Skip to content
2 reacties
6385 weergaves

Wat is jullie meest geile spannende ervaring ooit?

Mijn meest geile spannende ervaring: er worden bij ons op school vaak vriendengroepjes gemaakt, ik zit ook bij een vriendengroepje. Er zijn ook al veel relaties in onze klas. Ik vind al heel lang een meisje leuk, maar ik ben toch nog een beetje verlegen om het rechtstreeks tegen haar te vertellen, dus ik vroeg aan mijn vriendengroepje of zij wilden helpen en dat wilden ze. Ze zeiden dat er binnenkort een exursie naar de zuid-kust van Italië was en dat ze daar een plan hadden, zodat zij mij ook zeker leuk vond. Ik wist natuurlijk niet dat zij mij ook leuk vind. Dat had zij tegen haar vriendinnen verteld. De vriendinnen hadden relaties met mijn vrienden en vertelden door dat zij mij leuk vond. Samen bedachten mijn vrienden en haar vriendinnen een plan om ons verkering te laten hebben. Dus we gingen naar de kust van zuid-Italië op exursie, daar hadden we een bepaald rooster: we worden om 7 uur wakker, om 8 uur worden we rondgeleid tot en met 12 uur en dan mogen we tot 6 uur buiten rondhangen en daarna moeten we weer naar bed. We bleven er 3 dagen. Er was o.a: een strand, een winkelstraat, een bios en een zwembad. Op de 2de dag zeiden de vrienden uit mijn vriendengroepje dat zei naar het strand ging en ik daar ook heen moest gaan als ik verkering met haar wou, dus ik ging naar het strand. Op het strand zag ik haar in het water, en ik liep er heen om een gesprekje op te starten. Toen ik bij haar was was er een heel gesprek over hobby's, sport etc., totdat opeens mij zwembroek omlaag werd getrokken, ik bedacht dat dit onderdeel kon zijn van het plan van mijn vriendengroep, dus ik praatte gewoon verder. Daarna werd mijn zwembroek weer omhoog werd getrokken, ik wou eigenlijk verder praten toen ik opeens omgeduwd werd. Ik zag dat ze rood werd, het bleek zo te zijn dat ze geen bikini meer aanhad, en mijn zwembroek was ook over haar benen heen getrokken. Ik bedacht opeens dat ik haar nu verkering kon vragen dus ik deed het. Ze zei ja, ik was zo blij dat ik helemaal vergat dat zij geen bikini meer aan had en ik omhelsde haar stevig. Toen vroeg ik of ik met haar mocht zoenen, ze vond het zo spannend dat ze ja zei. Nu hebben we al een tijdje, en ik ga volgende week naakt met haar in bed, we gaan geen sex hebben of zo maar het is alsnog behoorlijk spannend.

15 jaar
8 jaren geleden

2 Reacties

  • Dit is mijn spannendste verhaal: Ik probeerde al heel lang een vriendin te krijgen en op een gegeven moment gingen zij en ik en nog een paar andere vrienden naar die bios. We hadden er allemaal zin in en zo was zo enthousiast dat ze met haar armen begon te zwaaien en ze raakte per ongeluk mn penis aan. Ik bond haar leuk dus werd hier best geil van en wat mij opviel is dat ze haar hand helemaal niet snel van mijn pik af haalde. Ik fluisterde in haar oor dat ze mee moest komen naar de wc en toen zeiden we allebei dat we naar de wc toe moesten. We gingen allebei in hetzelfde hokje zitten in de meisjes wc en hebben hier voor het eerst seks gehad! Het was echt heel geil en mn vrienden wisten allemaal wat we hadden gedaan. Al snel wist bijna iedereen het en waren we officieel een stelletje.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn verhaal elke week moeten wij sporten we zitten dan met een 10 tal jongens samen moeten ons dan omkleden staan dan allemaal in ons onderbroekwant moeten ons sportbroekje aan doen na het sporten moeten we onze kleren terug aan doen ik trok mijn sportbroekje uit maar trok perongeluk mijn slipje ook uit en daar stond ik naakt en met een stijve natuurlijk de jongens zijde mooie lul heb je ik trok mijn onderbroek weer op want schaamte me heel erg dat was mijn verhaal

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten