Skip to content
15 reacties
6485 weergaves

piercing in penis

Hallo allemaal!   ik vroeg me af of hier meer jongens zijn met dezelfde piercing als die ik heb, de prince albert piercing!   Het lijkt me leuk om te weten hoeveel mm jullie ring is en hoe oud je was toen je je piercing liet zetten!     Mijn piercing heb ik nu sinds februari, en de ring die ik op dit moment heb is 2.5mm.     het lijkt me leuk om van jullie te horen!   J  

16 jaar
8 jaren geleden

15 Reacties

  • @jongen18: wat vinden je ouders ervan dat je een PA hebt een ring door je balzak? Ik neem aan dat ze er wel van van hebben gezegd?

    Ik heb ook een PA al een aantal jaren maar ik heb niets tegen mijn ouders gezegd, dus ze weten ook van niks.

    Wil je trouwens nog meer piercings hebben?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben besneden en een prins albert door mijn eikel van ong.2 cm. ook mijn balzak een kleine piercing het zetten v/d p.a. deed wel even zeer maar na een dag was het over.nog even dit zeg het tegen je ouders,als je dit wilt,ik ben vrij opgevoed en wij gaan ook altijd op vakantie naar naakt campings en daar zie je ook alles dus schaan je niet net als ik homo zijn.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Een echte prince albert en mag dit zelfs zonder je moeder erbij als je 16 bent zoals ik toen.en nee door mijn balzak heb ik niet laten doen. en heeft wel een heleboel voordelen hoor dat ze erbij was. ten eerste zij betaalde hem;) en ja je kan gwn rustig in je blote piemel in de zetel liggen met een ijszak zonder ze ervan opkeek.Maar wij wonen maar met ons twee en ze heeft me ook zowat opgevoed van een piemel is niks speciaals. Ik ben er heel trots op

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je dan een échte PA wilt, denk dan eens aan een Reverse PA, dus niet van onderaf door je vlees naar je plasbuis, dat is maar een heel dun stukje huid, maar dwars door je eikel naar je plasbuis. Is een stúk heftiger wel, maar je ziet hem nog mooier liggen, altijd.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • we weten nu wel dat je met je moeder was alleen nog niet welke soort je hebt. door toompje of echte pa?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Gaaf man en nog wel met je moeder. Mijn ouders weten van niks. Heb je nu ook een piercing meteen door je balzak?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • heb er ook 1 vorig jaar laten steken.
    Samen met men moeder naar de shop.
    Kan hem best ook door een vrouw laten steken die gaan wat zachter met je piemel om.Toen ie er net door was zei men moeder ook eentje door je balzakje laten steken met een grijns.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja ik heb een echte prince albert, dus een gat door mijn plasbuis. Een ring door mijn toompje zou ik ook wel willen maar ik weet niet of dat gaat want de prince albert is inmiddels best wel groot geworden.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • hebben jullie een echte prins albert dus door je plas buis heen of zijn er ook jongens met een ring door hun toompje heen. net onder eikel dus?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, het zetten deed pijn, heel even. Genezen ging vlot, alleen trok ik me na een week een keer goed af, voelde toen alsof ik van binnen bont en blauw was, nadien, was vast ook zo... Opgerekt tot 5 mm dikte, maar vond mn piercing toen te zwaar, en lomp, nu 4 mm. Helaas vraagt het ding wél wat onderhoud, ik had gehoopt dat mn plas voldoende 'doorstroming' zou geven, maar zonder onderhoud gaat ie eh, ruiken.
    Maar het gaatje, zo onderin mn eikel, en die glimmende ring vanuit mn plasopening komend, bloedgeil word ik ervan, en heel vaak ligt ie dan ook te glimmen in het geilnat.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je er een wilt hebben ga dan eerst vragen bij de GGD waar dat het beste kan en schaam je er maar niet voor die mensen krijgen dagelijks met mensen te maken waar bij het mis is gegaan.
    Maar even een tip, vraag eerst bij een piercing shop of ze wel jou maat hebben daar ze niet altijd de kleinste maat op voorraad hebben :)
    En zorg er wel voor dat als je die grap maakt je snel kan bukken anders loop je de kans op een timmer voor je kop ,,,,

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @J

    Ik heb sinds 3 jaar een prince albert. Ik wilde hem eigenlijk al sinds mijn 14de.

    Het prikken deed even kort pijn en de mijne was na 2 weken al genezen en kon er weer gewoon sex mee hebben.

    Sindsdien ben ik de ring flink aan het oprekken en nu zit er al 6 mm in....errug geil!

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 20, nee dat valt heel erg mee! dacht eerst ook dt het veel pijn zou doen, maar dat is eigenlijk vooral de eerste en tweede dag.
    J

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb er ook zo 1.
    Ik heb er in het begin erg van af gezien.
    Ik had er vaak ontstekingen aan.
    Nu heb ik hem ongeveer een jaar en vind het best leuk.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Is zo'n ding in je pik niet heel pijnlijk?

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten