Skip to content
24 reacties
5565 weergaves

Experimenteren

Ik wil graag keertje met een andere boy experimenteren met pijpen en voelen aan elkaars kontje enzo... ben geen gay en wil dit ook niet bij een homo doen. Samen met iemand die ook op meisjes valt is maakt de ervaring extra spannend... gwn for fun en random niet voor relatie ofzo. Wel misschien neuken als het bevalt samen en naar naaktstrand of naaktsauna. En daarna meisjes bekijken of rukken op porno met geile chicks. Is het gek dat ik een jongen als seksmaatje wil maar wel op meisjes val voor relatie zoenen neuken? Is dat bi zijn of just ? Wie heeft dit ook en hoe vind je iemand hiervoor? Ik ga niet aan me vrienden vragen hoor!! Schaam me stuk

19 jaar
9 jaren geleden

24 Reacties

  • Word alleen maar verliefd op meisjes, en mijn kameraad ook,vrijen en zoenen en knuffelen doen we niet, maar samen eens naakt worstelen of trekken wel, we vinden dit niet gay maar gewoon stoere jongensachtigheid,stop toch eens met die hokjes, maar als je gay bent,ook prima toch.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 15 Probeer iemand te vinden. Dat zal niet eens zo makkelijk zijn. Jongens die dit willen, komen er wel eens achter dat seks met andere jongens onderdrukte gevoelens bij hen opwekt. Ook is het beter eerst zelf met meisjes te experimenteren zonder dat aan jongens te koppelen.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou het graag een keer willen proberen ik ben ook een jongen die op meisjes valt

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Geen enkele jongen is dat voor 100%. Vandaar misschien dat verlangen naar eens iets anders soms, wanneer vrouwen of meisjes niet direct voorhanden zijn.. Als jongen van 13-14 was ik - enig kind thuis - heel geinteresseerd om de piemel te zien van jongens die ik knap of leuk vond. Twee jongere vriendjes uit mijn buurt vonden mij ook leuk. Met de ene heb ik uitgebreid gezoend en de andere heb ik eens onverhoeds betast en daarna deed hij het ook bij mij, waarbij ik ook ben klaargekomen. Op mijn 16 ging ik dan voor het eerst naar een sekskino. Daar waren alleen mannen. En toen er de eerste keer zo 'n man naast mij kwam zitten, schrok ik wel en ging vlug ergens anders zitten. Dan op een keer ging ik op de laatste rij zitten ; er zat toen niemand, maar op een gegeven moment zette een bejaarde man zich naast mij. Maar dat vond ik niet erg, dus bleef ik zetten. Maar na een tijdje voelde ik zijn hand langs mijn been strijken op weg naar mijn gulp. Dat deed mij toen aan vroeger denken en ik vond het wel spannend. Toen haalde hij mijn piemel tevoorschijn die hij voorzichtig afspeelde. Dat voelde heel lekker en ik ben na een tijdje dan ook klaargekomen. Ik ben sindsdien regelmatig op 'avontuur' gegaan en heb intussen ook al andere mannen afgetrokken. Maar nooit was er sprake van een persoonlijke relatie. Ik vond het geil, maar niet meer dan dat. Van homotoestanden moet ik echter niet weten

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Vreemd dat veel reacties zo benadrukken dat ze straight zijn. Iemand zou eens kunnen denken dat ze gay zijn ! Is dat erg ?
    Het is nu eenmaal zo dat veel jongens/mannen het lekker vinden mannen naakt te zien en er seks mee te hebben, soms zelfs anaal. Niets mis mee als je het veilig doet. Ik doe het ook en houd dat niet geheim voor mijn vriendin. Ze vindt het niet echt prettig, maar breekt niet met mij.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Was grapje tuurlijk niet

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Neen jongen 17 dat is gewoon stoeien.Evenals kussengevechten waar ik ervaring mee heb o.a op kamp.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • we worstelen en stoeien ook weleens naakt,is dit ook expirimenteren als hetero's onder elkaar.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ook hetero maar als gezonde knaap is het weleens stoer om samen met je beste maat te rukken,mijn pa heeft ons eens betrapt en moest er echt om lachen,hij zegt ,je bent nu eenmaal een jongen en die doen dit soms.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik val ook op meisjes, maar experimenteer al met jongens sinds mn 11e. Eerst met een goede vriend (gewoon over beginnen), maar ook wel met onbekenden. soms gebeurt het spontaan. Zoals gisteren: op vakantie in Turkije hebben de douches bij het zwembad matglazen tussenschotten waardoor je elkaar kan zien. Ik ging naast een jongen staan van omheveer 20 die er al stond en ik zag dat ie aan t gluren was. Toen trok ik mn zwembroek uit en begon wat met mn pik te spelen. Daarop deed mn buurman hetzelfde. We waren allebei flink aan t trekken en uiteindelijk kwam hij in mijn holje staan. We hebben elkaar toen heerlijk afgetrokken.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Sex met het zelfde geslacht maakt je nog geen homo of bi. Dat is bij als je daadwerkelijk gevoelens hebt voor hetzelfde geslacht. Ik heb een vriendin maar vind het gewoon lekker om zo nu en dan sex te hebben met een jongen. Het dan puur voor de lust, knuffelen en kussen is er dan ook niet bij.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Mij lijkt het ook wel lekker aan iemands boxer te zitten
    maar k val op vrouwen

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Lekker experimenteren is heel gezond. Ik doe her wel eens met jongens als ik geen vaste vriendin heb. Dat is dan puur voor het genot en niet iets voor een relatie.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Met een meisje is het anders,romantischer en zo,en eerlijk gezegd vind ik een vrouwen lichaam ook mooier en interessanter,wat niet wegneemt dat twee jongens ook wel kunnen genieten,liever soms met zijn twee dan alleen,single is niet echt spannend.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi heb al eerder gereageerd maar ik vind het jammer dat je via deze site met elkaar kan afspreken want ik wil heel graag experimenteren maar niet met een vriend

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wil er ook graag van genieten maar hoe kom je iemand tegen die hetzelfde wil en hoe vraag je dat zonder dat het awkward wordt. Las ook reacties van gewoon is proberen en dan merk je vanzelf reactie wel maar ik wil geen vrienden kwijt raken hierdoor. En misschien gaat ie het daarna wel aan iedereen doorvertellen. Ik krijg nu al stijve pik van gedachten dat ik met een boy aan het spelen ben terwijl we naakt zijn maar ik denk de rest van de dag aan tieten haahah ik zit echt raar in elkaar. Een trio is wss de beste oplossing ??

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Zelf ben ik daar zo ontzettend benieuwd naar. Maar ik heb ook geen idee hoe ik zo beginnen moet. Ik ben wel een beetje een feminine boy, draag soms licht getinte vrouwen kleding, bijvoorbeeld een broek, shirtje of iets anders geks. En vind nagelslakken leuk, maar op mannen vallen, nee. Het lijkt me zo ontzettend geil om iemand te rukken of gepijpt te worden. Hoe begin je? Wat doe je?

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Beste jongen 19.

    Ik ben nu 22 en experimenteer vanaf mijn 18e met jongens. Ik heb ook wel vriendinnen gehad. Sex met een jongen gaat bij mij niet om verliefdheid maar gewoon omdat ik dan geil ben. Je zelf niet in n hokje zetten dat is onzin. Er zijn veel jongens die het met elkaar doen zonder relatie. Gewoon lekker van genieten.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Niet te moeilijk doen word soms flauw van dat hokjes gedoe.In de oudheid was het heel normaal dat jongens het met elkaar deden zolang ze de huwbare leeftijd nog niet hadden,konden ze leren experimenteren ,het was veilig,kwamen geen ongewenste zwangerschappen,in het oude griekenland en sparta was naaktheid onder de jongens en jonge mannen heel normaal,en ineens kwam er een cultuur van hokjes en schaamte van iets dat altijd al heeft bestaan.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Niet te moeilijk doen. Je bent hetero,valt op meisjes,wil daar later een relatie mee,maar momenteel heb je geen vriendin,wil nog geen vaste relatie,of het is net uit,redenen genoeg,nu, wat is dan het bezwaar als er een makker is met wie je samen iets lichamelijks kan doen,of delen,in sommige culturen was of is dit heel gewoon,zijn genoeg jongens die dit wel willen denk ik,heb zelf ook een jongen met wie ik dit doe,alleen vrijen,zoenen en neuken doen we niet,maar gewoon jongensachtige stoere dingen,beter dit dan met elkaar op de vuist.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten