Skip to content
7 reacties
569 weergaves

betrapt

hoi , van de week heeft mijn moeder mij betrapt. ik was aan het trekken toen zij binnen kwam. ik schrok mij rot . ze heeft mijn piemel gezien.
ik durf haar eigenlijk niet onder ogen te komen wat moet ik doen?

13 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • @J17,

    Ik vind ook dat bloot heel gewoon is, of zou moeten zijn. Zeker tegenover je eigen gezin en goede vrienden. Mijn ouders waren nogal streng en ouderwets, maar zelfs dan valt het soms ineens mee.

    Ouders weten natuurlijk ook dat puberjongens rukken, dus dat begrijpen ze heus wel. Dat neemt niet weg dat ik liever niet betrapt wilde worden, dus ik deed het toen ik thuis woonde altijd 's avonds voor het slapen gaan. Dan kwam er niemand meer op m'n kamer. Overdag had ik andere plekjes. Ik ben wel een keer betrapt door de gymleraar tijdens het douchen na de gym. Dat was in een privé hokje, dus dat lag aan hem. M'n moeder heeft me nooit betrapt terwijl ik bezig was.

    Ze heeft me wel betrapt toen ik bloot sliep. Ik deed m'n pyjama toen meestal uit onder de dekens, omdat ik bloot slapen lekkerder vind. Meestal was ik uit mezelf op tijd wakker om m'n pyjama weer aan te doen, maar die keer sliep ik blijkbaar nogal vast. Ze deed zoals altijd de gordijnen open, en trok vervolgens de dekens van me af om me te wekken. Toen zag ze natuurlijk dat ik bloot was. Het was dubbel awkward omdat ik iets deed wat niet mocht, en ik 's morgens altijd een boner heb. Ik verwachtte dat ik een enorme preek zou krijgen, maar ze zei alleen vriendelijk "O, is dat weer nieuw?" en liep toen m'n kamer uit. Meer is er niet over gezegd. Ik ging er daarom maar vanuit dat het wel goed was, en sliep voortaan gewoon bloot. Als het niet mocht had ze het wel gezegd.

    Ik denk dat veel jongens (en meisjes) zich onnodig zorgen maken over dat soort dingen. Mijn strenge ouders deden al niet moeilijk, dus zullen modernere ouders het zeker niet raar vinden. Van de ouders van m'n vriendje mochten we zelfs samen in zijn tweepersoonsbed slapen als ik daar logeerde. Die waren heel ruimdenkend en cool.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @j21 ja ze is toch de gene die je luiers en alles heeft verschoont en je hielp met aan kleden en wassen dus ze heeft het wel vaker gezien. En ja dat ze je ziet rukken ik denk dat ze dat wel snapt dat je dat met deze leeftijd doet

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @J17,

    Ik vind het cool dat je je niet schaamt voor je lichaam. Zo hoort het ook.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben 3x betrapt 1e keer was toen ik aan het rukken was en mn moeder schone was kwam brengen 2e keer was snacht toen ik aan het rukken was en het licht nog aan had mn moeder dacht dat ik was vergeten dit uit te doen 3e keer was ik net klaar gekomen en kwam ze binnen om ook de was te brengen En ja mn moeder klopt wel maar ik heb altijd ortjes in dus merk ik het soms niet en mn kamer kan niet opslot en het maakt me niet veel uit want mn moeder heeft me wel vaker naakt gezien en schaam me niet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kan me je reactie wel voorstellen, maar bijna alle jongens trekken zich af. Daar hoef je je echt niet voor te schamen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Niks van aantrekken. Je moeder is een volwassen vrouw die weet dat jongens een piemel hebben en daar ook aan trekken. En ik neem aan dat ze je wel vaker bloot ziet als je naar de badkamer loopt etc. Is volkomen normaal. Valse schaamte is juist ongezond en ook nergens voor nodig. Wees trots op je lichaam! :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon niks speciaals doen.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten