Skip to content
12 reacties
4334 weergaves

Per ongeluk blote pik in zwembad

Ik was laatst zwemmen met vrienden en ik had een zwemboxer aan. Nu waren die broekspijpen van de zwemboxer wat omhoog gekropen en zonder dat ik het doorhad was men lul door het gat voor men been heen gaan hangen. Je kon het topje van men lul dus tegen men been aan zien hangen. Ik zag wat meiden kijken en toen had ik het ineens door. Iemand anders die ook wel eens zoiets overkomen is of dit met opzet gedaan heefT?

15 jaar
8 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik zwem ook vaak met mijn kickboksbroek aan, maar sinds mijn piemel groter is geworden draag ik er ook een tok onder om te voorkomen dat die eronderuit komt. Toen ik nog een kinderpiemeltje had droeg ik nooit wat onder mijn kickboksbroek tijdens het zwemmen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb altijd een strakke speedo aan en ja ik weet dat je daar alles in ziet zitten, maar dat maakt me niks uit. oook heb ik de rand altijd zo laag dat je mijn schaamhaar net niet kan zien. de meiden kijken hier altijd naar en dat vind ik eingenlijk best geil.
    ik heb ook wel eens een stijve gehad dat ik hem maar net in mijn zwembroek kon houden...dan maar snel het water in.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb altijd een zwem boxer aan. Alleen als ik dan een stijve krijg kan je dit supergoed zien. Je kan bijna alle details van mijn penis zien dan

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Vind een zwemboxer met korte pijpjes veel comfortabeler zitten dan een zwemshort.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zwem ook op naturistische uren want ben al jaren naturist. Hiermee dus geen problemen gelukkig.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • neej dat is minder genant want als je helemaal bloot dat water uitmoet weet je teminste dat alles te zien is, ik had dat een hele middag lang (!) niet door.
    kun je nog een vriend op de kant roepen dat ie even een broek in het water naar je toegooit ofzo

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik draag ook zwembroek met korte pijpjes en heb dit ook vaak. maar een keer dacht en vriend dat het grappig was om onderwater mijn zwembroek uit te trekken, nou dat is nog gênanter dan wanneer je piemel iets uit het pijpje steekt. ik zij toen dat als liever met mij was gaan naaktzwemmen dat hij dat ook had mogen zeggen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat probleem heb ik ook. Altijd als ik een zwembroek met korte pijpjes draag.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha, heb ik noout last van. Zwem altijd op naturustische uren. geen zwembroek die plakt of niet aansluit of afzakt. Ideaal

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ja ik had dat ook een x toen waren we gaan zwemmen na training. en ik had geen zwemkleren bij me. dus toen was ik in een kickboksbroek gaan zwemmen die een vriend van me bij zich had zonder een boxer eronder. en toen hoorde ik later dat je hem er ook vaak onderuit zag. en ik had dat zelf niet door, maar ik zag het later op filmpjes van die middag. echt super balen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jouw lul is gewoon te lang man

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is bij mij nooit gebeurd en ik denk dat de meeste zwemboxers wel pijpjes hebben die aan het been aansluiten.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten