Skip to content
182 reacties
1764 weergaves

jongens club

Mijn kameraad en ik zijn echt boezemvrienden en zouden graag lid zijn van een echte jongens club,wie ook,of is dit gek of raar, of uit de tijd,toch vinden we dit spannender dan achter de meiden aan,wie ook.?

17 jaar
8 jaren geleden

182 Reacties

  • Meiden zijn sowiso intiemer met elkaar jongen 19, als ze onder elkaar zijn. Maar bedoel ook in de omgang, geen haantjesgedrag,niet macho zijn,veel eerlijker, ze geven elkaar complimente dat ze er goed ut zien,nu,moet een jongen tegen een andere jongen doen. Lopen gearmd,slapen op vakantie bij elkaar in bed, dansen samen in de disco. Allemaal dingen die wij jongens niet kunnen doen, want krijg je commentaar.Eigenlijk kunnen wij van hun leren,heb het zelf ook met een aantal jongens in de douche geen probleem,is het niet intiem,en voel ik me vrij, maar zou dit niet hebben als ik samen met een vriend ging douchen,snap je dit. Met een stel vrienden praat je ook vrijer,vooral met een biertje er bij,met een jongen alleen ook weer die afstand.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Vind ik ook jongen21. Het boys only gevoel. Lekker discussiëren over auto's, voetbal en seks. Met meiden erbij krijg je meteen stoerdoenerij en haantjesgedrag. Maar wat denk je dat meiden onder mekaar doen?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Of val je ook op meisjes dan vinden veel jongens het toch wel fijn om toch eens met een stel vrienden onder elkaar te zijn.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ben 17 en meisjes doen me niets al vind ik sommige wel leuk om te zien en aardig, heb niets tegen ze, maar denk dat ik liever een jongen als vriend heb.Maar snap je wel j.21.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • 17 is een grensgeval maar als gij de jongste zijt en de oudste 24 vind ik de term jongensclub vreemd klinken, voor den leeftijd waarbij de meiden den aandacht krijgen en den jongens vervagen, tenzij jullie meer voelen voor hetzelfde geslacht wat ik kan,maar een jongensclub vind ik meer voor onder den tienerleeftijd of net er iets boven, niet als ge tiener af zijt.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Sinds kort aangesloten bij een jongens club. Alleen ben de jongste met 17 en de oudste 24, kun je dit wel een jongens club noemen.?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Wil ook graag lid worden van een club,deze topic is wel oud maar het onderwerp niet toch, of is een jongensclub ondenkbaar.?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Weinig reactie's de laatste tijd op veel topics, zou vernieuwen,staan ook te veel oude topics, daarbij hoe lang is het geleden,onzin dat je reageert als het al meer dan een jaar oud is.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ze bestaan nog wel die hechtte vriendenclubs, vooral onder gay jongens,die elkaar landelijk opzoeken via allerlei advertentie's,facebook,chatten ,noem maar op.
    Soms single of een vriendenstel,gewoon bij elkaar komen ergens op een afgesproken adres ,vaak bij iemand thuis.
    Gewoon lekker kletsen,of je vormt een soort club.
    Ken een iets oudere jongen die ook met vrienden afspreekt thuis bij hem, ken hem van eerder al toen we nog soldaatje speelden,3 jaar terug ongeveer, hij is gay,wist ik niet.Maar vind hem wel cool en stoer,zelf heb ik ook niet veel met meisjes nog in tegenstelling tot mijn andere vrienden.Soms zeggen ze weleens dat ik gay ben maar vinden dit niet erg.Ben het laatste jaar wat dik geworden,eet veel,uit onzekerheid,kan hier goed met die jongen over praten.Er is enigzins een klik tussen ons, maar weet niet of ik ook met die andere jongens bevriend wil worden,ergens wel en ergens niet.Lees hier allerlei verhalen over opnemen in een groep, dit speelt ook een beetje in deze groep als traditie, maar het zou wel makkelijker zijn als ik definitief wist dat ik gay was, dit is een vereiste om lid te worden.Maar mocht ik niet gay zijn dan altijd welkom bij die jongen die wel vrienden met me wil zijn en ik met hem ook wel eigenlijk.Moeilijk soms,wie weer antwoord.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik j.17. wil vrij zijn en hoef ook nog géén relatie,misschien later.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Jammer, voel me zeer zeker niet tot jongens aangetrokken en ook niet echt tot meiden, weet dat ik geen homo ben, maar denk ook nooit had ik maar een vriendin.Wie snapt dit.?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jammer dat die jongensclubs niet meer bestaan in Nederland.
    Hou me nog aanbevolen of is dit stom voor een 18 jarige.?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Told you so! Vanaf 17 komt de mentale klik.. Gaat een hele nieuwe wereld open. Gefeliciteerd met je topic. Massa views en reacties. Heb genoten! Succes en good luck!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Gaan binnenkort drie jongens weg van het internaat en van onze club dus,blijven 3 man over, animo vervaagd, gaan nog wel met elkaar om,die jongen en ik zijn wel bevriend,maar wil geen vaste vriend daar heb ik voor mezelf besloten. Dus jongensclub in feite opgeheven,werkt toch niet meer,ondanks plannen,tradities en ceremonie's in ere herstellen, niet meer haalbaar in deze tijd,we zijn te modern geworden denk ik met onze computers, stop met reageren over dit onderwerp.Iedereen bedankt.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Met een goede vriendschap is zeker niet goed mis. Evenmin als net goede vrienden een club oprichten. Dit weekend hebben we ook weer met elkaar opgetrokken. Vrijdag gewoon wat bij elkaar zitten kletsen.   Zaterdag middag met elkaar sporten in de gymzaal.Zondag een flinke boswandeling gemaakt.We zijn echt wel een hechtte groep.Alleen ontpopt zich wel meer een leider.Beetje een rollenspel,als wij wat zeggen is het ja prima alleen jullie horen er nog niet echt bij want we hebben ons nog niet bewezen. Soms worden we uitgedaagd of we misschien gay zijn.Maar die nieuwe jongen die dus mijn vriend wil worden heeft dit wel door,geeft wel zijn mening,is hou me dan stil.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Met een goede vriendschap is toch niets mis.ook niet tussen 2 jongens.
    Maak het je zelf niet te moeilijk,wees eerlijk naar die jongen en jou zelf.
    Zelf ben ik ook een gayboy en vind het het verrukkelijk.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Die andere jongens hebben ook gemerkt dat hij wat veel aandacht aan me besteed,maar zeggen wel dat het een toffe jongen is.   Heb dit tegen hem gezegd en zijn reactie,nou,ze denken maar,het interesseert hem echt niet wat ze denken .Misschien worden we wel boezemvrienden zegt hij. Stop nu om 10 uur vanavond komen we weer bij elkaar tot half 12, dan moeten we naar onze kamers

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Weest gelukkig dat je zo'n spontane gozer als vriend kan krijgen,en zolang er géén meiden in het vizier zijn hebt je toch een vriend,en misschien bevalt dit wel zo goed tussen jullie dat je denkt dit is het voor mij,je zal niet de eerste zijn die een vriendschap met een jongen verkiest,gewoon meedoen,en lid worden van de club als hij het durft dan jij ook.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien heb je gelijk jongen 19, heb me nog nooit aangetrokken gevoeld tot jongens,ook niet aan gedacht, en hij zegt hou me er niet mee bezig,gewoon doen wat leuk is.Echt een dandy ben ik niet,wel wat afstandelijk,ken jij zelf ook dit soort situatie's.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen17, je mag niet zo wantrouwig zijn. Zulke jongens bestaan dus. Brutaal, open, flapuit, fysiek aanhankelijk. Jij lijkt me eerder het gentleman-type. Correct, gereserveerd, beetje afstandelijk. Jullie zijn duidelijk tegenpolen en tegenpolen trekken elkaar aan.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten