Skip to content
5 reacties
496 weergaves

naakt zwemmen

ik vind het alltijd leuk om stiekem buiten naakt te zijn. en sinds een tijdje ken ik iemand die dat ook leuk vind dis gaan we vaak ook met zijn 2e specaail ergens heen om naakt te zijn. zo zijn we laatst naar het buiten zwembad bij ons in het dorp geweest. je kan daar namelijk heel makkelijk over een hek naar binnen. en toen hebben we daar inhet donker naakt gezwommen. was echt super om een x mee te maken. maar toen we weer ginge afdrogen merkte ik dat ik een stijfe kreeg en jij toen ook. en omdat we toch al alleen waren besloten we ons aftetrekken enzelfs elkaar. toen zijn we maar weer snel naar huis gegaan maar was best wel geil om eens gedaan te hebben. zijn er eigenlijk meer jongens die zoiets hebben meegemaakt ben wel benieuwd naar andermans verhale

14 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • ik heb eens een x naakt op mijn scooter gereden. het was savonds laat en mijn ouder waren er niet. en omdat we nogal afgelegen wonen en er niemand verder was in de omgeving leek het mij wel eens spannend om naakt te gaan rijden. het was echt heel lekker om gwn naakt op zoon scooter te zitten in de wind. toen ben ik nog ergens gestopt en heb mezelf afgetrokken. was echt super geil op dat moment. alleen ben ik toen wel gelijk weer naar huis gereden.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • die jonge is ookgwn 14 en ken hem van school en hadden et een cover toen die een x bleef pitten. er is nu ook plek bij ons in de buurt waar bijna niemand komt ergens in de natuur. daar hangen we dan ook vaak naakt rond lekker vrij

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 14 hoe oud is die maat van je

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Haha, zou wel willen dat ik zoiets kon meemaken. Ik zou als ik jou was (topicstarter) proberen er wat meer uit te halen. Hoe en waar heb je hem eigenlijk leren kennen?

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja, bij mij Was het op een avond in spanje. Toen was niemand meer op het strand en deden We een weddenschap of de 1 naakt durfte te gaan zwemmen in de zee. We rende er beide naakt in en toen sprong hij op mijn rug. Dus kreeg ik direct een stijve. En een tijdje later in het water kwam hij er tegen aan en merkte het toen en toen dook hij onder water en rukte eraan.

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten