Skip to content
28 reacties
1297 weergaves

Behaarde meisjes

Heey srry dat ik dit bij boys only post maar ik wil gwn graag weten wat jongens er van vinden. Ik ben een meisje en ben best behaard. Ik heb namelijk een donkere snor (te veel om weg te halen met een pincet. Ik heb ook veel donker haar op mijn armen en ook op mijn benen maar mijn benen scheer ik. Ik heb ook donkere haartjes onder mijn navel en rond mijn tepels. Ik heb ook haar OP mijn billen, wat je dus een beetje ziet als ik een bikini aan heb. Ik vroeg me af wat jongens hier van vinden. Zou je een meisje hierdoor nog aantrekkelijk vinden of niet. Geef plz je eerlijke mening

13 jaar
9 jaren geleden

28 Reacties

  • mn eerste ervaring met een meisje was met een meisje van 14,ik was 15.ze had echt super veel zwart schaamhaar op en rond haar poes.sindsdien vind ik meisjes met lekker veel donker schaamhaar het mooistewat er is!! echt!! meisjes die zwaar behaard zijn,maak je geen zorgen,als iemand echt van je houd dan neemt hij jouw bos schaamhaar er gewoon bij! succes,en laat het gewoon groeien lijkt mij

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Oksels liefst glad geschoren, maar schaamhaar doe ik totaal niet moeilijk over :3

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik hou van behaarde meisjes ????

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Oksels zie ik dan toch liever kaal. Schaamhaar maakt me niet veel uit, mijn vriendin heeft dan wel een harige kut maar kaal vind ik ook mooi. Voor beffen maakt het mij persoonlijk niks uit.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben een uitzondering denk ik tegenwoordig. Maar ik vind veel schaamhaar echt super geil. Vind het veel mooier en beter staan met schaamhaar en vind het ook lekkerder. Ook haartjes onder de oksels vind ik mooie en mag van mij gewoon

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Natuurlijk is goede hygiëne sowieso belangrijk. Als je dat niet doet houdt alles op. Het punt was alleen dat kaal makkelijker in onderhoud is, en daarom in de praktijk meestal schoner omdat niet iedereen altijd even precies is.

    M'n vriendin en ik scheren al jaren, ook voor het populair werd, en we hebben nooit last van ingegroeide haartjes en pukkeltjes etc. Volgens mij is ook dat weer een kwestie van éérst goed reinigen, en dan een goede (sensitive) scheergel gebruiken en steeds een nieuw mesje te pakken. Dus niet hetzelfde mesje nemen waar je eerst een baard mee hebt geschoren. Ik gebruik al jaren Wilkinson Quattro Titanium, daar zit ook nog een soort roostertje voor ter bescherming. Hoe het ook zij, het werkt perfect en bevalt uitstekend. Na het scheren doe ik nog een aftershave balsem (alcoholvrij uiteraard) erop. Ik ben gaan scheren toen ik zestien was, en doe het nog steeds. Om de drie dagen bijhouden gaat het makkelijkst vind ik.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Leuk, pH-neutrale doucheproducten, maar de vagina zelf is ook niet pH-neutraal, dus dan nog is het niet verstandig die daar in de buurt te gebruiken.

    Zolang een vagina dagelijks wordt gewassen is er niks mis mee. Maar dat moet ook als het kaal is. Het is niet dat een kale vagina minder vaak hoeft te worden gewassen.

    Daarnaast heeft kaal, zeker als je scheert, ook weer nadelen omdat de huid door het scheren en ingegroeide haartjes beschadigd raakt.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind kaal ook veel mooier. Ik scheer mezelf ook, dat is wel zo eerlijk tegenover m'n vriendin. Ik zou het waarschijnlijk ook doen als het alleen mooi was, maar het voelt ook veel lekkerder en frisser, en het is inderdaad ook hygiënischer. Prettige bijkomstigheid.

    Waarin blijft meer hangen denk je, een kokosmat of een gladde vloer? Dan kun je stofzuigen wat je wilt, maar daar heeft ook niet iedereen elke dag zin in, als je begrijpt wat ik bedoel.

    Bovendien wassen veel vrouwen daar alleen met water (omdat ze ooit door hun moeder verteld is dat zeep slecht is. Dat klopt ook, ware het niet dat zeep als zodanig nauwelijks nog verkocht wordt, en de meeste doucheproducten PH-neutraal zijn). Dus is kaal in de praktijk gewoon frisser dan een dikke bos schaamhaar.

    Gewoon zelf even logisch nadenken, ook als je vriendin geen zin meer heeft om te scheren en jij een excuus zoekt om dat goed te praten.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft een harige kut. Vroeger schoor ze zich wel kaal maar daar is ze al een paar jaar mee gestopt. Maar ik denk niet dat ze nu minder hygiënisch is. Als ze zich niet zou wassen, dan is het niet hygiënisch. Maar als je het gewoon wast is het ook met schaamhaar niet vies.

    Voor de meeste jongens zal het zo zijn dat ze het kaal veel mooier vinden, en dan halen ze een nepargument als hygiëne er bij om anderen te overtuigen. Schaamhaar of niet, het is puur persoonlijke voorkeur, er is niks op tegen om het te laten staan en er is ook niks op tegen om het weg te halen.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Helpt ontharingscreme niet? En als je er mee zit zijn er ook mogelijkheden om het permanent te laten verwijderen. Er zullen misschien ook mannen zijn die het mooi vinden, maar de meeste houden van een gladde huid. Je wilde eerlijkheid, sorry. ;) PS: de onzin over "bezwete kale kutten" raakt kant nog wal natuurlijk. Waar denk je dat het zweet blijft bij een harige, die het per definitie warmer heeft? Bekijk de structuur van een haar maar eens. Daar blijft alles aan hangen. En geur komt van bacteriën. Niks abnormaals, maar het is wel zo. En kaal is gewoon hygiënischer.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Eén tip van de sluier: schaamhaar of liever prethaar geeft een geur af die je zo niet ruikt, maar via het onderbewustzijn je libido activeert.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zelf vind dit niet zo aantrekkelijk

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 21 zoals?

    Ps. ik heb ook niets tegen schaamhaar, maar ben wel benieuwd naar de funties van schaamhaar

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Lijkt me zelf helemaal nike een vrouw met schaamhaar

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Met schaamhaar vind ik zowel vrouwen als mannen er aantrekkelijker uitzien. Het moet natuurlijk wel goed onderhouden worden en dan is het schoner en hygiënischer dan de vaak bezwete kale kutten om het zo maar eens te zeggen. Het ziet er ook geiler uit en wordt er eerder opgewonden van dan van die kale babyachtige kutjes. Schaamhaar heeft bovendien een aantal functies wat bij jongeren vaak niet bekend is.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • vind het wel erg geil als een meisje veel schaamhaar heeft. gewoon natuur zijn werk laten gaan en als je het goed wast is het zeker mooi en proper.mannen die zich scheren vanonder zijn volgens mij meer vrouwelijker en niet ech man.schaamhaar is mannelijk ook onder oksels enzo.bij mij gaat niks af en niemand wat al geklaagt heeft hierover!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij de blokker kan je een apparaatj kopen dat met laser voor lange tijd onthaart. Ik weet niet hoe het heet maar vlg mij is het van philips Misschien dat je dat eens kan proberen?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik scheer het gewoon, Ik weet niet maar ik vind het best wel onhygienisch als je je niet scheert als vrouw. je loopt toch ook niet in de zomer in je jurkje of rokje met behaarde benen.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Het ligt bij de mening van mensen, sommige vinden het niet erg en sommige willen er juist niks van weten. Hoe het komt is Door hormonen. Sommige vrouwen hebben nou eenmaal wat meer mannelijke hormonen dan andere (dit maakt je geen man!). Sommige jongens hebben ook vrouwelijke trekjes bijvoorbeeld (dit maakt je ook niet homo als de meeste dat gelijk denken) Groetjes

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Donkere haartjes boven je lippen is natuurlijk niet leuk. Ik zou die toch wel weghalen. Desnoods met een scheermesjse als het met een pincet te veel is.

    Verder op je lichaam is al minder erg. Zeker swinters. Wat zomers mss handig is, is om een een shortje te dragen ipv bikini broekje. Die korte shortjes zijn voor jou ideaal om de overtollige haartjes te verbergen en ze zien er daarbij hardstikke leuk uit.

    22 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten