Skip to content
21 reacties
3925 weergaves

hoe oud eerste keer stijve en hoe groot was die

hoe oud waren jullie toen jullie voor de eerste keer een stijve hadden en hoeveel cm was die?

12 jaar
8 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik was 12 of 13 toen ik voor het eerst ging trekken en 14 toen ik m voor t eerst op ging meten en toen was hij 14,8 cm

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • J13. Die zich beschrijft als gekleurd en slap 21cm en stijf 25. Hoe moeten wij weten dat je gekleurd bent. En wat al helemaal een fabel is de lengte van je stok"je". Dit gelooft niemand

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • ik was 12 en mijn oma waste me toen en mijn piemel was toen hard en stijf maar ik weet niet meer hoe lang hij was toen (nu 18 cm)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ben 13 jaar en stijf is ie 10.2 cm lang ik was 9 jaar ik eerst stijve kreeg maar weet nie hoe lang.is 10.2 cm klein voor mijn leeftijd of gewoon

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo jongens ik zit met een probleem, mijn penis is gigantisch groot zo een 21 cm in slappe toestand. Ik ben natuurlijk ook een neger maar dat wist je misschien al... het zou in de familie zitten. Mijn eerste stijve was op 8 jaar en stijf was die toen 25cm, sindsdien draag ik geen onderbroeken meer.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Volgen mij 10 jaar en was stijf een cm of 6/7

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 21 toen je 12/13 was kun je volgens mij nooit een piemel van 23cm hebben. Ik ben 12 en mijn piemel is slap 7 cm en stijf 8,50 en ik schaam mij daar niet voor

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Je krijgt je hele leven al erecties, alleen je krijgt pas later door dat het ook lekker kan zijn. Ik weet van vroeger dat ik stijve piemel super irritant vond. Zat niet lekker in je broek en was beetje pijnlijk.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @J14,

    Hij is gelukkig niet echt meer gegroeid sindsdien. Misschien wel iets dikker geworden. Hij is slap zo'n 18cm, stijf ruim 23cm (normaal). Ik heb toen samen met een vriendje gemeten, en gemerkt dat hij soms nog een paar cm groter wordt als ik echt vreselijk geil ben. Dan is hij ook echt keihard. Bij normale opwinding is het altijd zo'n 23cm. Niet dat ik het elke keer meet, maar je snapt me wel. ;-)

    Nu ben ik zelf ook vrij groot (1.90m) dus past het wel bij me. Maar tussen de 12 en 14 was ik redelijk tenger, al was ik wel vrij lang. Dus je kunt je wel voorstellen dat ik toen opviel tijdens het gemeenschappelijke douchen, en ook met een zwembroek aan. Geeft niks verder, daar wordt je hard van. :-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen21 wojoo hoe groot is ie nu dan wel niet?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongens hebben altijd al erecties. Zelfs als baby, en volgens onderzoek al voor de geboorte. Alleen let je er niet op als je nog klein bent, omdat het geen betekenis heeft. 'De eerste keer' is dus eerder de eerste keer dat je het opgevallen is. Ik heb toen niet gemeten, maar hij was toen (8-10 jaar) ongeveer zo groot als een rol pepermunt. Toen ik 12 a 13 jaar was wel gemeten, toen was hij 23cm. Veel te groot voor een jochie van die leeftijd, maar je houdt de natuur niet tegen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was zeven of acht herinner ik mij dat hij stijf werd soms. Maar ik weeet niet hoe groot.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • 7; de lengte weet ik niet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • 9, ik dacht echt zo van... wat is dit nou dan... wat gebeurt hier dan. Toevallig heb ik heb gemeten uit nieuwschierigheid: 5 cm

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik 11 was 12 cm stijf.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was 11 en 14 cm

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik was 11 toen was ie 13 dacht ik. (in het 6e leerjaar ben je toch 9/10 jongen hierboven)

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij de eerste keer was ik 7 jaar, maar ik heb 'm toen niet opgemeten.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet dat ik het had in het zesde leerhaar, moet dus tussen 11 en 12 jaar geweest zijn. Denk dat ie toen zo een 10 of 11 cm was.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • klein die van mijn was 15 cm

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten