Skip to content
14 reacties
6687 weergaves

Altijd stijve bij naakt zijn

Bijna altijd als ik naakt ben, of dat in de douche is, of als ik me omkleed, of als ik gewoon even mijn momentje heb. Word mijn penis al heel snel stijf! Automatisch, terwijl ik er niets mee doe. Weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat dit niet zo snel gebeurt? Want stél ik ga een keer naar een naturisten camping, en ik loop daar de hele tijd met een stijve, dan sta ik toch ook voor lul! En ik ben geen homo trouwens.

14 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • Wij meisjes vinden het niet erg als een jonge een stijve heeft

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heel goed advies hierboven, ik heb er op het naaktstrand ook weinig last van, omdat ik er niet aan denk, en het wordt inderdaad heel snel gewoon om bloot te zijn. Ik heb er daar alleen last mee als m'n vriendin en haar BFF's me opzettelijk lopen te pesten, verder nooit.

    @J23, ik had precies het omgekeerde, ik had al een joekel toen ik 12/13 was en viel daardoor enorm op. Ik was als de dood de eerste keer met de hele klas onder de douche. Wat ik vreesde, dat iedereen keek, gebeurde ook, dus ik was het liefst door de grond gezakt. Maar dat gebeurde niet, dus heb ik er een geintje over gemaakt a la "groot hè?" en even m'n heupen heen en weer gedaan. Toen had ik de lachers op m'n hand en vonden ze het stoer. Ik had wel steeds 'kijkers' maar dat boeide me steeds minder toen ik die schaamte eenmaal had doorbroken.

    Gek genoeg vond ik die kleine pikkies die binnen de kortste keren allemaal recht omhoog stonden juist weer leuk, en ook zo grappig dat we allemaal een stijve kregen van elkaar. Zegt ook genoeg dat het normaal is, en dat jongens ook wel willen experimenteren.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • I feel you... ik heb hier ook heel veel last van. Bij het omkleden bij gym krijg ik al bijna een stijve, en dat is in onze onderbroek. Maar ik volgde een aantal tips van hierboven op en het werkt wel. Ik kijk naakt tv, doe naakt mijn huiswerk, ruim m'n kamer naakt op, etc. Je moet dan gewoon niet op je penis letten. Het is een soort van training, het werkt wel!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Inderdaad, zo min mogelijk van aantrekken en als je een beetje strakke kleding aan trekt, dan valt het waarschijnlijk minder op dan je zelf misschien bang voor bent. Had het vroeger wel vaak met douchen na de gym, was ook nog eens klein geschapen en dan voel je wel erg genant met zo'n klein pikkie vooruit. Proberen om het te verbergen trekt alleen maar aandacht van de anderen. Ga ermee om of het normaal is (het is ook helemaal niet zo abnormaal) en als je je bekeken voelt, laat ze kijken. Sommigen krijgen daar weer een stijve van en dan ben je ook niet meer de enige. Probeer je gedachten te verzetten en dan wordt hij weer slap. Door gewoon door te gaan waar je mee bezig bent is het beste en zo heb je ook kans dat je de volgende keer minder last hebt. Inderdaad naar het naaktstraand of naturisten camping gaan helpt uiteindelijk wel. Ik kreeg bijv. vaak een stijve omdat ik me naakt en bekeken voelde. Tussen naturisten voel je al gauw niet meer naakt en krijg je daar een stijve, dan is daan niemand die daar aanstoot aanneemt, of misschien wel vergoeilijkende raad geeft.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • @ 13,

    Tijdens de pubertijd komt het 't vaakst voor, daarna wordt het meestal minder. Een vaste leeftijd is er niet voor te geven, ook dit is heel persoonlijk en verschillend. Sorry..

    Regelmatig aftrekken (klaarkomen) kan helpen als je al sperma aanmaakt, anders zit er niks anders op dan er geen aandacht aan besteden. Met elastische boxers ("briefs") en skinny jeans valt het meestal minder op dan met wijde broeken, omdat je met wijde kleding dan zo'n tent krijgt.

    Maar ik heb het af en toe ook nog wel eens hoor. Niet omdat ik ergens aan denk maar gewoon spontaan. Vooral als ik moe ben en 's avonds naar huis rijd wil hij soms ineens stijf worden. Dat is inderdaad oncomfortabel op zo'n moment, maar je doet er weinig aan. Negeren en doorgaan met waar je mee bezig was is het beste.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen van 13: Dat kan je hele puberteit doorgaan. Meestal gebeurt het als je wat ouder bent alleen als je echt opgewonden bent.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, loop wat vaker bloot rond als je thuis bent, dan wen je er vanzelf aan. En doe gewoon de dingen die je moet doen, zonder op je pik te letten.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb ik ook altijd op school ook onder lesen echt heel irritant soms probeer ik er niet aan te denken maar blijft ie stijf in je jonge jaren heb je dat maar wanneer stopt dat

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom zal je vermelde dat je geen homo bent. Door dit in de context te benoemen, geef je een twijfel signaal af.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Op een naaktstrand of naturistencamping etc let juist niemand op je, da's veel fijner dan een douche waar iedereen op elkaar let omdat je alleen dan niets aan hebt. De mensen zijn doorgaans relaxter en veel meer ruimdenkend. Ik ben vrij groot geschapen, en had daardoor aanvankelijk last van valse schaamte. Bovendien had (en heb) ik ook vaak een lichte erectie als ik een knellende (zwem) broek uittrek en onder de douche stap. Da's een heel gewoon fysiologisch iets, wat losstaat van seksuele gedachten. Dus schaam je er niet voor, en kruip zeker niet weg. Maak zonodig een grapje of klets gewoon met de anderen alsof er niets aan de hand is (dat is ook zo). Het naaktstrand heeft mij echt bevrijd, en vele vrienden en vriendinnen sindsdien. Van een stijve zul je geen last hebben. Dat denkt iedere buitenstaander, maar het gebeurt zelden of nooit. En gebeurt het wel (de eerste 10 minuten of zo) dan kijkt niemand er raar van op, omdat jongere jongens dat soms wel eens hebben. Da's heel gewoon. Als je het toch vervelend vindt kun je even op je buik gaan liggen op je handdoek, of duik het water even in. Zo niet, ga dan gewoon door met waar je mee bezig bent, zolang je niet expres mee gaat lopen paraderen zal niemand er iets van zeggen. Veel plezier alvast!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dankjulliewel!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Probeer vaker bloot te zijn, denk en kijk niet aan je pik. Probeer te wennen, maak je huiswerk op deze manier

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • als ik een stijve heb ga ik rukken en daarna is hij ook slap

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je naar een naturisten camping gaat ben je continu naakt en trekt je stijve na een half uur vanzelf wel weg. Dan raak je er aan gewent en na een poosje loop je gewoon rond met een slappe lul. Daarnaast lopen er niet alleen mannen daar rond ook meisjes ;). Ik had vroeger bij het douchen na gym ook altijd een halve stijve maar hier hadden meer jongens last van (Ik en hun zijn ook geen homo). Je moet gewoon verder gaan waar je mee bezig was en dan denk je niet meer aan je pik en trekt de stijfheid vanzelf weg. Het enige wat je zult merken is dat meisjes gaan giegelen ;)

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten