Skip to content
9 reacties
151 weergaves

Help me boys !

Hi boys Ik heb sinds een tijdje een vriendje die heel lief is voor mij en ik wil heel graag verdergaan dan zoenen maar als ik er iets over zeg of als ik met mijn hand in zijn broek wil gaan wil hij dat niet. Ik vind dat hij een beetje seuterig doet. Ik bedoel welke jongen van 16 wil nu niet dat zijn vriendin hem pijpt en aftrekt. Ik dacht dat alle jongens dat wel leuk en geil vinden maar hij niet blijkbaar weet iemand hoe het komt dat hij het niet wil ? Het maakt me best onzeker. Soms stuur ik hem ook een geile sms maar dan reageert hij heel raar en zeker niet geil ik vind dit echt niet leuk maar ik hou wel van hem weet iemand hou dit komt ? Hebben sommige jongens dit ook ? Ligt het aan mij ? Vinden jullie het raar dat ik meer geil ben dan hem hopelijk komt het niet raar over dat een meisje meer wil dan de jongen. Help me ! Hopelijk reageren jullie snel !

15 jaar
10 jaren geleden

9 Reacties

  • misschien wil hij je eerst beter leren kennen, het is niet omdat jij er klaar voor bent dat hij dat ook al is geef hem de tijd, wat complimentjes vraag hem desnoods eens waarom hij nog niet verder wil gaan zodat je dan rekening kan houden met zijn reden. 1 ding is zeker als je echt van hem houd geef je hem de tijd die hij nodig heeft om zich op zijn gemak te voelen en om klaar te zijn om de volgende stap te zetten.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi, schaamt hij misschien voor zijn geslachtsdeel, als hij zich daar voor schaamt stel hem dan op zijn gemak en zeg dan dat hij nog wel verder kan groeien.
    Hoop dat je terug reageert

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Je hoeft in elk geval niet aan jezelf te twijfelen. En misschien is hij wel hetero en gewoon onzeker (wat veel jonge jongens zijn). Maar voor mij klinkt het heel vertrouwd. Had tegen beter weten in meisjes, maar voelde me er niet goed bij. Onzeker en nerveus, ik durfde dan ook niets. Later viel het kwartje pas toen ik leuke jongen ontmoette en eindelijke ontdooide.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Hi ik ben het meisje die het topic heeft gemaakt.

    @jongen14@jongen23
    Ik denk niet dat ik te snel gaan we zijn iets meer dan 4 maanden samen hij is 16 en ik ben ook bijna 16 ik wil toch graag eens verdergaan. En ja dat zou mss kunnen maar hoe kan ik weten daat dat het is ? En hoe kan ik hem dan uitleggen dat ik dat niet erg vind ? En hij heeft wel een six-pack dus dat kan het niet zijn.hij kent mij echt heel goed dus dat zal het ook wel niet zijn.

    @meisje 14
    Wat heb jij toen gedaan ?

    @jongen22
    Zou hij homo zijn ? Dat denk ik echt niet dan zou hij toch niks met mij beginnen ? Nu dat je het zegt mijn andere vriendjes die gingen ook wel onder mijn trui als we zoende en dat doet hij ook nooit ik word hier echt wel onzeker van.

    Nog even een vraagje voor iedereen
    Hoe kan ik hem geil maken mss doe ik het nu verkeert en ligt het daar aan?
    Ik dacht altijd dat jongens pijpen enzo leuk vonden maar hij blijkbaar niet of doe ik iets verkeert ?

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Moeilijk om te zeggen, maar misschien is hij onzeker vanwege twijfels over zijn geaardheid. Klinkt mij bekend in de oren. Toen ik nog met meisjes ging, 'klapte ik' dicht zodra een vriendin meer wilde.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb het ook een keer gehad is egt irritant

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • ik snap het ook niet is wel raar

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Misschien durft hij zelf niet verder te gaan, is hij onzeker over zijn lijf ( misschien heeft ie geen six pack en denkt ie dat hij je dan teleursteld) Of hij is nog helemaal niet toe aan sex. Ze zeggen wel altijd dat jongens op een meisje moeten wachten als ze er nog niet klaar voor is, maar dat geld denk andersom ook. Misschien moet je hem meer tijd geven. Hoe lang heb je al met hem? Hij wil je waarschijnlijk eerst beter kennen en zorgen dat jullie zeker bij elkaar blijven. Hij wacht op de ware denk.

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • je bent misschien te snel, hij moet wel wennen aan een andere hand in ze broek, ook kan hij een kleine piemel hebben waar hij zich voor schaamt, wat natuurlijk niet nodig is, stel hem op zn gemak en geef aan dat klein ook fijn is, ik heb ook een kleine maar hij doet wel alles wat ik wil, en bij meisjes zit het gevoelige plekje toch ook aan de voorkant?
    vertel eens hoe het gaat

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten