Skip to content
59 reacties
2178 weergaves

hoeveel jongens zijn besneden en waarom

hoi ik ben niet besneden maar heb een te kleine voorhuid, hoeveel jongens zijn besneden en waarom geloof (joods/moslim) of ook medische reden zoals ik nu moet

16 jaar
9 jaren geleden

59 Reacties

  • Hey alle jongens die vragen of het wel fijn is als je besneden is enz. Kijk is op Internet of kikken jullie ook al geen porno dan zie je soms toch ook wel mannen met besneden lul En je kan gwn goed rukken want 1 je gaat er met je hand overheen en 2 bij veel is het dat er nog wel een stukje los huid is en dat gaat gwn over je eikels heen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen19 Ik zou best mijn voorhuid terug willen hoor! Wil het eens ervaren hoe dat is om die te hebben. Heeft iemand nog een voorhuid over?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • En je moet ook geen stijve krijgen zolang de hechtingen er nog in zitten.. Au. Maar als alles genezen is, dan kan je er weer vanalles mee. :)

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen19

    ik ben 4 maanden geleden besneden.
    Viel goed mee het enige nadeel je kan niks verdragen de eerste week.
    Zeven dagen heb ik in men blote piemel rondgelopen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Dank je! :) Ik zei dat dus ook al. Jouw voorhuid was te strak? Dan is het sowieso fijner dat je nu besneden bent, kan ik me voorstellen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Want?

    En hoe kan jij nou weten dat het bij iemand die besneden is, niet net zo lekker of misschien nog wel lekkerder voelt? :-)

    Of je nou met je voorhuid over je eikel gaat of met je hand, dat maakt niet zoveel uit hoor. :)

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • De voorhuid de Rolls van je sexleven? Wat een onzin! Ik ben besneden toen ik 16 jaar was en heb ervoor ook al seks gehad en uiteraard gerukt en ik kan je verzekeren dat het zonder voorhuid vele malen lekkerder is. Ik zou mijn voorhuid voor geen geld meer terug willen!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Oeps foutje. Bedoelde jongen18. Die mijn verhaal als ONZIN afdeed. Sorry jongen23.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 23. Hoe kan je nou weten hoe een Rolls rijdt als je er geen hebt? Je voorhuid is de Rolls van je sexleven.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Klopt. Alleen om medische reden vind ik acceptabel.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Om medische redenen best aanvaardbaar. Onaanvaardbaar zijn religeuze en sociale gronden. Wil je bij onze club horen? Okay maar dan wel eerst je velletje er af. Integriteit van je lichaam is een mensenrecht!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben niet besneden, maar zet ook mijn vraagtekens bij het feit dat 80% van de sexbeleving verloren gaat na een besnijdenis.
    Maar het blijft een achterlijk gegeven dat besnijdenissen plaatsvinden bij zeer jonge kinderen zonder enige medische noodzaak.
    Ik bedoel, iedereen mag geloven wat ie wil, maar laat de keuze van een besnijdenis over aan de persoon zelf, op het moment dat ie meerderjarig is.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat een ONZIN zeg. Een besneden jongen mist 80% van de seksbeleving?? Nou ik ben besneden en het is gewoon superlekker. :)

    En een te krappe voorhuid is wel degelijk een medisch probleem. Soms kan een jongen niet eens goed plassen zo nauw is de voorhuid dan.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen18, waarom wil je besneden worden?

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Besnijdenis is een religieus ritueel wat duizenden jaren geleden uitgevonden is. In de tijd dat er nog te weinig mensen(lees gelovigen) op aarde waren. Besnijdenis is HET middel om masturbatie minder aantrekkelijk te maken. En zo ging er dan minder sperma verloren in het woestijnzand en kwam terecht
    in ergens een vagina. Met meer kindertjes als gevolg. Dat is dus de oorsprong van de besnijdenis. Religieuse en burgerlijke overheden die vinden dat ze vrij over je geslachtsorgaan mogen beschikken.
    Tot zover voor de jongens. Daar kan je nog mee leven. Maar tegelijk wordt nog in vele landen de vrouwenbesnijdenis uitgevoerd. Besneden jongens missen +/- 80 pct van hun sexbeleving maar besneden meisjes hebben OPZETTELIJK nooit nog een zelfs minimum aan sexueel genot.
    Daarover gaat besnijdenis. Jongeren van kindsaf aan de leiband van de kuisheid houden. En dan bedenken ze vlug wat medische
    prietpraatjes. Te nauwe voorhuid of zo en wat nog.
    Ik ben er op het nippertje aan ontsnapt (born in USA) door mijn mama die hoewel net bevallen, mij toch heeft uit de klauwen gered van de uroloog. Ben haar eeuwig dankbaar.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben niet besneden dat wil ik wel maar ik mag niet van mij ouders
    Ze zeggen dat het niet mag .
    Ik begrijp niet waarom !!!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 17 jaar: cool! Hoe oud was je dan toen je besneden werd?

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Wij zijn thuis nogal open over dingen.Als ik heb gedoucht dan loop ik gwn naakt door het huis.Woon alleen met men twee zussen en men moeder.En mijn zusje van 10 zei ineens het velletje vanvoor aan je piemel is wel lang he.En toen zei men moeder als je een stijve krijgt kan ligt je eikel dan bloot. ik zei nee dit gaat moeilijk.en toen hebben we samen de beslissing genomen om te laten besnijden.nog altijd geen spijt

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja of met babyolie of vaseline aftrekken. Voelt erg lekker.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 14 jaar: je kan je eikel insmeren met een vochtinbrengende crème. Dan wordt hij terug gevoeliger.

    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten