Skip to content
9 reacties
404 weergaves

Ik spuit niet/naakt zijn

Hoi ik ben 15 en als ik klaar kom spuit ik niet echt. Ik moet dan echt een hele geile ruk sessie hebben gehad wil echt spuiten. Meestal loopt het er dus eruit.

Ook vind ik het fijn om naakt te zijn alleen zijn wij (mijn broer (17), broertje (7) niet echt open opgevoed). Hoe moet ik dit tackelen? Ik ben altijd laat uit en me vader is basically altijd thuis..

Iemand enig idee hoe of wat? Danke

15 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Wij jongens kunnen wel degelijk zaad spuiten. Je kunt bij het aftrekken de spanning wat meer opbouwen en je orgasme/zaadlozing langer uitstellen. Des te groter is de kans dat je zaad op een gegeven moment uit je pik spuit. Maar mocht het er vaak uitlopen bij jou, dan is dat ook normaal.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ook niet. Als ik op m'n rug lig op bed en ik kom klaar dan komt misschien een heel klein beetje 2 cm omhoog en de rest druipt er gewoon uit.

    Ik ben ook graag naakt maar ik kan het ook niet altijd doen. Probeer het wens uit als je zeker weet dat er niemand is. Je kunt natuurlijk ook naakt zijn op andere pellen dan thuis.
    Ik ben ook niet open opgevoed als ik m'n broer naakt zie rent hij gillend naar z'n kamer. En ze ompraten is geen goed idee. Dus op andere plekken of als ze er niet zijn.

    J19
    Echt heel onaardig dat je die opmerking van die jongen zo belachelijk maakt. Had ik niet verwacht van een 19 jarige. Kinderachtig zeg. En wat je zei klopte niet eens.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • goed raad aan jongen van 15, als je gevoel hebt van klaar te komen even stoppen met rukken, als het overgaat dat gevoel terug rukken en bij de tweede aandrang weer even stoppen paar seconde en dan terug rukken , je zal spuiten als nooit te voren met een zeer heerlijk gevoel, doe ik altijd!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 19 nu heb ik er echt nog zin in!!!!! not

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Helemaal eens, jongen12. Heerlijk slapen in bos en veld en naar de sterren turen. Maar doe het niet in je uppie. Neem je hond of je beste vriend mee. Ratten, marters, vossen, wolven aan de oostgrens. Hagedissen, kleine maar supergiftige addertjes en miljarden muggen. Truste, maatje!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je je zelf trekt en je voelt dat je bijna gaat komen stop je even en ga je door, doe dit zo een paar keer. Dan spuit je zeker misschien moet je er meer tijd voor nemen. Begin eens met naakt te slapen, in de zomer kun je je iets pakken en naar een bos gaan of een maisveld, doe ik ook is gewoon oppergeil. Het idee dat je gezien kan worden

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Het hangt ervan af hoe opgewonden je bent en of je de seksuele spanning goed opbouwt. Maar er zijn genoeg jongens die kunnen spuiten, dat is zeker (ik zelf ook).

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • vanaf da je met iemand een geil moment doet en die persoon ervoor laat zorgen dat je klaarkomt zull je wel spuiten (net zoals die hele geile sessie).
    dat is dus gwn wachten tot je iemand hebt om iets mee te doen.

    groetjes

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Kom op zeg, jongens noemen het graag spuiten, maar het is vaak maar gewoon dat het uit hun plasopening komt lopen. 'Sparen' helpt wel iets, maar echt spuiten, ach, soms en bij sommige jongens gebeurt het, maar een tweede keer al niet meer, hihi. Maar als je het spuiten noemt is het natuurlijk wel indrukwekkender.
    Enne, als meiden kunnen spuiten is dat ook maar soms echt spuiten, meestal gulpt er gewoon vocht uit dr kut. In elk geval gaat het zo bij mij, al is een handdoekje wél zo handig...

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten