Skip to content
15 reacties
176 weergaves

hoe kan ik zien hoe die me leuk vind?

Hallo, ik ben een jongen van 14 jaar en zit op de middelbare school in klas 2. ik ken helaas nog niemand uit de klas want ik ben blijven zitten... maar er zit een leuke jongen in de klas die altijd naast me komt zitten en ik praat ook leuk met m enzo en hij lacht vaak naar mij. maar mijn vraag is: wat betekent het als een jongen de hele tijd een beetje op jou tafel gaat hangen en zijn voet tegen de mijne aan doet etc..? vind hij mij dan leuk of is die me aan het testen want als ik dan naar hem kijk lacht die wel een beetje. we hebben ook al afgesproken om bij hem te gamen hij zei tegen mij specifiek dat zijn ouders er dan niet waren. wat moet ik doen enige tipt ik vind hem ook wel leuk en hoe moet ik het echt laten merken??? groetjes

14 jaar
10 jaren geleden

15 Reacties

  • heeeey ik ga vanavond zwemmen met een jongen van 14 en ik vind hem leuk! maar hoe kan ik dat hem laten merken plzz reageer ik wil hem zoenen maar ja hoe kan ik me een beetje openstellen ervoor?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • eeeh meisje van 13 welk woord snap je niet van ''boys only''

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik denk dat mijn beste vriend me leuk vindt. Ik vind hem ook best wel leuk alleen we zitten dus in de friendzone. Hij gedraagt zich anders dan normaal veel nerveuser enzo. Ik was een tijdje niet op school en toen kwam hij telkens huiswerk brengen en uitleggen. Hij zei ook iets over mijn uiterlijk wat hij normaal nooit doet. Ik kijk hem nu ook langer aan om er achter te komen of tie me leuk vind. Heb jullie tips om er achter te komen of hij me leuk vindt? Als je er een hebt reageer dan aub!

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • we staan gewoon in groepje op speelplaats en val zowel op jongens als meisjes .Bij ons gaat dat heel direct , vraagt een jongen geen zin om te komen luisteren naar muziek of zo en bij meisjes net zo.
    we spreken heel regelmatig bij elkaar af om naar muziek te luisteren of film te zien .

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 16

    Tja, moeilijk te zeggen. Maar allereerst voor de duidelijkheid: Jij vindt hem leuk? En je valt op jongens? En je weet niet of hij ook op jongens valt?

    In dat geval is het lastig te zeggen. je zou zeggen dat het duidelijke tekens zijn die jij beschrijft, wat geflirt over en weer; Maar, het kan ook wishful thinking zijn (dat jij voor hem normaal gedrag interpreteert alsof hij je leuk vindt), maar dat kan je zelf het beste beoordelen.

    In ieder geval kan je er het beste voor zorgen dat je een keer met hem iets gaat doen bij iemand van jullie thuis. Gamen, of iets van een schoolopdracht doen. Dan kan je meer met elkaar praten. Een stap verder zetten doen jullie toch geen van beiden op school denk ik ;)

    Good luck en laat van je horen ;)

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Moi een jongen bij mij op school is vandaag jarig hij is dit jaar blijven zitten. ik vind hem al een hele poos leuk. Maar nu kwam ik hem tegen in de gang toen gaf ik hem een hand en legde hij zn hand ook op mijn schouder. In de pauze zit ik altijd bij het raam en kwam hij tegenover mij zitten. Toen deed ik telkens mijn voeten tegen zijn voeten maar opdat moment deed hij dat ook bij mij. En later zat ik wat op mn mobiel toen keek hij mij de hele tijd aan en als ik hem weer aan keek draaide hij weg en toen keek ik weer op mobiel en kijk hij mij weer aan. Vind hij mijnu ook leuk? En hoe kan ik laten merken dat ik hem leuk vind? Laterrr

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Heyy, jammer dat hij het af had gezegd, maar leuk dat jullie weer afspreken. je doet wat ik zei hè ;) wacht de afspraak bij hem thuis af en zie wat er gebeurt. je weet nooit of hij ook echt op jongens valt en jou leuk vindt. als het wel zo is kan er iets heel moois ontstaan :D

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi, als het goed is spreken we deze week af

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey, is er nog iets gebeurd? Een andere keer afgesproken?

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Op het laatste moment heeft die het afgezette wegens sport

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Hee, laat je nog even weten hoe het ging, ben wel benieuwd! ;)

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Het is volgende week en ik laat het zeker even weten hier

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • het zou kunnen. laat nog niet teveel van je gevoel los, en wacht de afspraak bij hem thuis af en zie wat er gebeurt. je weet nooit of hij ook echt op jongens valt en jou leuk vindt. als het wel zo is zie ik echt iets prachtigs ontstaan :) wanneer is het? vertel je hoe het ging?

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • maar omdat die steeds mij probeert aan te raken als ik naast hem in de klas zit is dat testen? want hij probeert steeds zijn voet tegen die van mij te doen enzo

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Als hij je uitnodigt om bij hem thuis te komen als zijn ouders er niet zijn is dat een teken dat hij je wel leuk vindt, maar het niet rechtstreeks durft te vragen. Maak maa afspraak en vertel ena hier hoe het ging!

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten