Skip to content
6 reacties
1399 weergaves

Kleine penis, zal hij nog groeien?

Hoi allemaal Ik ben 16 jaar oud en mijn penis is stijf 10 cm. Dit is klein voor mijn leeftijd. Ik ben er wel eens onzeker over en hoop dat hij nog gaat groeien. Ik heb geen okselhaar of baardhaar. Dit betekent dus dat ik vroeg in de puberteit zit (hierdoor heb ik hoop). Ik heb ook geen groeispurt gehad, ben nu 178cm en zal waarschijnlijk eindigen rond 184cm. Betekent dit dat er een groeispurt aankomt? Ook zie ik er erg jong uit en heb ik geen "typisch mannelijke" kenmerken. Ben ik gewoon in een vroeg puberteit stadium of heb ik gewoon een kleine? Graag jullie mening. P.S Plaats aub geen comments met alleen je penis lengte, daar heeft niemand iets aan.

16 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • @jongen 15 Nee hoor, je hebt geen kleine piemel, de lengte is gewoon. Maak je niet zo druk om die lengte, belangrijker is dat je er een fijn gevoel mee kunt krijgen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik ben 15 en heb er een van 19cm dus het verschild per persoon

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • hallo, mijn piemel is in slappe toestand 9,5-10cm ik vindt dit erg klein, stijf is hij 13-14cm. ik heb wel schaamhaar en kan gwn goed klaarkomen heb ik een kleine voor mij leeftijd? help haha

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Het lijkt idd alsof de grootste puberteits-veranderingen nog moeten gebeuren. 10 cm is idd wat klein op jouw leeftijd, maar zoals je aangeeft is er nog kans dat ie groeit. Je stopt pas met groeien ergens tussen 20 en 25. Om je nu al zorgen te gaan maken over iets waar je geen invloed op hebt en in de toekomst waarschijnlijk vanzelf oplost heeft geen zin.

    Toen ik examen deed op de middelbare (18) was er een jongen die nog behoorlijk klein was voor zijn leeftijd (qua lichaamsbouw). Toen we een jaar later een reünie hadden, kenden we hem haast niet terug. Hij had een groeispurt doorgemaakt en was nu net zo groot als de rest.

    Er is dus nog hoop.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • hoi topicstarter !!

    Ik denk dat jij je geen zorgen hoeft te maken, alles wat je zegt wijst erop dat je lichaam je nog aan het ontwikkelen is.
    Dus lijkt het me erg waarschijnlijk dat je nog groeit. ook al omdat je zegt dat je nog geen typisch mannelijke kenmerken hebt.

    De een is vroeg, de ander wat later zoals jij.
    Ik snap dat het niet leuk is voor je dat je penis nog wat klein is, maar het is wel zo goed als zeker dat die ook nog groeit.
    Als je nog wat vragen wilt, ga je gang. Je krijgt zeker antwoord.

    grtz.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou... ik ben 14 jaar en ben 160 cm lang. Mijne is ook klein stijf 8 cm. Maar ik zit ook nog in de groeispurt. En niet alleen je lengte, ook je piemel groeit door tot je 18e ofzo. Heb hoop! En anders maar een ''kleinere'' maar zo klein is ie ook weer niet want sommigen hebben we eentje van 5cm en met 10 kan je alsnog seks hebben hoor! En meiden vinden het helemaal niet erg als je een kleinere hebt, daar letten ze niet op! Veel succes!

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten