Skip to content
10 reacties
955 weergaves

Mijn broer naakt , hoe ???

Ik hoor mijn broer vaak aftrekken, ik sta dan bij zijn deur en hoor die geluiden , je weet wel. Maar ik durf echt niet te vragen of ik hem naakt mag zien en mag aftrekken dan. Maar tijdens douchen kan niet want hij doet altijd deur opslot. Is er een manier hoe dat toch dan wel kan, en vragen , dat gaat niet want dat durf ik echt niet.

13 jaar
10 jaren geleden

10 Reacties

  • hoi jongen 13jr, Hoe oud is je broer dan, vraag eens welk merk boxershort hij aan heeft en dat je hem ook eens wil zien, of vraag eens om samen te gaan zwemmen en dan omkleden in kleedhokje

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Maar hij heeft altijd zijn kamerdeur opslot
    Dat is moeilijk

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Heb ook een broer hij is 20 en ik heb hem vorig jaar gevraagd of ik zijn pik mocht zien. Ik wilde hem ook vergelijken met die van mij. Hij zij dat dat goed was als ik die van mij eerst liet zien. Dat heb ik toen gedaan. Ik kreeg gelijk een stijve toen ik hem uit mijn broek haalde. Daarna heeft mijn broer hem laten zien. De van hem was een paar cm groter en ook wat dikker. Hij vond het ook geil en hij had ook een stijve. We hebben toen gedaan wie het eerst kon klaarkomen en mijn broer won.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Anders loop gwn "per ongeluk" binnen Xx C

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou het gewoon rechtuit vragen. Of via een spelletje doen-durven.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Mijn broer is 21 jaar en ik durf het gewoon niet te vragen aan hem
    Zijn er manieren

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoe oud is die? Je kan het toch gwn een keer vragen? vindt hij vast niet erg

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ga samen naar he zwembad en kleed je om in hetzelfde hokje.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb dat al heel vaak geprobeerd alleen, het werkt nooit. Hij is ook iedere dag op zijn kamer, want doet een eigen bedrijf. Is er geen speciale manier om het te kunnen doen, want aan hem is het niet zo makkelijk om te vragen of TI even naakt wil laten zien aan mij. Hij beschermt zijn geslachtsdeel echt goed (zien penis). Hoe kan ik die toch zien?? , geef een aantal voorbeelden a.u.b.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Als je een keer samen bent, maakt niet uit waar, gewoon een paar keer over je kruis vrijfen of een beetje krabben of je jeuk hebt endan kijken wat hij doet, als hij het zelfde doet, heb je beet.
    Doe dit een par keer in een of twee weken, dan vraag je een keer heel voorzichtig en "dom"dat je een natte plek hebt in je boxer of hij weet of dat erg is, dan hoor je wel iets en moet je proberen verder te gaan, vertel hoe het afloopt.

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten