Skip to content
153 reacties
7270 weergaves

naakt zien

Wie mag jullie naakt zien ? aleen jongens of meisjes of alle 2 mensen die je kent of ombekende ? Ik ben 13 jaar en word volgende maand 14 jaar. Mij mag iedereen me naakt zien zelfs mijn moeder zie me nog naakt in de badkamer ook mensen die ik helemaal niet ken in de sauna. Ik doe er ook geen handdoek om in de sauna ik ben niet preuts ook al heb ik nog niet veel schaamhaar.

13 jaar
10 jaren geleden

153 Reacties

  • @jongen 14

    Hoe oud was jij toen dan? zien jij en je broer elkaar vaker naakt? en hoe groot zijn die van jullie?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • iedereen mag mijn lul zien geen probleem mee ik was is een keer in euro Disney in ons hotel was ook een zwembad ik en mijn broer van 12 jaar gingen er zwemmen er was daar maar 1 kotje we hebben ons gewoon in de kleedkamer ons omgekleed hadden ons zwembroek toch al aan na het zwemmen douchen we meestal we kwamen terug in de kleedkamer en er stonden 2 jongens van onze leeftijd naakt te douchen ik zei tegen mijn broer ik ga dat ook doen mijn broer zei ja ik ook wij trokken ons zwembroek uit en gingen dus naakt douchen de 2 jongens begonnen tegen ons te praten en zeiden amaai jullie hebben al wel een mooie lul wij zeiden dank u wel en zeiden ja jullie ook hoor merci zeiden wij de jongens vroegen hebben jullie al sperma ja hoor zeiden wij en jullie ja wij ook bij ons is zelfbieding ja bij ons ook

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @J13,

    Naakt zijn heeft niet per definitie met seks te maken. Bloot zijn is heel gewoon, dus waarom zou je er zo moeilijk over doen? Wees trots op je lichaam!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Voor mij zou het niet erg zij ALS HET MAAR MEISJES ZIJN Als een vriend van me zou vragen om m'n penis te zien zou ik ongetwijfeld nee zeggen. Een meisje die het ook wel voor mij zou willen doen mag het wel zien. Klinkt misschien heel raar maar ik denk dat als je 13 bent je nog wel het liefst een leeftijdsgenoot naakt zou willen zien...

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Met 4 jaar verschil er tussen zou het mij alleen maar ongemakkelijk lijken.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe er niet moeilijk over. Ik alleen, en heel vaak komt dan mijn neefje van 15 slapen. Dan loop ik ook altijd naakt, wij zijn allebei fors dus ik zie hem vaak naakt.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe oud is je zus dan?

    En wat deed ze dan?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij ons lopen we veel naakt thuis, ook m'n 2 jaar jongere zus en moeder ook. Men zus pest me weleens als ik een stijve krijg en pakt m'n lul dan soms vast en zegt, jonge wat een lekkere dikke pik heb je toch en zeg ik, en je vriendje dan en ze zei ja, maar niet zo'n dikke als jij. M'n moeder hoorde het eens en zei, ja forse jongen he en een mooie ook en toen zei en deed ze iets wat ik hier maar niet vertel.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 13, waarschijnlijk dat je van je moeder ook een compliment krijgt als ze je in je blootje ziet, ook als je een stijve piemel mocht hebben. Ze zal denk ik trots zijn dat ze zo'n kerel op de wereld heeft gezet met alles erop en eraan. Er is echt niets om je voor te schamen!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi

    iedereen mag mij naakt zien, maar het moet wel een reden hebben. ik ga niet zomaar bloot ofzo maar mijn ouders en mn zusje mogen me zien hoor.

    wanneer dat is, ik ga nog wel eens in bed met mn zusje en dat is gewoon gezellig, omkleden zwembad, scouting gewoon dat soort dingen, ik zoek het niet of zo van ik wil perse naakt zijn maar ik doe niet moeilijk erover.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke maar mag ik vragen of jullie dat ook laten merken?

    Want op school doucht niemand en lijkt ook niemand er zin in te hebben. En ik doe aan sport en daar lijkt ook niemand het te willen. Want niemand zet de 1ste stap.

    En persoonlijk zou ik wel een stap willen zetten maar moet eerlijk toegeven dat ik te onzeker ben om de 1ste stap te zetten.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ik schaam me niet snel maar in de sauna krijg ik soms een hele harde piemel en dan moet ik van mijn vader onder de koude douche en daar zijn dan meer mannen en jongens en dan ben ik wel opgelucht als ik dan weer een slappe heb.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou ik vind het niet erg als mn zus me naakt ziet de ene keer dat ze me zag kreeg ik een compliment mn zus (16) maar ik wil niet dat mn mam me naakt ziet is dat raar?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Mij maakt het niks uit als ze het willen zien dan mogen ze het zien.
    Ik haat ook jongens die er zo gedoe van maken dat NIEMAND hun lul mag zien, ik vind dat gewoon raar ik vind dat je dan niet een echte man bent.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • gewoon naakt voor iedereen. als je daar om druk gaat maken als je wel on niet naakt laat zien aan anderen is dat een beperking voor jezelf.
    Ik ga ook vanaf mijn 12e ouzo naar de sauna. Ik doe daar niet zo moeilijk over. Ik ga ook geregeld met vrienden naar de sauna.

    Trouwens op het strand kleed ik me ook gewoon om, sta dan ook heel even naakt als ik zwembroek aandoe. Handdoek om je middel is zo'n gedoe.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het niet erg als mensen mij bloot zien. Thuis loop ik ook veel in mn blootje. Mensen maken wel eens een rare opmerking dat mijn ding er raar uitziet. Dan leg ik ze uit dat ik besneden ben. Het boeit me niet.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 13, waarom mag je moeder je eigenlijk niet naakt zien? Ze heeft jou wel op de wereld gezet en vindt je daarom ook naakt meestal gewoon erg mooi, tenminste bij ons is dat zo.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @TS, stoer van je! dat is ook een gezonde instelling.

    Mij maakt het ook niet uit wie me ziet, ik ga ook sinds m'n 16e naar het naaktstrand. Daarvoor ook al sauna, en gemengd douchen. Naakt zwemmen is ook véél lekkerder dan met een zwembroek (zeker die grote broeken waar die kleine jochies mee lopen, lol).


    Je hebt niks om je voor te schamen! :)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Mij maakt het niet uit als mn zus me naakt ziet (16) jaar maar ik wil niet dat mn moeder me naakt ziet bij een naaktstrand boeit mij het ook niet.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • mij maakt het niet uit wie mij naakt ziet. ook leeftijd maakt niet uit. het gebeurt wel eens dat we na gym met een brugklas moeten douchen maar beide partijen (mijn klas (3e) en brugklas) gaan gewoon naakt en hebben daar ook geen moeite mee. het gebeurt alleen wel eens dat als een brugger ons naakt ziet dat hij dan een stijve krijgt.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten