Skip to content
11 reacties
377 weergaves

afruk tips gezocht

hallo allemaal graag zou ik willen zeten hoe jullie aftrekken hebben jullie speciale middeltjes voor een beter gevoel en meer genot ? ik ruk elke avond gewoon al liggend met de rechter hand

16 jaar
10 jaren geleden

11 Reacties

  • wij hebben thuis twee van die bedden met matrassen erop naast elkaar en daar tussen zit dan een spleet. daar doe ik het altijd tussen. :)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb wel enkele keren een vinger achteraan ingebracht en aan de prostaat gevoeld. dat is echt supergeinig opwindend en plezant terzelfdertijd. Maar aan de prostaat masseren of erop drukken terwijl ik klaarkom en spoot heb ik nog niet gedaan. 'k Zal wel eens proberen binnenkort.   Ik heb wel een probleempje: als ik mijn vinger daarna uit mij kont haal doet het pijn en dat voel ik nog wel enkele uren. Bij het binnegaan niet. Bizar.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Probeer eens te kont vingeren. Klinkt vies maar is het niet. Ik doe het ook onder de douche. Als je op je prostaat drukt als je klaarkomt is dat echr veel fijner

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Keer je hand is om dus met je duim naar je toe
    Is echt lekker

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat voorvocht verschilt bij mij van dag tot dag zou ik zeggen: op sommige dagen (of zelfs een week lang) heb ik veel voorvocht als ik opgewonden ben en een stijve heb. Het gebeurt dat ik na vijf minuten zoenen reeds een plekje zie in mijn slip als ik een donkere aanheb. In witte zie je die plekjes niet.

    Als ik me aftrek heb ik voorvocht maar soms heel veel -dan kan ik het heerlijk uitsmeren over mijn eikel, is ook al plezant- en soms slechts een klein beetje. Hoe dat komt weet ik niet.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen 17 jaar

    Dat doe ik ook wel zo lang/vaak, is echt super lekker. Heb jij dan ook veel voorvocht als je dat zo doet?

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Net stoppen voor ik kom is ook lekker zoals je schrijft, maar ik doe het dan wel 5 à 10 keer en laat mijn piemel bijna weer slap worden voor ik verder ga met trekken. Dan kan het een half uurtje en soms nog langer duren vooraleer ik kom. Super!!!!

    Je moet wel zorgen dat je het doet als je zeker weet dat je niet gestoord zal worden. Anders heb ik pech en zit ik met een vervelend gevoel voor enkele uren.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • zo dingen doe ik natuurlijk ook net stoppen voor ik kom zon keer of 2 A3 en dan lekker door gaan en alles er uit laten gaan
    of wat ik ook doe is onder de douche alles is meteen weer proper
    en niemand die je stoort onder de douche .

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Probeer is met je linker hand.
    Doe is super langzaam: 1 ruk per 2 seconden en dat dan volhouden (is super lastig, maar wel heel lekker).
    Douchestraal op je toompje richten.
    Gewoon op andere plaatsen doen, niet alleen in bed.
    Steeds uitstellen, net stoppen voor je komt en dan wachten en weer verder.
    Nog meer tips nodig?

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Bedabkt voor je reactie . heb me gisteren online een hulpje besteld kan ook leuk zijn miss . tog bedankt voor je tips :-)

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • In de douche gebruik ik soms shampoo of douchegel om mijn piemel mee in te smeren, dat glijdt dan veel beter en voelt superzacht aan. En soms gebruik ik wel eens een beetje niveacrème als ik in de badkamer bezig ben.

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten