Skip to content
9 reacties
5871 weergaves

bloot op naaktstrand

heb een probleem. woon sedert enkele maanden bij gezin als pleegkind , heb een pleegbroer die ongeveer zo oud is als ik.We wonen op ongeveer een 200 meter van strand waarbij ook naaktstrand is.M'n pleegbroer gaat daar bijna elke dag met enkele andere maten van hem naar toe.Ik ga dan wel mee , zij doen daar gewoon hun kleren uit en ook zwemslip , ik hou m'n zwemslip aan.Maar voel me wel buitenbeentje ze zeggen er wel niks van of wordt er ook niet mee gepest , maar ja ben bij hun wel enige die zwemslip aanhoud.Vind da gewoon raar zo zonder iets aan gaan zwemmen en rondlopen .Hebben nog gasten dat voor , en wat zou ik moeten gewoon zoals de anderen zwemslip uitdoen en gewoon meedoen.

13 jaar
10 jaren geleden

9 Reacties

  • amaai jongen van 17 zou echt niet weten wat ik zou doen , ben echt wel blij voor de toffe reactie dak hier gekregen heb , en zeker ook de toffe reactie"s van m'n pleegbroer en zijn maten en ook van 2 vriendinnen die er bij waren .Of ge nu grote of kleine piemel hebt kunde gie niks aan doen zeker en ze moeten je zeker niet gaan uitlachen ik zou er op geklopt hebben en m'n broer en maten zeker.
    Laat U nie doen gast , ge zijt wie ge zijt en k'weet zeker dat het maar stomme grieten zijn , goeie vrienden en vriendinnen doen zo iet nie.
    Ik vind da super erg voor je , en meen da

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Rotmeiden zoals ze doen. Het zegt vooral veel over hoe zij zijn, en doen. En lekkere vriendin ook zeg. laat haar vallen, en zoek een volgende vriendin op heel andere plaats.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben onlangs met een vriendin naar een naaktstrand geweest. Ze zei dat dit leuk ging zijn. Toen we daar aankwamen en ons uitkleedde ging ik ff in het water. Ze zei dat ze nog eventjes ging wachten. Toen ik terug kwam zag ik dat er een 4 tal van haar vriendinnen bij haar stonden. Ik dierf eerst niet terug gaan omdat ik nogal een kleine piemel heb. Maar ik dacht dit is een naaktstrand ze zullen er wel niet op letten. Helaas, toen ik terug was begonnen ze me gewoon uit te lachen een van hun zei zelfs dat haar broertje van 10 een grotere had dan die van mij ik dacht eerst dat ze me gewoon belachelijk wou maken maar toen ik haar broer zag kon ik zien dat hij zelfs nog geen haar had maar wel groter was dan die van mij. De meiden gaan allemaal naar mijn school en ik wordt er zeer vaak met uitgelachen er zijn zelfs foto's genomen zonder dat ik dit wist, die natuurlijk iedereen al gezien heeft.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • gisteren namiddag ben ik samen met m'n pleegbroer en paar van zijn maten naar strand getrokken en heb meegedaan met hun , heb ook m'n zwemslip uitgedaan , in het begin wel wat raar maar viel mee.
    na tijdje denk je er zelfs niet meer aan dat je naakt aan het rondlopen bent , heb wel pluim gekregen van hem en zijn maten , zo van tof dat je het ook doet.
    was heel plezant , van nu af doe ik het nu ook.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • schaam me niet voor mijn blote kont op het naaktstrand ,heb een normale piemellengte en wat schaamhaar net als de andere jongens waar ik mee speel.week -end gaan we weer.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • schamen voor wa dak heb doe ik wel nie als ik naar hun grote kijk is de mijne zeker nie kleiner.
    is gewoon ja ben altijd gewoon om speedo te dragen en toch raar zo in je bloten rond te huppelen , al voel ik me tussen al die naakte gasten wel buiten beentje.
    Deze namiddag ga ik met mijn speelbroer naar strand weer , we wonen er tegen .
    gewoon straat over steken en we zijn op het strand.Ga proberen m'n schroom te overwinnen en alles uittrekken , is gewoon durf zeker.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Schaam je je voor je naaktheid? Voel je je onprettig, bv bang dat anderen je pik en ballen afkeuren, te klein vinden bv? Meestal gaat het er op een naaktstrand ongedwongen aan toe, en ik hoop dat dat bij jullie ook zo is. Maar, in dat geval kun je net zo goed gewoon ook je slip uitdoen, toch. Want, zo met swemslip aan maak je je tot een buitenbeentje. Kom, gewoon uitdoen, en voluit meespelen met je pleegbroer en vrienden. Of, toch een gekleed stranddeel opzoeken.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi, ik kom zelf uit een naturisten familie. Ik zou zeggen probeer het een keer. Je zal zien dat je je vrij voelt en dat een zwembroek gewoon een gek kledingstuk is dat nergens voor nodig is.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • gewoon nie flauw doen gast , doe gewoon zoals je maten , slip uit en ravot in je blote flikker .Is toch gewoon

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten