Skip to content
15 reacties
1308 weergaves

Mijn zus is pedo

Ik heb een zus van 25 uit een eerder huwelijk van mijn vader. Halfzus dus eigenlijk. Zij kwam bij ons op bezoek en ik was met 2 vrienden in de kelder aan het gamen, die vrienden zijn 14 en 15. En ze kwam naar beneden om me te groeten en toen zei ze "wat een lekkere vrienden heb jij.". Ik denk nu dus dat ze pedo is. Ik zit me nu af te vragen of ik dit tegen mijn vader moet zeggen? Wat zouden jullie doen?

16 jaar
10 jaren geleden

15 Reacties

  • Mijn zus is 19 en ze past altijd op en dan speelt ze met de jongetjes hun piemeltjes en ze neukt ook met ze. Maar die jongetjes zijn nog heel jong en zitten op de lagere school.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Er wordt hier tegenwoordig wel erg snel over 'pedo' gesproken. Ook als een man tegen een meisje zegt dat ze er lekker uit ziet, wil dat absoluut niet zeggen dat hij of zij pedo is. Een pedo zou dit naar mijn idee sowieso niet zeggen. Ik zou zeggen: een gezonde reactie van je (stief)zus waar je zeker het woord pedo niet aan moet hangen. Zeker niet als het gaat om jongens van die leeftijd!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • De meeste pedofielen zijn mannen, hoewel er ook vrouwelijke pedofielen blijken te bestaan. Toch is het zo, dat pedofielen zich aangetrokken voelen tot kinderen jonger dan 12 ; die aantrekking verdwijnt, wanneer de kinderen ouder worden. Bovendien voelen pedofielen zich vaak eerder aangetrokken tot kinderen van hetzelfde geslacht. Rekening houdend met al die gegevens vind ik het onwaarschijnlijk dat jouw zuster pedofiel is, mede door de ' openheid ' van haar opmerking. Wie echt pedofiel is zal er zich wel voor hoeden zich als dusdanig te outen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • het hoeft nog nie zo te zijn dat ze pedo is ik heb welmeidenvan die leeftijd 14 15 jaar die ewoon in het centrum lopen en oudere heren aan spreken met he kekker ding als di heren dan antwoord terug geven inde vorm van dagdames hoeft hij nog geen pede te zijn ook al zijn die meiden waar schijnlijk op sex uit met volwassene

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • zei ze nog meer ipv dat je lekkere vrienden hebt? keek ze geil? zei ze het alsof ze het meend? werd ze zunuwachtig? maakte ze geile bewegingen? zo ja houdt ze gewoon van seks en misschien pedo maar je moet niet te snel over pedo spreeke

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Dat zeg ik niet. Ik zeg alleen dat er hier overdreven word.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Wat een vergoeilijkende reacties.
    Lijkt wel dat meisjes/vrouwen meer mogen of zo.

    Als een 25 jarige man tegen een 14 jarige meid zegt "jij ziet er lekker uit" benieuwd wat dan de reacties geweest zouden zijn.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Het kan zijn geweest om jou te klieren. Het kan een heel andere betekenis hebben gehad; verkeerde woordkeuze, een grap, een compliment naar hun toe. Zeggen dat ze een pedo is vanwege een ding dat ze gezegd heeft is gewoon irrationeel.

    En er is een verschil tussen een meid van 25 die tegen haar broertje zegt dat hij lekkere vrienden heeft (wat vanalles kan betekenen.) dan een oudere man/vrouw die actief achter kinderen aangaat of zich echt afrukt op kinderen.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Misschien zien je vrienden er voor hun leeftijd ouder uit, of hebben ze een hoog libido. er zal je halfzus iets opgevallen zijn wat jij niet ziet aan je vrienden..

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • tegenwoordig wordt het woord pedo veel te vlug gebruikt...de maatschappij wordt een beetje overbezorgd. Dit was zeker bedoeld als grap, of sarcastisch bedoeld. :)

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 15
    Wanneer ben je dan wel een pedo in jouw ogen?

    Stel persoon x van 40 jaar geilt op een 14 jarige is hij/zij dan pedo of niet? Sommige zeggen je bent het pas als je er echt sex mee hebt maar wat is dat voor een onzin definitie. Als jouw vader sexueel opgewonden raakt van een peuter vind ik hem een pedo hoor, ook al heeft hij nog nooit met een peuter sex gehad.

    Dus ik denk nu mijn zus valt op 14/15 jarige die is een soort van pedo. En het was niet bedoeld als grap. Ze meende het.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Oh kom op. Een opmerking of grap maken betekent nog niet dat ze een pedo is.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoezo wil dit niks zeggen? Ze zegt dit toch niet als ze zich er niet sexueel toe aangetrokken voelt, tot tieners van 14/15?
    Denk niet dat ze dit gezegd had als er twee goed uitziende 60 jarigen hadden gezeten.

    Moet wel zeggen dat we weinig contact hebben, zij woont ergens anders. We zien elkaar maar paar keer per jaar en dan komt ze 'mijn kleine broertje' bezoeken (zo noemt ze me nog steeds). Dus ik kan niet beoordelen of ze echt pedo is, maar die uitspraak vond ik wel raar hoor.

    Of ben je pas een pedo als je daadwerkelijk sex ermee hebt? Dus als iemand geil wordt van een kleuter is het in jouw ogen geen pedo, alleen maar als hij of zij er echt sex mee heeft?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • je bent in principe was pedo als je seks hebt met een kind

    en de zin lekeren vinden kan ook sarcasme zijn geweest

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Maak je er maar geen zorgen over: dit wil helemaal niks zeggen

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten