Skip to content
29 reacties
14866 weergaves

Penis van mijn vriend bekijken

Ik ging logeren bij mijn vriend want wij zijn beste vrienden al sinds groep 1. En toen hij sliep ging ik naar zijn penis kijken ik deed zijn onderbroek omlaag en toen ging ik eraan voelen. En ik vond het heel leuk te zien. Maar ik ben geen homo want ik heb een vriendin. Maar ik wil nu nog een keer in zijn slaap kijken naar zijn penis en hem flappen. Is dit goed?? En hebben jullie ook al een keer naar de penis van je beste vriend gekeken.

12 jaar
9 jaren geleden

29 Reacties

  • aan jongen van 13.
    als hij zijn piemel niet wil laten zijn moet je gewoon in zijn slaap gaan voelen heb ik ook gedaan bij een vriendje
    ik had hem ook al een paar keer gevraagd of we elkaars piemels zouden laten zien maar hij wilde steeds niet en toen hij lag te slapen moest en zou ik gwoon zijn piemel zien. ik had het niet meer
    eerst raakte ik hem voorzichtig aan bij zijn arm en daarna wat harder en toen hij niet verder reageerde heb ik zijn deken opengeslagen en zag daarna zijn boxer. toen heb ik het lampje van mijn mobiel aangedaan en heb ik heel voorzichtig aan de rand zijn boexer omlaag gedaan. eindelijk kon ik zijn piemel zien en mijn hart kolopte in mijne keel. ik vond niet dat hij zich ervoor hoefde te schamen want zijn piemel was mooi lang, glad en had een tuitje van voorhuid met een beetje donshaar naast ziinj piemel. toen ik hem voorzichtig pakt trilde ik gewoon van de spanning en ik voelde dat zijn iemel stijf begon te worden. ik heb ook nog zijn gladde ballen gestreelt en ging daarna heel langzaam zijn voorhuid over zijn eikel halen die nu helemaal te zien was en glom van het licht. toen heb ik hem afgetrokke maar hij is niet klargekomen want dat kan ook niet in je slaap heb ik gehoord. ik was nu wel zo geil geworden dat ik moest rukken. dus ik zeg doen, het is misschine niet heemaal goed maar wel een superervaring!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 18 zou ik dan ook bijv vragen stellen zoals heb je jezelf we lees afgetrokken ofz iets? Help me!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet gewoon vragen of hij zich regelmatig aftrekt en of het hem leuk lijkt om het samen te doen.

    Vorig jaar kwam mijn buurjongen ook naar mijn toe en had het over het touwtje bij zijn penis ( toompje ). Hij liet het zien en dat toompje zat wat strak ( ook zijn voorhuid aan de eikelrand ).
    Had advies gegeven om het op te rekken dmv aftrekken en onder de douche zijn voorhuid zover mogelijk naar achter te trekken en eventueel de eikel zo bloot in de boxer te leggen om het wat ongevoeliger te maken en plassen met blote eikel.

    Heeft wel iets geholpen bij hem. Was toen 12 en vroeg uit zijn eigen ook wat dingen. Alles uitleggen kan ik niet en moet het ook zelf ontdekken.
    Kijk, als ie 14 of 15 is en het is nog wat vernauwd, dan zou ik gewoon naar de huisarts gaan voor een zalfje.
    Inmiddels zit hij vol in de pubertijd, dus ja vragen mag, maar of ik er antwoord op heb is een tweede.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 18 ik denk niet dat hij zou gaan schreeuwen maar heb je nog andere ideeën?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 13 van de reactie hiervoor , als je het niet durft te vragen lukt het misschien als jij wat van jezelf laat zien. Je kan bijvoorbeeld als jullie wakker worden je onderbroek uitdoen waar hij bij is om een schone onderbroek aan te doen. Als jij doet alsof het de gewoonste zaak van de wereld is en helemaal geen schaamte hebt , dan doet hij het misschien ook wel waar jij bij bent.
    Ik zou in ieder geval niet stiekum gaan gluren in zijn slaap, dat kan natuurlijk wel goed gaan, maar hij kan je ook verrot schelden als hij het merkt en er niet van gediend is..

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga over een paar dage bij een vriend logeren maar ik wil zn piemel zien. Hoe moet ik dat doen? Vragen durf ik niet...

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Er is iemand die het bij mij op een jeugdkamp gedaan heeft en ik werd wel wakker met de stijfste piemel die ik ooit heb gevoeld. Ik was zo bang dat ik niet durfde laten weten dat ik wakker geworden was en deed alsof ik sliep.

    Na een minuutje liet hij mij met rust.

    De nacht nadien heb ik hem ook aangeraakt tijdens zijn slaap en hij deed ook alsof hij sliep maar nadien hij heeft hij wel op school gezegd dat ik homodinges met hem gedaan had.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Zou hij het merken als je het doet tijdens het slapen?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen een vriend bij mij kwam logeren en we gingen slapen, (hij wist niet dat ik heel lang wakker bleef) deed hij stiekem mijn deken omlaag, ik hoorde het maar deed niks ik vond het eigenlijk heel spannend en geil, deed hij mijn broek en boxer omlaag, ik had ondertussen al een stijve en begon hij mijn piemel af te trekken. Toen werd ik "wakker" en zij ik blijf maar doorgaan het is heel fijn, sindsdien trekken we elkaar elk logeerpartijtje af.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb één keer gedaan, en het voelde best goed. Hij schepte altijd op over z'n lul en was daarom heel benieuwd. Achteraf viel het wel mee hoe graat zijn lul was. Toch werd ik er super geil van

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Op kamp verleden jaar hebben we alkaars piemel gezien ,mijn vriend en ik hebben onze onderbroekjes uitgedaan en elkaar piemel vergeleken niet aangeraakt maar we waren benieuwd naar elkaars piemel .hebben wel ,
    aan het masturberen gedaan was heel leuk .alle 2 een stijve piemel was wel een beetje raar elkaar zo zien maar het was leuk .waren op kamp in de tent van mij .Alleen slipje aan .

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 15

    Ik heb een tijd geleden net als jij ook 's nachts met het stijve piemeltje van een vriend gespeeld die bij mij logeerde. Dit was idd echt fijn om te doen, zeker toen zijn piemeltje idd echt stijf werd.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben enkele weken geleden ook bij mijn beste vriend blijven logeren.
    Toen ik onder de douche stond voor het slapen gaan ,kwam hij gewoon de badkamer binnen.
    Deed zijn slip uit en kwam mee onder de douche. Ik schaamde mij eerst wel een beetje. Hij vertelde mij toen dat hij mij al lang eens naakt wilde zien , maar het nooit durfde te vragen.
    Nu had hij schrik dat ik boos zou zijn op hem.
    Eigenlijk vond ik het ook wel leuk om hem eens helemaal te zien en hebben mekaar eens goed bekeken en geholpen bij wassen en afdrogen. Het duurde niet lang voor we beide een flinke stijve hadden.
    Nadien zijn we gewoon samen gaan slapen in ons blootje en hebben nog wat met elkaar gespeeld.
    Een leuke ervaring en aanrader voor iedereen.
    Wij hebben alvast afgesproken om heel binnenkort terug bij elkaar te gaan logeren .

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb het laatst nog gedaan bij een vriend die ik al jaren ken en bij mij logeerde. hij lag op de grond op een matras. toen hij sliep heb ik de deken iets opzij gedaan en aan zijn piemel gevoeld. omdat hij niet reageerde heb ik zijn onderbroek omlaag geschoven waardoor zijn piemeltje zichtbaar werd en een beetje stijf. toen ik er opnieuw aan voelde en zijn voorhuid terugtrok werd deze helemaal stijf. daarna heb ik er nog even mee gespeeld en voorzichtig vastgehad. dit was echt fijn om te doen. daarna bleef ik er even naar kijken tot deze weer slap was en deed ik zijn onderbroek weer omhoog

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik zou het gewoon doen heb ook al vaak gedaan bij vrienden

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 17: mee eens (met jongen 16 jaar eronder). en hopelijk voor jou krijgt hij een stijve van het aanraken zodat je hier ook aan kan voelen en als dat goed gaat ook wel fappen. gewoon proberen, lijkt me best wel fijn om te doen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zal dat niet doen met een jongen die gewoon aan het slapen is.

    Wel als we beiden wakker zijn en over geile dingen praten en van elkaar vermoeden dat we allebei een stijve hebbeb dan durf ik of hij wel eens "toevallig" aanraken en zien hoe de reactie is.


    17 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 17 jaar: ik snap dat je het niet gedurfd hebt, maar als je de kans krijgt, gewoon proberen. Gewoon rustig aan doen (dus eerder kijken hoe hij reageert als je z'n piemeltje aanraakt en als dit goed gaat piemeltje bloot maken. Als dan alles oké is kun je rustig nog een keer voelen en kijken).

    Dus als ik je goed begrijp hebben jullie elkaars stijve laten zien na het stoeien? Lijkt me ook leuk

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb dat ook wel graag willen doen maar nooit gedurfd. Wel gedaan terwijl we allebei aan het stoeien waren en van elkaar zagen dat we een stijve hadden.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Mee eens. Kan ik me best voorstellen dat je aan zijn piemeltje wilt voelen, zeker als hij een stijve zou krijgen. En het fappen: gewoon proberen. Kan best spannend en leuk zijn.

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten