Skip to content
17 reacties
2496 weergaves

speedo geil

Ik ga soms als ik op vakantie ben waar niemand mij kent in een zwemslip zwemmen. Dit vind ik erg geil want hij is erg klein en strak en iedereen kan alles goed zien. Dan ga ik ook in een Groote kleedkamer omkleden. Eerst helemaal uitkleden en dan nog even rustig mijn zwembroek zoeken en pakken. Wat vinden jullie geil om te doen en waar. Hoeft niet perse zwembad te zijn. Doei gr mij

13 jaar
8 jaren geleden

17 Reacties

  • Jongen #21, Ik ben naturistisch opgevoed en ben dat tot nu ook gebleven en zal het ook wel altijd blijven want, zoals jij ook zegt, is er niets fijners dan naakt te zonnen en zwemmen, maar ook in je blootje in de tuin te zonnen en in huis te lopen. Bij dit laatste wel opletten dat ze je niet zien vanaf straat, want dat is in NL niet toegestaan.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @ 21, ze mogen me zelfs helemaal bloot zien, in de sauna en op het naaktstrand. ;)

    Ik zit er zelf niet mee dat mensen m'n blote pik kunnen zien of de omtrek in een natte zwembroek, maar het probleem met een strakke zwembroek is dat mensen vaak ten onrechte denken dat ik een stijve heb omdat hij zo groot is. Dat vind ik vervelend, vooral omdat ik dat al moet horen sinds ik twaalf a dertien was. Meiden van die leeftijd denken dan soms óók nog dat je wel een stijve zult hebben omdat je naar hun zit te kijken, wat alweer niet klopt.

    Die burgerlijke mensen op het textielstrand en in openbare zwembaden zijn vaak zo vervelend, en meestal geobsedeerd door dat ene stukje wat verborgen is. Daarom kom ik er ook liever niet. Op het naaktstrand kijken ze een keer "O, jij hebt een grote, wat leuk" en vervolgens is niemand daar nog mee bezig. Daar ben ik binnen een kwartier meestal al vergeten dat ik bloot ben.

    Bloot is geen probleem, dan zien ze tenminste de waarheid. Een strak lapje stof is voor veel mensen blijkbaar een probleem. Maar ik vertik het om te gaan zwemmen met zo'n wijde broek, dus die doe ik alleen aan als we op een terrasje naast het zwembad of op de boulevard (buitenland) gaan zitten.

    Ik vind een echte (type Speedo/Hom) zwembroek ook veel leuker staan dan die idiote tenten waar veel van die kleine jochies mee lopen, dus blijf vooral die leuke zwembroekjes dragen. En ga bloot waar het mag, da's echt nog veel fijner zwemmen!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja die van Benz en Koala zijn wel heel geile niemendalletjes. Ik krijg al een stijve als ik er aan denk! En andere jongen van 21, waarom mogen ze in het zwembad de omtrek van je lul niet zien? Is toch lekker geil en gun de meiden ook eens wat!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een mini string van Otto Benz. Ja idd, de broer van de meubel designer. Het is het meest provocerend lapje strandtextiel wat je kan bedenken.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • M'n pik is te groot voor een slip, mede daarom zwem ik liever bloot als het even kan. Als ik een zwembroek aan moet dan draag ik een strakke heup boxer (hipster/briefs) om te zwemmen. Voor bij het zwembad (als bloot niet mag) een iets ruimere boxer met binnenbroek, omdat je in die strakke boxer precies de omtrek van m'n pik ziet.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook een mini zwem tanga van Hom en een zwem string van Manstore en Koala. Cool zo in je blote billen!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • De modellen van Speedo vind ik iets minder, maar mijn broer heeft een lichtblauw mini zwemslipje van Hom en dat vind ik echt heel leuk.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is wel leuk om te zien, maar voor je ballen schijnt wijder ondergoed beter te zijn. Al is dat nu niet echt mode, maar goed...

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb dat ook net als jou jonge van 13. Ik vind het ook geil om een speedo te dragen omdat ze zo glad en strak zijn. Vind het geil om erin te douchen bijvoorbeeld. Ook jongens die speedo's/ondergoed slips dragen vind ik geil om te zien. Ik draag ook slips als ondergoed, liefst dat ze lekker strak zitten. Ik vind dat gewoon opwindend dat alles zo lekker strak zit en dat het weinig stof bevat en je alles zo goed ziet zitten.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind zo'n speedo wel leuk om naar te kijken, omdat je alles zo goed ziet zitten.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij elke sportwinkel. Soms ook in het zwembad zelf.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • oké bedankt

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Tekoop in de decathlonbin België en Nederland

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ga ook op vakantie en wil dat ook graag. ik heb een vraagje waar koop je die zwemslips/zwemboxers????

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik hoop toch dat hij niet te klein is.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou dit alleen maar geil vinden als ik dit kon doen in een gemengde kleedkamer en dat komt maar heel weinig voor.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Van de zomer ga ik op vakantie en ga het zeker proberen om lekker in het publiek om te kleden hihi spannend...

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten