Skip to content
6 reacties
293 weergaves

laten besnijden

Hey, ik zou graag besneden worden, omdat ik een lange voorhuid heb en omdat het hygiënischer is. Alleen weet in niet goed hoe ik dit aan mijn ouder moet vragen. Heeft iemand ervaringen met hoe het is om besneden te zijn?

16 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Gewoon zeggen mam pap mag ik besnede worden er is niks raars aan dus gewoon zegge

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Besnijden omdat je voorhuid te lang is, alleen daarom? Man, een lange voorhuid is lekker om omlaag te (laten) stropen. Onhygiënisch is het niet, gewoon goed schoonhouden is prima.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Bij een besnijdeniskliniek kan iedere man of jongen zich laten besnijden. In elke grote stad is er wel één. Verwijzing is niet nodig, je betaalt gewoon zelf. Onder de 18 zul je wel toestemming van je ouders nodig hebben, wil je dat niet, zul je nog ff moeten wachten tot je 18 bent. Ik heb het ook laten doen (Utrecht) en het voelt echt goed (als het eenmaal genezen is natuurlijk, daar moet je ff doorheen, sorry). Succes met je beslissing!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Je kan je ook laten besnijden in een besnijdeniskliniek. Dat kost een stuk minder dan in een gewoon ziekenhuis als je het zelf moet betalen. Ik ben ook besneden in een besnijdeniskliniek omdat mijn (vroegere!) huisarts geen doorverwijzing naar een uroloog wou geven. Mijn voorhuid was volgens hem niet nauw genoeg!

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • als er geen medische noodzaak voor besnijden is)v te nauwe voorhuid' moet je de operatie zelf betalen!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey, ik ben ook besneden maar toen was k 9 XD.
    Bij mij waren het eigelijk mijn ouders die beslisten en zagen dat het niet echt goed zou gaan als ik later n stijve zou krijgen. K kan me me oude pjenis niet eens meer herinneren en ik vind dit wel fijn. Ik totaal geen idee hoe je het moet vragen. Vraag gewoon zo 's avonds ofzo van Hey pap hoe gaat t.

    p.s. lange voorhuid hoeft niet meteen te betekennen dat je n besnijdenis nodig hebt en dat t hygienischer is ook niet echt n goeie reden denk ik dus als je vraagt voor n besnijdenis zul je denk ik toch met wat betere argumenten moeten komen :P

    Veel suc6!

    groeteks, XDD

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten