Skip to content
57 reacties
3302 weergaves

Heb je elke dag de drang om te masturberen?

Bij mij niet, soms doe ik het tot driemaal per dag, soms zelfs viermaal gedurende enkele dagen en dan weer eenmaal gedurende een tijde. Soms is er ook een periode van een week ofzo dat ik het niet doe. Hoe zit dat bij jullie?

18 jaar
10 jaren geleden

57 Reacties

  • @jongen 13 Veel masturberen is niet slecht voor je lichaam. 4 keer per dag vind ik zelf erg veel, maar er zijn genoeg jongens die dat doen. Als jij behoefte hebt aan 1 of 2 keer is dat ook prima, laat je vooral niet gek maken door anderen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • als heel veel masturbeerd dat is toch niet gezond meer ,dan is het voor het lichaam toch te veel ? wat is dan ,veilig masturberen en hoeveel keer mag je het doen ?

    ik mastubeer 1x tot 2x per dag vindt ik meer dan genoeg .

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • 3-4 x per dag aftrekken is niet raar hoor mijn ex-vriendje deed dit ook (hij was dan wel erg seksueel maar alsnog) en bij hem ging het niet geforceerd. zelf masturbeer ik niet

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • elke dag 1 keer

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • vindt ik heel leuk rukken ik doe het veel  en het is altijd spannend maar ik kan dan stoom albazen en leker bezig zijn met mijn piemel, vinden de meisjes ook leuk. Mijn piemel is klein maar goed . mastubeer 2x per dag .Spuiten is heel tof .

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik trek me elke dag af. Soms doe ik het twee keer. Het is wel fijn om de spanning een beetje op te bouwen, zodat je lekkerder spuit.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Eet 4 à 5 bolletjes gember met een literfles water. Na een uurtje voel je zooo bloedgeil dat je lul niet meer onder controle te houden is.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • voor de jongens die zeggen dat 4x op een dag niet mogelijk is zonder geforceerd te zijn dan bij deze is het niet waar heb een erg seksueel vriendje die zonder moeite 4x op een dag masturbeert

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ruk mezelf nu altijd 2x per dag, als ik wakker word en voor ik ga slapen xD. Vroeger tussen mijn 15-19j was dat soms 3a4 keer per dag met of zonder lief xD.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vinger me elke dag, zeker als ik na school terug thuis ben. Dan ga ik op mijn kamer "huiswerk" maken. Eigenlijk lig ik gwn naakt op m'n bed te vingeren. Ik heb een beste vriendin en we vingeren vaak bij elkaar, soms zelfs tegelijkertijd. Ze vind het ook leuk als ik haar anaal vinger. Maar dat doen we alleen als ouders weg zijn!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ruk soms een paar dagen niet, maar meestal elke dag 1 keer en bij hoge uitzondering weleens 2 keer. Ik spuug er dan op en bouw de spanning een beetje op, of masseer de eikel met mijn vingers.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik kom iedere dag klaar komt omdat ik geen ondergoed draag heb ik vaak een erectie en word opgewonden.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik trek me heerlijk 2 tot 4 keer per dag af en kom ook iedere keer krachtig spuitend klaar. Ik doe dit omdat ik niet zonder kan en omdat ik het lekker vind. Regelmatig doe ik het daarnaast ook nog met vrienden en dan kan het gebeuren dat ik tot zo'n vijf keer in totaal kom. Ik weet zeker dat dit geen kwaad kan want het gaat vanzelf en ik hoef niks te forceren.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik kan geen dag zonder en vaak zelfs meerdere keren per dag.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik spuit altijd 2 0f 3 keer per dag
    heerlijk

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ikdor ook elke dag rukken een of andere manerr slaap ik dan beter maar ik wil er proberen om er mee te stoppe ik heb een vriendin waar ik seks mee heb en door het rukken kom je snel klaar tijdens seks dus als je minder rukt ben je beter in seks

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vin die pikke geur ook wel geil als ik eerlijk moet zijn. Ik schaam me daar wel voor ma ik weet nu dat ik nie de enige ben. Ik douch iedere dag wel maar als ik midde op de dag ruk en spuug dan vaak ook op me eikel want dan glij t lekker enzo. Als ik dan klaar gekome ben gaat mn lul zonder af te vege mn boxer weer in en dan ruik hij savonds echt zo lekker geil dat ik daar heel erg opgewonde van wor en dan heb ik ook lekker veel voorvocht. Ik kom dan super lekker klaar en vrijf me lul en bilspleet dan lekker in met me eige zaad. Volgende morge wor ik dan supergeil wakker en ga dan ff lekker ruike en dan klaar rukke onder de douch en dan was ik m lekker schoon en doe dat bijna iedere dag t zelfde

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • iedere dag bij het ontwaren trek ik me af en spuit ik mijn sperma, mijn dekbed ruikt er sterk naar en ik ook daar ik mijn ij een week niet was onderaan ik hou van die geur.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • @jingen 17 jaar op 12 maart:

    soms doe ik het ook drie- à viermaal maar dat hou ik geen week vol. Jij wel?
    NA enkele dagen is er bijna geen spperm meer en begint mijn piemel pijn te doen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ellke dag 3 a4 keer

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten