakt te zijn bij andere mensen ik denk dat daar ook een verschil in zit

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • J16 boven mij. Ik ben nog helemaal kaal en zou ook geen haar boven m'n piemel willen hebben lijkt mij alleen maar kriebelen. En als ik het krijg scheer ik het gelijk weg, al moet m'n vader het doen

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is ook nooit goed, he?

    Ik zie regelmatig berichten van jongens die zich afvragen wanneer ze eindelijk haar krijgen. Nou heb je het, en dan schaam je je nog steeds.
    Wees trots op je lichaam! Je hebt iets waar veel jongens jaloers op zouden zijn. Niks om voor te schamen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon je douchen en je rustig aankleden. Blijf jezelf en stoor je niet aan de anderen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Schaam je niet zo, wees trots op je grote pik! Mensen kijken tegen je op, haar is niks aan te doen. Mocht je het wel irritant vinden, scheer het weg! Echter is komt het wel sneller terug als je eenmaal met scheren begint. Ook heb ik nog een vraag aan de ts, aangezien je al vroeg veel lichaamshaar hebt, ben jij van buitenlandse afkomt(normale vraag en niet kritisch bedoeld)???

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Die anderen krijgen ook snel schaamhaar hoor. Zou er trots op zijn.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • jongen 14 volgens mij kijk je door een vergrootglas 16/20 pfffff

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet gwn trots zijn op zo'n grote. Ik krijg ook al overal haar maarja... niks aan te doen. Anyhow als ze iets zeggen over je haar of penis kan je zeggen dat jij al tenminste volwassen ben ofzo of bijv. Wrm kijk je zo naar mij penis. Zeg even hoe het is gegaan ben eigenlijk wel benieuwd. Suc6

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat heb ik ook met samen met de meisje's omkleden dus wacht altijd tot hun klaar zijn en dan ga ik heb ook al aan meester gevraagd maar die zij gewoon niet zo zeuren

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij hebben elkaar niet bloot gezien

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Schaamte is lastig ja. Blijkbaar hebben jullie elkaar al bloot gezien. De rest heeft het nog niet zeg je. Misschien scheren zij zich... Ik denk dat de meeste jaloers zijn op jou. Jij zou eigenlijk trots moeten zijn. Helaas denk jij nu al voor je klasgenoten. Dat is moeilijk uit te zetten. Maar probeer het. Succes!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Doe gewoon een handdoek om

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ts Mijn penis is 16 slap en 20 stijf

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap je wel een beetje, het is niet leuk als jij de enige bent die er anders uitziet als de rest. Maar bij mij ging het juist anders. Toen ik jouw leeftijd had , had iedereen bij mij in de klas al een beste bos schaamhaar. Ik had nog maar een paar donshaartjes . Het hielp ook al niet dat ik heel blond was waardoor de haartjes die ik had niet goed zichtbaar waren, en dat ik een van de jongsten uit de klas was.
    Troost je met de gedachte dat de andere jongens diep in hun hart een beetje jaloers zijn dat jij al zover ontwikkeld bent, en zij nog een kinderpiemel hebben. En je zal zien dat je niet lang meer de enig zal zijn met een bos hout voor de deur.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Maak je geen zorgen, geen een jongen gaat een opmerking maken. Als een jongen de nadruk gaat leggen op jouw piemel zullen de andere jongens al snel het stickertje `homo` op hem plakken (figuurlijk dan), dus ze kijken wel uit met wat ze zeggen. Doe gewoon eerst je onderkleding uit, zwembroek aan en dan je bovenkleding uit. Of trek van tevoren je zwembroek aan en kleed je alleen om als je uit het water komt.

    Ga niet met een handdoek lopen rotzooien of je hand ervoor houden maar doe net als dat je je bij het omkleden voor gym gedraagt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Met niet willen help je jezelf niet, veranderen kun je jezelf tóch niet. Nou ja, scheren, maar als je daarmee begint blijf je bezig. En jouw grote pik, daar zijn andere jongens alleen maar jaloers op.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja maar dat wil ik niet

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • gewoon doen net als de andere jongens en niet moeilijk doen met afdrogen en omkleden. ze zullen alleen maar jaloers zijn op je flinke piemel en bosje schaamhaar .kunnen ze vast zien hoe ze er later zelf uitzien .met je borsthaar ben je vroeg maar dat is toch ook stoer .zou dat ook wel willen hebben man.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten