Skip to content
14 reacties
4940 weergaves

Lul van andere jongens zien

Ik ben gewoon hetero maar ik kijk heel vaak naar het geslacht van andere. Zowel meisjes als jongens. Als er een meisje langs loopt kijk ik altijd naar haar en als er een jongen loopt kijk ik ook wel eens naar de plek waar zijn lul zit. Ik heb de laatste tijd een beetje door dat je bij heel veel jongens hun lul gwn bijna kunt zien hangen in hun broek. Dan zie je de hele vorm van hun lul in hun broek zitten. Ik wil eigenlijk best wel eens iets doen met een andere jongen ofzo gewoon voor een keertje. Wat me echt leuk lijkt is gewoon in de wijk ergens in een bosje een jongen van 13 betrappen op rukken ofzo en dan mee gaan doen.

15 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • wat een fantasie verhalen allemaal

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ik was is in eurd Disney met een vriend in het hotel was een zwembad dus ging ik er met mijn vriend zwemmen we gingen naar de kleedkamer stonden daar jongens van onze leeftijd helemaal naakt met het gat naar ons wij keken zo en zeiden zijn hier geen kleedhokjes de jongens zeiden ja 2 maar die zijn bezet en jullie zijn toch niet verlegen om jullie plasser te laten zien wij zeiden eigelijk niet we hebben ons daar ook omgekleed we hadden de jongens hun lul toch gezien en zij die van ons na het zwemmen zijn we met die jongens noch gaan douchen allemaal naakt

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ging met 2 vrienden naar een feestje er was afgesproken bij mij thuis om 15u00 maar die hadden 13u00 verstaan dus kwamen die om 13u00 bij mij thuis aan de deur mijn zus van 14 jaar deed open en zei mijn broer zit noch in bad maar ga maar naar boven ik ga wel mee mijn zus kwam dus naar boven en deed de deur van de badkamer open en broer je vrienden zijn er ik zat daar naakt in bad vond niet zo erg hoor

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Tja mooi

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Goed mogelijk dat die man ook dringend moest plassen. Door de situatie en doordat je zo reageerde kreeg hij onbewust een stijve, terwijl je ernaar keek. En jij achteraf dan ook terwijl je daaraan dacht. De eerste keer de piemel van iemand anders zien kan namelijk best opwindend zijn.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben deze week betrapt in het bos toen ik ging plassen. Er stond opeens een man te kijken, en die had zijn piemel uit zijn broek.
    Eerst schrok ik, en ik probeerde mijn piemel terug in mijn broek te stoppen maar toen plaste ik nog en werd mijn onderbroek nat. Die man zei dat dat wel zou drogen, en toen zag ik dat zijn piemel hard werd.
    Toen ben ik vlug naar mijn fiets gegaan en ik reed weg, maar ik kreeg ook een harde piemel omdat ik aan die man dacht.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Is toch simpel ? Doe zoals ik. In de urinoirs op school vlug over het tussenschotje kijken als zo 'n jongen even de andere kant opkijkt. De eerste keer een andere lul zien is wel heel spannend, vooral als het een leuke jongen is.
    Of wat ook kan : thuis bij een vriendje vragen of hij al een ander zijn lul heeft gezien ? En dan vraag je verder.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wil ook eens een ander zijn lul zien maar ik weet gwn nie hoe je daar aan moet beginnen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ok ! Maar zou jij dat durven vragen aan een jongen waar je echt stapelgek op bent ?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zeg niet te moeilijk doen..als een bekende me vraagt om mijn piemell te zien moet dat toch gewoon kunnen zo ondr mekaar? toen ik met een klasgenoot op mijn kamer huiswerk aan het maken was vroeg hij het ook ineens en toen heb ik hem ook gwoon laten zien en hij trouwes ook de zijnen,. best spannend hoor.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Daar is niks mis mee alleen moet je het niet te vaak doen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Op deze leeftijd is dat nog heel normaal, bijna iedereen van onze leeftijd doet dat omdat ze toch wel (onbewust) onzeker zijn over hun zaakje. En misschien is het wel heel erg spannend om naar zoiets te kijken. Het rukken met die jongen van 13 zou gewoon experimenteren zijn...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik val ook op jongens en meisjes, niks mis mee hoor! Ik val niet op iedereen natuurlijk (ik zeg het maar even omdat sommigen dat denken als je bi of homo bent), maar alleen als ik iemand echt leuk vind. Soms is dat een jongen en soms een meisje. So what?

    Als je 15 bent en toevallig een vriendje van 13 hebt kan dat wel vind ik, dat verschil is niet zo groot. Ik zou het alleen niet bewust opzoeken, want als je wat ouder bent kun je daar wel problemen mee krijgen natuurlijk. En het zou ook wel raar zijn als je alleen maar jongens van 13 wilt. Als het alleen om de leeftijd gaat is het niet echt gezond.

    Dus misschien toch beter iemand zoeken die ook 15 is, net als jij.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Beste jongen van 15 jaar (topic starter),

    Ik ken je persoonlijk niet, maar als ik je mail/brief lees dan krijg ik de indruk dat je misschien bi seksueel bent. Want je kijkt vaak naar meisjes als jongens en kijkt naar de penissen van mannen door hun broek zeg je in je mail/brief. Ik persoonlijk zal niet naar penissen van ander mannen, want ben 100% hetero. Ik vind het ook een beetje raar dat je zou willen rukken met een 13 jarige, want dan lijk je net een kinder pedo.

    Groetjes een jongen van 14 jaar.

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten