Skip to content
72 reacties
14128 weergaves

Lange voorhuid

Hallo jongens Ik heb een slappe lul van 12cm en stijf is tie net is meer dan 15cm. Opzich is dit niet heel slecht toch? Alleen als ik een stijve heb ontbloot mijn eikel niet en blijft m'n voorhuid ervoor zitten omdat tie gewoon lang is. Is dit apart of raar? Wat hebben jullie en wat zijn jullie afmetingen? Het maakt me best wel onzeker.

17 jaar
10 jaren geleden

72 Reacties

  • Je moet wel veel van haar houden als je je zo laat verminken. Ik vind het geen gezicht. Ik zie wel eens besneden gasten onder de douche en zou het nooit laten doen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Je voelt het wel een paar dagen, maar enkele weken pijn is overdreven. Je mag een paar weken niet fappen of neuken. De wond moet eerst genezen zijn. Het maakt ook nog uit of je strak besneden wordt of niet. De rand van waar je beneden bent, blijft wel altijd zichtbaar. Bij mij moest het omdat ik met een moslima ga trouwen, anders had ik het natuurlijk niet laten doen

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @Jjongen 20j

    Het is leuk dat je teb-vreden bent met je besneden piemel. Jij veralgemeent jou mening en gevoel terwijl dit niet voor iedereen zo is! Er zijn besneden jongens die veel liever onbesneden zouden zijn en indien er geen problemen zijn is een besnijdenis ook een onnodige ingreep die ook nog eens enkele weken van pijn met zich meebrengen

    16 jaar
    5 jaren geleden

  • Mijn piemel is slap 6cm en stijf 13cm.Ik had ook een lange voorhuid met tuitje 3cm en als mijn piemel stijf was bleef mijn voorhuid er voorzitten,ik deed hem wel naar achteren,maar dan kwam hij meteen weer terug.Ik vond de lange voorhuid erg vervelend en onhandig.Daarom heb ik mij laten besnijden,toen ik 15 jaar was.Ik vind het veel fijner,dat de eikel nu helemaal bloot is.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • j20 Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn (ben zelf gelukkig ook besneden en heel tevreden mee). Alleen weet ik dat het voor de meeste jongens een paar stappen te ver is om meteen aan een besnijdenis te denken. Tis volgens mij wel de beste oplossing idd.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • j16 Zou er je huisarts naar laten kijken. Die heeft het meer gezien en kan beoordelen hoe ernstig het is. Misschien is het met wat oprekken en een zalfje zo op te lossen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey jongens, een voorhuid is zo overbodig als een blinde darm, sinds we niet meer naakt door de bosjes rennen. Kan alleen maar problemen veroorzaken, net als de appendix. Als hij je op de een of andere manier stoort, wat bij mij het geval was, dan laat je besnijden! Heeft alleen maar voordelen.

    Ik ben sinds mijn 16de gelukkig besneden: ziet er mooier uit, is altijd proper, en niet meer zo overgevoelig (bv. pijn na het pijpen). Ik en alle andere besnedenen hebben het nooit berooid, in tegendeel: we zijn er wat blij mee.

    Infos: https://besnijdenisinfo.nl/ Of: https://www.beschneidung.com/beschneidungsforum/index.php

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo ik heb een vraag over mijn voorhuid.

    Mijn voor huid kan als mijn penis slap is wel erover heen en als ie aardig hard is kan mijn voorhuid ook over mijn eikel maar als mijn penis nog groter kan worden doet mijn voorhuid pijn en kan hij niet groter worden. PLEASE help me ik zoek al een tijd naar een antwoord.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het leuker om te spelen met een jongen die een lange voorhuid heeft dan met iemand die besneden is. Meer mogelijkheden om hem te prikkelen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn piemel is slap 13 cm met een redelijke voorhuid. Als ie stijf is dan is ie 18,5 cm en wordt mijn eikel maar een klein stukje ontbloot. Zou er niet te veel mee zitten...vindt lange voorhuidjes wel fijn ??

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • een (te) lange voorhuid kan inderdaad vervelend zijn zeker als je ouder bent. ben zelf besneden dus niet zo'n last meer van, LOL

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo,

    Ik ben een jongen van 12 jaar en mijn piemel is in slappe stand, 6/7 cm en in stijve stand 11/12 cm.

    Ik heb ook zo'n tuitje, maar ik kan mijn voorhuid wel over mijn eikel doen in slappe stand doen, maar niet in stijve stand. In stijve stand zie ik alleen een gaatje van 1/2.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Het heeft even geduurd, maar jouw dokter keek er dus niet raar van op. Hoe lang mag je dat zalfje gebruiken, en wat ís het voor zalfje trouwens?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben dan eindelijk naar de dokter gegaan en het was een hele opluchting en persoonlijke overwinning dat dat toch gedurfd heb na alle stress. Hij had het weleens erger gezien en ik krijg een zalfje mee en daarna bekijken we het opnieuw, volgens hem hoef ik er ook niet per se wat aan te laten doen mits er geen pijn oid van krijg. Uiteraard wel wat grotere kans op infecties misschien.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • mijn penis is slap 8 cm en stijf 14 cm maar ik vind hem wel te dun. ik heb het ook dat mijn heikel helemaal bedekt wordt als hij hard is en dan heb ik nog zelfs wat over. ik vindt dit veel mooier omdat er dan wat te raden overbleijft hoe de eikel eruit ziet en zo.
    Het is dan spannend om langzaam het velletje naar achter te halen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 17 jaar. Je hebt drie opties: 1 geen condoom, dus dit is wellicht niet de beste optie 2, je laten besnijden, wel erg rigoureus, en waarom zou je ook, want 3 het condoom gewoon om pik doen als je voorhuid maar half omlaag is geschoven. Is even zoeken hoe het het beste gaat, maar werkt eigenlijk prima, weet ik uit eigen ervaring

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke, ik heb dus ook zo'n soort probleem, mijn penis is 18 cm in de stijve toestand maar als ik mijn huid naar achteren trek en het achter de eikel laat zitten 'floept' de voorhuid direct terug, dit is vervelend met condooms en seks etc.
    Wat kan ik hier aan doen?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Angst is een wel héél slechte raadgever. Een dokter valt echt niet van zijn stoel als hij jouw pik en voorhuid ziet. Je gaat er gewoon heen voor een informatief gesprek, je hoeft dan niets te besluiten, kunt gewoon weer naar buiten gaan en zeggen dat je erover wilt denken. Dat is voor elke operatie die niet spoedeisend is heel gewoon. En het is trouwens ook helemaal niet raar als je aangeeft er enorm tegenop gezien te hebben om alleen al je pik en voorhuid te laten zien, je mag op begrip rekenen, en je zult dat zeker ook krijgen van je dokter. Heb je redenen om daaraan te twijfelen, zoek een andere.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • dat lijkt me nog enger :P wil dat niet zien dat er aan gerommeld wordt. Blijf heel veel angst en stress/depressies hebben om het aan dokter te laten zien, hoe hebben jullie dat toch gedaan?

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Narcose, weet je dat zeker?
    Dacht gewoon plaatselijk verdoofd, kun je nog meekijken ook als je zou willen. Althans, toen mijn toompje weggesneden werd was dat zo, ik zag de naald in me gaan, voelde dat even, daarna verdoofd, de bobbel vloeistof zag ik ontstaan. Vond het mooi om te zien hoe het ging.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten