Skip to content
5 reacties
1213 weergaves

sex gezien

hallo, Ik ben een jongen van 15 jaar en heb nog niks van ervaring van sex buiten mezelf mastruberen dan. Ik ben klein gebeuwd men piemel is 14 cm stijf en heb al een beetje schaamhaar. Vrijdag avond was er een feestje bij een vriend van me die 16 is. Zijn ouders zijn op reis en dat was de reden van het feestje. Zijn vriendin die ook 16 is was er ook. Na een tijdje op het feestje te zijn konden we hun niet vinden en zijn we met een paar ( niet alemaal ) hun gaan zoeken. We gingen naar boven en hoorden gekreun uit een kamer dus dat was al duidelijk wat ze aan het doen waren. 1ne gast van 16 ( we waren met 3 jongens van 16 en 2 jongens van 15 waaronder ik en er waren ook meisjes mee eene van en eene van 16 ) Ik wou terug naar beneden gaan maar ze deden de deur open. Daar lagen ze te neuken eerst waren ze verschoten maar dan deden ze gewoon rustig door. Het was precies of ze het graag hadden dat ze bezig waren. Ik had nog nooit zoiets in het echt gezien. Ik vond het heel leuk om naar te kijken. Ik wou rukken maar durfde niet omdat er oudere gasten bij waren die ook stonden te kijken. Toen hij bijna klaar kwam haalde hij zijn piemel er uit en spoot hij op haar buik. Amai zoveel sperma . Achteraf had ik spijt dat ik niet gerukt had. We hebben met het groepje beneden niks gezegd wat er gebeurd is. Nu vrijdag doet hij terug een feestje want zijn ouders komen maandag thuis. Warscheinlijk zal het zelfde gebeuren. Wat zou ik doen ? Rukken ? zouden de andere mee doen ? aleen is da zo genant zeker omdat ik nog aan het puberen ben en dat de mijne niet zo groot is en niet zoveel schaamhaar heb. Wat zou ik doen ? Wat zouden jullie doen ?

15 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • 1 wtf je gaat toch niet lopen rukken terwijl andere er bij zijn en 2 waarom zou je niet meer naar zoon feest gaan is toch gezellig en wat boeit het dat mensen er sex hebben dat is echt niet zo raar op zoon feest. is wel duidelijk dat de meeste hier niks gewend zijn

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Doe wat je het liefste zou doen.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou er nix mee doen, ik zou zelfs niet meer naar zo'n feestje gaan. Precies of ze hadden graag dat jullie stonden te kijken, echt raar. Dat doet ge nie vind k

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Rukken! :D

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik begrijp dat je het spannend vond en bleef toekijken. Ik weet niet of ik zou durven verderkijken of eerder weglopen, maar ik wordt soms al opgewonden als ik er twee innig zie zoenen...

    En dat je opgewonden was en wilde rukken zou ik ook vestaan en ik zou ook misschien wel willen ukken dan. Maar in het publiek met velen erbij waarschijnlijk toch niet.

    Ik denk voor mijzelf dat ik er de volgende keer toch niet heen zou gaan.

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten