Skip to content
220 reacties
21448 weergaves

neuken of pijpen met een jongen

Ik wil al heelang neukenn of pijpen met een jongen van 13 of 14 maar kom nooit iemand tegendie dat ook wil hoe kan ik dit op lossen zijn r meedere hier met dit probleem

14 jaar
10 jaren geleden

220 Reacties

  • Ik experimenteer ook al een paar jaar met een goede vriend van me. We trekken elkaar vaak af. We hebben ook een keer gepijpt. We zijn allebei niet homo, we vinden gewoon het gevoel lekker als iemand anders je aftrekt. Het pijpen was best raar maar ontzettend lekker. we hadden wel een condoom gebruikt. Mensen zeggen altijd dat je met condoom niets voelt maar dat is echt niet waar. Het leek net alsof ik geen condoom om had, ik kon alles voelen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou ik ben ook 14 en wil het oom graag

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe niks online qua daten. Ik vind het veel leuker om IRL leuke mensen te ontmoeten. Dan weet je ook meteen wat voor vlees je in de kuip hebt, en het is leuk om elkaar te checken en een beetje te flirten. Het is ook een beetje een sport om uit te vinden of de ander jou leuk vindt.

    Online is zo saai en gemakzuchtig (vind ik). En via webcam kunnen ze jouw beelden en hele gesprekken opslaan. Bijna iedereen liegt online, en er zitten zoveel weirdo's tussen, voor mij hoeft het niet. Je kunt wel weglopen bij de ontmoeting, maar ondertussen is je dag naar de kloten als die leuke slanke jongen van achttien een dikke papzak van achtentwintig blijkt. Om niet te zeggen al die tijd dat je hebt zitten chatten met iemand die toch niet zo leuk blijkt als hij/zij zelf zei.

    Bovendien kun je IRL zoveel kleine dingen zien die je leuk vindt of juist niet. Ik vind uitstraling en karakter belangrijk. Dat zie je niet via de cam, maar wel als je een tijdje met iemand in dezelfde ruimte bent.

    Het lijkt wel of mensen alles met een muisklik willen regelen vanachter de pc, en niet meer het geduld hebben om gewoon om je heen te kijken als je buiten bent. Dan mis je wel een hoop denk ik.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja privé dingen mogen hier niet. Op scholieren forum (google maar) is een rubriek contact en kan je ook berichten sturen. Wel sowieso altijd afspreken op een neutrale drukke plek zoals een station. Zodat je gewoon weg kan lopen als hij toch ouder of anders is dan hij zei. Ook altijd via cam zn gezicht checken of het klopt. Groeten, J.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Er zijn heus wel mogelijkheden IRL om leuke jongens te leren kennen. Samen douchen na het zwemmen/sporten, in de grote kleedkamer wat langer naakt blijven als er leuke jongens bij zijn, en dan goed opletten of ze naar je kijken of misschien zelfs een stijve krijgen van je. Dan heb je al een aardig idee of hij je leuk vindt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet echt geluk hebben om iemand tegen te komen die dezelfde gevoelens heeft en `toevallig` op dat onderwerp terecht komen. Veel houden het verstopt, omdat ze zich erg schamen hierover.

    @TS Vind je jezelf al echt `homo` of ben je gewoon eens benieuwd hoe het is?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hier op dit forum vind je zooooveel jongens die sex met elkaar hebben, of ook die wens hebben. Daarom is het inderdaad jammer dat je hier elkaar geen berichtjes kunt sturen, ik zou graag een keertje met iemand willen afspreken om het gewoon een keer te proberen. In real life zijn jongens lang niet zo open met hun gevoelens, en is het vaak not-done om over zoiets te beginnen.
    Maarja, zoals mijn voorganger zegt kun je eigenlijk niemand vertrouwen op een site zoals deze. En dat zal de reden ook zijn waarom je hier geen privegegevens mag plaatsen.
    Begrijpelijk maar ook wel erg jammer.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ik wil weten of er hier een plats is waar meer prive is of ik hem kan contaceren ik vind het sneu voor hem ik wil zijn vragen gerust beand worden zelfs afspreken als hij wilt ma ksnap wel da ge niemand vertrout op zoon site

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik hebt al is gedaan met jonge dus tsta er voor open ik heb het ook met een meisje gedaan ik vind bijde leuk ik denk dat ik bi ben

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat zouden jullie Jongens doen, als twee buurjongetjes van 12- en 13 jaar oud, te kennen zouden geven je te willen neuken.? de stijve van de jongste is 12 bij 3,5 cm.
    die van de oudste 15 bij 4 cm.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben niet gay ofzo en zou ook niet met jongens zoenen ofzo maar de lul van een andere jongen in mijn mond of kont heerlijk heb wel is seks gehad met mij broertje toen heb ik hem gepijpt en hij mij geneukt helaas paste mijne niet in zijn kontje heb zijn lul van 14 cm wel helemaal in mijn mond en kont genomen en hij mijne van 17 cm ook helemaal in zijn mond. Wil alleen een keer lekkere seks met een jongen die een groote lul heeft van 17 cm of grooter

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • J13, dat heet experimenteren. Is heel normaal, en heeft niks met hetero of homo te maken. Iemand is pas homo als hij alléén op mannen valt en niet op vrouwen. ;-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het nog nooit gedaan met een jongen. Want ik ben hetero. Maar ik zou wel graag is een keer willen pijpen en neuken.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat opgewonden worden van een stijve penis is bij mij pas ontstaan, na dat mij neefje van 13 jaar me had geneukt.
    Vreemd genoeg willen we alleen dat maar doen, en hebben aan pijpen of elkander aftrekken geen behoefte.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben geen homo maar wordt wel super opgewonden van een lekkere lul heb toen ik 13 was al een paar keer een jongen gepijpt en hij heeft me geneukt alleen wil ik nog een keer lekker iemand pijpen en onder de zaadlozing ook gwn lekker door pijpen en wil zelf heel graag keertje lekker gepijpt en lekker hard geneukt worden

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey! Als je je afvraagt of het erg is om samen met je best vriend af te trekken of op elkaar liggen , het is gewoon niet erg. Als je op een leeftijd geraakt 12-16 dan wil je wel eens weten hoe een andere jongen zicht aftrekt en wat voor gevoel het is als je op elkaar ligt , als je het doet met je best vriend en je valt toch op meisjes dan betekent het niet dat je gay ben ofzo. Ikzelf een 14 jarige jongen heb samen zitten aftrekken en zitten liggen op elkaar met me best vriend op een woensdag. School was gedaan en die beste vriend mocht blijven spelen , toen we aankwamen bij mijn huis gingen we samen naar me kamer op de Xbox spelen. Ik had zin om me te af te trekken en zei tegen me vriend dat k zin had. Die vriend had ook zin en we bloosden een beetje. Na 5 minuutjes lagen we daar naast elkaar af te trekken hij keek naar mijn piemel en verschoot dat k als 14jarige zo'n grote had (ik wil niet stoeffen). Achter het aftrekken lagen we op elkaar (niet naakt maar met boxer --> wij deden het met boxer omdat we nog een beetje verlegen was). Toen we op elkaar lagen vroeg ik naar hem of dat het lekker was , hij zei ja. We lagen op elkaar voor 15 minuutjes ofzo. Toen begonnen we ons weer af te trekken en me vriend kwam 3 klaar maar hij kan nog niet spuiten en heeft nog niet zoveel sperma. Ikzelf ben 2 klaargekomen en nogal veelgespoten. Hij vondt het wel leuk om te zien hoe het er bij een andere jongen eruit zag. Ik vroeg waarom hij niet kon spuiten en hij zei dat hij nog niet echt groeide. Toen ik spoot zei hij tegen mij van "jij hebt echt al een volwassen piemel" en k keek hem raar aan en zei tegen hem voor de grap " hij is nog niet volgroeid" na dat afrukpartijtje en op elkaar liggen hebben we afgesproken om niks te zeggen op school en onze vrienden en ouders enzovoort... Het is normaal dat je eens zin hebt om op een jongen te liggen enzo , komt gewoon door de puberteit van deze tijd. Anoniem --> 14 Jaar

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • hangt ervan af hoe oud die gast is

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb de kans om een oudere man te vragen om hem te mogen pijpen zal ik dit doen en ja hoe ?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen13,
    ik zou wel willen omdat ik dat al heel lang wil en niet om een andere reden.
    btw ik ben homo en wat is de lengte van je lul?

    j

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @^ (J17), TS is 14, dan is een gay bar geen optie.

    Er staat op YouTube een clipje van Madonna (toen ze jonger was) die met een flesje laat zien hoe je moet pijpen ("madonna blowjob") en ook een van een meisje met een biertje ("beer bottle blowjob"). Da's misschien wel een leuke om het ijs te breken als je met een jongen bent die je leuk vindt. Kijken hoe hij reageert! Bovendien kun je er veel van leren, en dat weet ik uit ervaring. ;)

    Hou het wel luchtig en grappig, zodat iedereen een "out" heeft als hij zich opgelaten zou voelen. Dan was het gewoon een geintje, en laat je het verder gaan. Zo wordt het niet ongemakkelijk voor hem als hij niet wil, en ook niet voor jou.

    Vindt hij het wel leuk/spannend dan kun je het voorzichtig opbouwen.

    Doe het vooral rustig aan, er zijn best veel jongens die dit een keer willen proberen, maar op jouw leeftijd wil niemand 'gay' gevonden worden. Als je teveel pusht schrikken ze misschien, dus kijk naar wat spannends, praat over geile meiden, en kijk of hij daar opgewonden van wordt. Samen trekken (ieder voor zich) op die leeftijd vindt niemand raar, dus dat zou je op het juiste moment een keer kunnen voorstellen. Wil hij niet dan doe je ook hier gewoon luchtig over (nooit doorvragen als hij niet wil). Zegt hij ja dan kijk je af en toe naar hem, en let je op of hij ook naar jou kijkt. Als je merkt dat hij kijkt en opgewonden raakt kun je een keer voorstellen om van hand te ruilen (jij bij hem en hij bij jou).

    NB: als je het bloot doet is het voor allebei opwindender. Heel veel jongens vinden het best geil om een andere jongen bloot te zien, en als jij het goede voorbeeld geeft doet hij het vast ook wel. Zo heb je veel meer kans dat hij opgewonden raakt van jou... ;)

    Succes!

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten