Skip to content
21 reacties
2002 weergaves

teken controle

Hoi, elke keer als ik op zondag naar de scouts ben geweest wil mam als ik thuis kom teken controle doen. Ik heb ooit eens een teek gehad en dat wil ze nu voorkomen. Maar ik vind het best vervelend en moet dan helemaal bloot. krijgen er nog jongens soms tekencontrole en hoe doen ze dat bij jullie dan?

13 jaar
9 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik moet altijd samen met mijn broer elkaar controleren van mama. Hij is 2 jaar ouder en heeft veel meer haren rond zijn lul. We doen dit al 3 jaar dus schamen ons niet meer. 

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn moeder wil het zelf bij mij doen als ik van scouting thuis kom. we dragen daar een korte broek en die teken kunnen door de broekspijp naar binnen. ze heeft mijn piemel nu al zo vaak gezien dat ik er wel aan gewend ben al blijf ik het wel vervelend vinden alleen moet ik me van de week gaan scheren en zaterdag sta ik dan met een kale en dan zal ik me wel even schamen zijn.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Gast... Je bent 16. Kun je het niet zelf, je rug oké... maar je pik en ballen en je kont kun je volgens mij heel goed zelf

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ja is best wel vervelend om iedere keer zo naakt voor haar te staan. ze vindt het ook beter als ik me deze week bij mijn piemel gaat scheren dan kan ze beter en sneller mijn huid controleren. zal raar zijn om dan met een kale piemel voor haar te staan.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • is dat niet beschamend dat je moeder je ballen en plasser zit te begluren ?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn ma begon ook ineens met controle toen ik een keer van scouting kwam omdat er toen iemand een tekebeet had gehad. nu doet ze het iedere week en moet ik geheel bloot omdat ze ook mijn ballen en piemel wil zien .op zaterdagmorgen trek ik me flink af wat ik wil bij de controle geen stijve krijgen wat tot nu toe altijd nog is gelukt.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je een tekenbeet zou hebben en het er niet optijd eruit gehaald wordt kun je de ziekte van lymf krijgen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @ snap wat je bedoeld maar zo erg is het toch niet ze zijn allemaal t zelfde de een miss iets grooter dan de ander of de een scheert zn ballen en da ander niet maar we weten allemaal dat iedereen het ongeveer t zelfde heeft

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @j16 ja eigenlijk heb je wel een beetje gelijk maar we hadden een heel kleine club en we douchten altijd gewoon thuis, dus we waren niet gewend elkaar naakt te zien. En de kleedkamer waar we gechecked werden was van een tennisclub die naast mijn hockeyclub zat. Beetje ingewikkeld maar kortom, we waren dus niet gewend elkaar poeselnaakt te zien.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @j14 hoezo helaas bloot wat maakt het uit, douchen jullie niet als een team samen en de rest van de mensen hadden ook allemaal een lul waarschijnlijk dus dan maakt het toch niks uit

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn moeder doet dat niet. Toen ik een keer op hockeykamp was en we het bos in waren gegaan werden we daarna 's avonds wel allemaal in de kleedkamer gecontroleerd op teken, dat was helaas bloot.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat maakt het uit dat je moeder je penis en ballen ziet ze moest ze vroeger ook wassen en ze weet ook hoe hij er stijf uit ziet want dat was ook nodig om jou te produceren ik snap echt niet waarom mensen zich schamen tegenover hun moeder en zo kan ze overigens ook zien of je je goed ontwikeld dus soms is het nodig dat je ouders je naakt zien en dit is geen enkel probleem

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet maar zo denken, ze kunnen beter die teek tegenkomen en weghalen dan dat jij opeens met de ziekte van Lyme zit want dan ben je nog niet jarig. Onze scouts controleren bij elkaar en dat is eerst heel vreemd en daarna gewoonte. Daar kun je natuurlijk van alles van vinden, maar de kinderen vinden dat minder belangrijk dan ziek worden.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Het zal best ongemakkelijk zijn. Maar wel heel verstandig want de kans is best groot dat je een teek hebt. En dan moet je er snel bij zijn

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Tenniskamp Ik moest halfblood en ik heb sicpack iedereen kijkt je dus * aan Maar heb wel veel okselhaar Dus toen een leider men oksel omhoog deed voelde ik me echt rot Maar hij deed gelukkig normaal en t ging snel boorbij

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij ons op scouting moet je zelf eerst gewoon kijken. Maar ik vraag meestal goede vriend om even op mijn rug te kijken. En als we dan een teek hebben dan moeten we naar de begeleiders toe. En als je een teek op je balzak hebt legt bij ons de leiding uit hoe je die het best zelf kan laten verwijderen. Maar vertel het je begeleiders altijd. Bij ons noteren ze dat in een tekendagboek. Deze krijgen je ouders aan het eind van kamp mee naar huis.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij ons controleer je gwn jezelf hoor! Ik weet niet op welke scouting jullie zitten, maar beetje vreemd is het wel...

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • nou ik vind het zelf altijd irritant want tijdens kamp moet ik altijd mn veel te gaye tent partner controleren, en hij mij maar dat wil ik nooit, ooit toen hij me controleerde begon hij me te pijpen, kijk teken controle is niet leuk maar het is leuker dat lyme hebben

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • bij mijn scouting moet je gewoon met iemand in een hokje Dan moet hij kijken.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • als ik van scouting thuiskom moet ik in mijn onderbroek en op het laatst moet het wel even uit maar ik mag mijn handen voor mijn plasser en ballen houden.

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten