Skip to content
7 reacties
4046 weergaves

Tepels stimuleren

Ik wil graag mijn tepels stimuleren en ik vroeg me af hoe jullie dat doen.

16 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik ben dezelfde 21 van de twee posts hierboven.


    Wat jongen 16 zegt klopt helemaal. Mooi omschreven ook met die "prikkelende snelweg", dat is het ook net, dat voelt bij mij precies hetzelfde. Ik noem het wel de "afstandsbediening" omdat ik ook gelijk een stijve krijg als iemand aan het knopje zit.

    Wat "16" zegt dat het eerst een beetje pijn doet en dan heel lekker is als dat weggenomen wordt klopt ook. Je kunt het ook daarna verzachten met een ijsblokje, of als je partner dan zachtjes je tepels likt. Die overgang van een klein beetje - lekkere - pijn naar iets wat als een zachte liefkozing voelt is heel opwindend. Afwisseling dus!

    Ik vind het soms nog lekkerder als je bloot boven op je bed ligt met je ogen dicht (een blinddoek kan ook). Je kunt jezelf dan strelen en je gedachten laten dwalen, maar als je partner het doet is het nog lekkerder. Je kunt wat experimenteren door met met zachte veertjes of een kwastje langs je tepels en je hele lichaam te strelen, zachtjes plagend met een ijsblokje over sommige plekjes te te gaan, of een ander voorwerp wat jou wel spannend lijkt. Gebruik je fantasie, experimenteer gewoon wat. Subtiele, lichte aanraking is meestal het lekkerst (bijvoorbeeld de kou van het ijsblokje eerst voelen op een paar mm afstand en dan nèt even tegen je tepel laten glijden).

    Het is m'n vriendin een keer gelukt om mij te laten komen zonder m'n pik aan te raken. Ik lag naakt op bed met een blinddoek en zij streelde me afwisselend met de al genoemde voorwerpen. Doordat je je ogen dicht hebt weet je niet waar de volgende aanraking komt of wat het is, en dat is echt super spannend. Je lichaam reageert en verlangt naar meer, maar of dat komt en waar is steeds een verrassing. Ik had binnen de kortste keren een paal, maar die heeft ze alleen af en toe aangeraakt met die veer en zachtjes een ijsblokje erlangs te halen, en soms heel even het puntje van haar tong erlangs, net als bij m'n tepels. De truc is om je pik juist *niet* te veel aandacht te geven, dan ga je er echt steeds meer naar snakken. En áls hij dan eindelijk wordt aangeraakt... wow! Een tong is ook heel opwindend, of even zachtjes blazen. Ook hierbij gaat het erom dat het heel subtiel gebeurt en waar je het niet verwacht.

    Ik voelde op een gegeven moment dat hij begon te schokken, en dan wil je hem eigenlijk beetpakken, maar ik mocht niks aanraken. Vlak daarna kreeg ik toch een orgasme... Echt de moeite waard!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Soms wrijf, streel of knijp ik in mijn tepels en dat voelt leuk aan. En het is precies of er een prikkelende snelweg loopt van mijn tepels naar mijn piemel. Daar wordt die stijf van.

    Soms zet ik ook wel eens een wasknijper op één of twee tepels gedurende een tiental minuutjes. Eerst doet het een beetje pijn, nadien worden die gevoelloos met toch een heerlijks spanning en als ik ze afneem vliegt er een pijnscheur door de tepels heen. Als ik dan aan het masturberen ben kom ik zeer hevig klaar;

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @ Jongen 21 Ik ben diezelfde jongen van 18 eerder. Ik heb uit verveling aan mijn tepels zitten friemelen dit leidde uiteindelijk tot een extreem orgasme icm masturberen natuurlijk. Heb jij veel methodes om te stimuleren zo ja welke en wat voor effect heeft dat op je (fysiek en qua opwinding)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • O ja, ijsblokjes. Ook leuk! ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @^ De mijne (tepelhof) zijn zo groot als een 2 € munt, glad, en de tepel zelf is een duidelijk zichtbaar "knopje" zeg maar, van naar schatting 5mm doorsnee. Dat knopje steekt altijd iets uit boven de tepelhof, ook in rust, als je er niks mee doet. De tepelhof loopt bij mij iets op naar dat puntje toe, een licht heuveltje zeg maar. Als je het puntje aanraakt zie je het gelijk stijf worden, en dat kun je ook voelen (niet alleen qua sensatie maar ook dat het steviger aanvoelt) en dan komt het ook wat verder omhoog. En dat heeft dus (bij mij) ook gelijk effect op iets anders... (ook nu ik gewoon even eea check om je vraag te beantwoorden, lol) :o Ik heb daar ook geen haar trouwens, ben sowieso heel lichtbehaard. Beetje licht beenhaar, klein licht streepje over m'n buik, en een beetje licht borsthaar, maar als ik in de schaduw sta zie je het niet eens, haha. (Een kennis zei altijd plagend "kijk maar uit dat het niet wegwaait" lol). Maar ik vermoed dat de meeste mannen niet zo gevoelig zijn op hun tepels. Mijn vriendin en haar vriendinnen (meiden vertellen elkaar blijkbaar alles) keken er nogal van op dat een man ook gevoelige tepels kan hebben. En sinds ze weten hoe snel en makkelijk dat gaat vinden het ook reuze leuk om mij regelmatig een paal te bezorgen op het strand. Dus let op aan wie je zoiets vertelt, je geeft ze wel macht... ;) Ik ben wel benieuwd naar meer reacties trouwens, en of er meer jongens en mannen zijn die gevoelig zijn op en rond hun tepels. Vraag me ook af waar TS is gebleven, en hoe het bij hem is...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @Jongen 21 Hoe zien jouw tepels eruit dan en heeft dat invloed op je gevoeligheid ik ben wat dikker en heb dus alleen 2 platte rode stippen als tepels ze worden rimpelig en er steekt een knopje uit als ik mijn tepel beet pak en tussen duim en wijsvinger laat rollen. Ik heb geen haar of zo en ik voel niet veel in mijn tepels jij dan?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij gaat dat héél gemakkelijk, want ik ben echt supergevoelig daar. Vooral op het puntje, maar ook de tepelhof. Ik vind juist hele subtiele aanrakingen het meest opwindend. Héél voorzichtig met een vingertop net even aanraken, dan heb ik gelijk een enorme paal, en ook niet zo'n beetje. Het lekkerste is natuurlijk als iemand anders het doet. Als je je ogen dicht hebt kan het extra lekker zijn als je partner dan een beetje plaagt met bijna aanrakingen. De anticipatie is super spannend. Sommige mensen houden van knijpen, en anderen gebruiken tepelklemmen (met zo'n kettinkje) of wasknijpers omdat ze dat prettig of spannend vinden. Mij is dat iets te heftig, waarschijnlijk omdat ik zo gevoelig ben. Ik krijg al stijve tepels van een zijden overhemd of T-shirt, lol. Hoewel ik het ook wel geil vond toen m'n vriendin er een keer flink hard in kneep toen ze bijna kwam. Dat had bij mij ook gelijk het gewenste resultaat. ;) Maar probeer gewoon wat bij jou het beste werkt, zachte strelingen of juist wat harder. Geniet ervan! :)

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten