Skip to content
12 reacties
2995 weergaves

Homo forum?

Ik vraag me echt af na een paar topics gelezen te hebben of dit forum voor bi en homosexuele is want lees alleen maar ervaringen van met elkaar aftrekken en pijpen of in slippen rond lopen. Dit is niet echt hetero lijkt mij of heb ik het verkeerd? Mijn vraag is dus is dit forum voor homo's of bi's Als het vervelend overkomt is niet mijn bedoeling!!

15 jaar
9 jaren geleden

12 Reacties

  • Nog één ding wil ik hieraan toevoegen : ik heette 'een mooie jongen' te zijn. Het gevolg was, dat sommige jongens wel eens iets probeerden bij mij, als ze de kans zagen. En soms liet ik het ook toe, omdat ik het leuk en spannend vond. Maar nu weet ik het wel en ga ik verder met meisjes of vrouwen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk dat je onder de leeftijd van 16 wat jongens soms onder elkaar doen niet automatisch als homogedrag moet bestempelen. Op school in de urinoirs naar andere jongens hun piemel kijken, tongzoenen, elkaar betasten : ik heb het allemaal gedaan met verscheidene jongens, toen ik 13 à 15 was. Maar dat was slechts een fase in mijn leven.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk ook dat er veel jongens zijn die hier vragen stellen over samen aftrekken en zo, omdat ze gewoon met elkaar experimenteren of dat zouden willen uit nieuwsgierigheid. Misschien ook reageren er verhoudingsgewijs veel homo's op vragen hier en/of stellen zij hier veel vragen, maar ja: wat geeft dat?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Deze topic is voor iedereen dus echt niet alleen voor gays. Vind ook dat veel jongens reageren over samen experimenteren, nu samen trekken als je begin tienerleeftijd bent vind ik normaal, elkaar pijpen niet tenzij je echt gay bent, maar altijd dat excuus,maar we zijn hetero. Ben ik ook maar geloof niet in 100 % hetero of homo. Lees ook weleens verhalen hier die me wel aanspreken,en ken een iets oudere jongen die ook homo is en hier over verteld soms, en begrijp dit dan wel, dus met jongen 20 eens.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Er is een aparte rubriek voor HLBT-jongeren, Gewoon Anders, maar ze zitten allemaal op Jongensvragen maar mij stoort dat niet. Het boeit me te weten waar homo's zoal mee bezig zijn ook al begrijp ik sommige topics niet altijd. Met name die over ondergoed en fetisjen. Maar die over vriendschappen, crush op heterojongens en samen rukken lees ik graag. Ik herken me er ook in want niemand is 100 procent hetero.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dat samen aftrekken ook maar raar. Wist niet dat het zoveel wordt gedaan als dit forum doet vermoeden.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Hiiii, ik zoek homoseksuele jongeren om mijn enquete (anoniem) in te vullen. Het is voor school en het zou me enorm helpen! Hieronder staat de link. Alvast bedankt

    https://surveys.enalyzer.com/?pid=6p4k7m6c

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Vind dit forum ook beetje raar. Vind ook allemaal beetje gay

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik denk dat veel jongens het in houden in real ik zelf ook want ik zeg ook gewoon dat ik hetro ben. maarja. Gr.J

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • het viel me ook op. bij girls only lees je minder ervaringen over elkaar beffen en vingeren. soms heb ik het gevoel dat er ook pedo's hier in deze forum zitten. en dat jongens elkaar aftrekke en pijpe enzo wil niet meteen zegge dat ze homo zijn maar gewoon experimenteren.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi ik zelf ben homo en ik vin dat zelfs ook wel dat t hier veel gaat over met elkaar doen enzo. Ik vin dat raar en denk dan van t lijkt wel of heel de wereld homo is onderhand. Ik ben homo en zou echt heel graag n keertje sex wille met n andere jonge. Ik zoek daar ook na ma vin t moeilijk iets betrouwbaars te vinde. Is me nog nooit gelukt. En als ik hier lees dan lijkt t wel de gewoonste zaak van de wereld. Lijkt wel of iedereen t met elkaar doet enzo. Vin da echt raar en t meeste lijkt me verzonne. Al dat gelul van elkaar aftrekke en pijpe in pashokjes kleedkamers zwemhokjes enzovoort. Ik snap er niks van. Ik ben n knappe jonge zegge de meide maar dit is mij nog nooit overkomen. Ik ga ook zwemme en zit op voetbal en judo maar iedereen doet normaal en er gebeurt nooit wat onderling. Dus ik heb mn twijfels en vin t erg vaag allemaal.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat gevoel heb ik ook ik weet het ook niet

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten