Skip to content
9 reacties
16441 weergaves

De vriend van mijn broer

Hooooiii ik ben een jongen van 14 en heb iets meegemaakt Dit weekend gingen mijn ouders een weekend weg Ik heb nog een broer en een zus (allebei ouder dan mij) Maar mijn broer logeerde bij een vriend en mijn zus werkt De hele dag dus ik wad vaak alleen thuis ik vind dit natuurlijk Niet erg ofso Maar toen ik zaterdag ochtend alleen thuis was kwam de vriend Van mijn broer ( hij is 19 ) hij kwam bij ons thuis en vroeg of mijn Broer thuis was maar die logeerdr bij een vriend Hij zei dat hij zijn jas boven had laten liggen en we gingen kijken waar hij lag het duurde even todat we hem hadden gevonden Maar toen we de jas hadden vroeg hij of er iemand thuis was Ik vertelde het verhaal dat mijn ouders wegwaren enso Hij zei dat hij zich verveelde thuis dus bleef hij nog eventjes We waren boven op mijn broers kamer want daar lag zijn jas We gingen naar de kelder en gingen een film kijken ( in onze kelder staat een bank met een tv daar kijken we altijd films) Toen we op de bank die film zaten te kijken kwam er een seks stukje in voor ik kreeg een stijve maar dat merkte hij en hij vroeg aan me Of ik geil werd ik werd rood en zei misschien een beetje half lachend Hij kwam dichter bij me zitten en deed mijn gulp open ik zat nu in mijn onderbroek hij vroeg of ik het wou doen met hem Ik heb jaa gzgd want hij is niet lelijk en is best wel gespierd enso Hij kuste me en heeft me gepijpt ik pijpde hem en hij nam mij en je weet wel hoe dat gaat Het was zo lekker ik kwam klaar! We hebben samen nog in bad gezeten waar we het nog een keer hebben gedaan ongeveer Toen we aan het afdrogen waren schrok ik want de telefoon ging Mijn zus belde en zei dat ze bleef slapen bij haar vriend eb dat ik ook maar moest gaan logeren of naar mijn oma moest gaan Het leek wel als of alles goed ging want die vriend van mijn broer wou wel blijven slapen we hebben de hele nacht naakt geknufgelt enso Het was zo leuk!! Alleen hij appte mij pas of ik het nog een keer wou doen dan huurde hij een hotelkamer zei hij Wat zou ik doen ?? Gr.k

14 jaar
9 jaren geleden

9 Reacties

  • Jongen 13 Hou zelf je mond, het klopt wel hoor. Ik ken veel homo's die al jaren gelukkig zijn met dezelfde jongen.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat zeg jij hou je mond gwn met je weet niet wat je zegt
    Hetero en gay zijn gwn normaal en gelijk zeg niet gelijk ja gay
    Zijn gezelliger enzo want gays worden meer gepest dan heteros

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi hoi.

    Dit is helemaal niet gek hoor. Je hebt gewoon een voorkeur voor mannen (jongens). Is heel normaal. Ik ben zelf ook homo. Maar pas ermee op om het aan mensen te vertellen. Sommigen zijn bekrompen en die kunnen dat niet hebben. Maar dan moet je maar denken, die gene is zo bekrompen en lomp. Die is van zijn eigen leeg. Maar schaam je absoluut niet. Homoseksuelen zijn gezelliger en vaak succesvoller dan hetero's. Veel geluk in je leven.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Niet doen . alleen al vanwege de leeftijd, dan wat dat hotel betreft, denk niet dat ze jullie een kamer zouden toe wijzen , temeer omdat jullie geen familie zijn en zullen ze toch achterdochtig zijn en zullen hier echt niet aan mee werken.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Jezus als alle jongens zonden weet ik het ook niet meer ik hoop dat mijn bf dit niet doet anders rot ie maar op😂

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • De leeftijdgrens (seks hebben minderjarig ) ligt op 16 jr. en jij bent 14, in de wet staat; dat zolang je ouders
    (als ze er achter komen) geen aanklacht indienen tegen die jongen, van 19 er geen probleem is, maar zouden ze dat wel doen, dan heeft die jongen dus een probleem.
    Seks hebben met iemand beneden de 14 is al zondermeer volgens de wet strafbeer. ik bedoel hiermee een volwassen die het dan doet met een minderjarige, die hang zonder aanklacht van iemand. En dan ook nog naar een hotel om seks te hebben? Vind je dit slim, wel ik dus niet! gr.J

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • als ik jou was zou ik het alleen thuis doen want wie weet wat hij gaat doen in dat hotel bij jouw, bv dwang

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Een jongen van 14 die met een andere van 19 een hotelkamer gaat huren zal wet wat vreemd overkomen bij de uitbater denk ik.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou zo the horen vond je het gewoon super leuk en spannend. En als je die jongen echt vertrouwd kan je gewoon met hem naar een hotelkamer gaan en gewoon lekker verdergaan. Zolang hij maar niks verkeerds doe wat jij niet wilt

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten