Skip to content
6 reacties
585 weergaves

jongens of meiden

Ik heb nu al een paar maanden het dilema jongens of meiden. Ik val al me hele leven op meiden maar nu begin ik het allebei te krijgen. Maar ik zie hier ook in eerdere berichten dat het gewoon geil is om een andere jongen af te trekken of te pijpen Dat je daar geil van wordt. Ik denk daar ook over lijkt me namelijk een super ervaring help mij. Is dat normaal of ik doen er meer dat of ben ik gewoon gek.

14 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • Doe gewoon je ding. Als jij graag eens iets met een jongen wilt doen, heb het er dan eens met een vriend over. Zorg wel dat je elkaar kunt vertrouwen, zodat er geen dingen verder verteld worden, waarvan jij dat niet wilt.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Het is denk ik vrij gewoon om als je jong bent te experimenteren met leeftijdsgenoten. Nu heb ik ook alleen sex met m'n vriendin, naar toen ik 13/14 was heb ik ook met een buurjongen wel eens wat gedaan. We hadden t over sex en na een gegeven moment deed m'n buurjongen z'n riem los en ging zich aftrekken. Dat heb ik toen ook gedaan en van t een kwam t ander. We hebben elkaar toen ook gepijpt. Dat zou ik nu nooit meer doen, maar ik heb er nooit spijt van gehad.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • @Jongen 19

    de tijden zijn natuurlijk wel heeeeel erg verandert anno 2014 kan je het als man absoluut niet maken om seks te hebben met jonge jongens (onder de 18).
    En dat is misschien maar goed ook van af het Romeinse rijk tot nu(2014) zijn we heel wat wijzer geworden. Gedwongen seks tussen een volwassene en een kind zal ten aller tijden tot langdurige en blijvende psychische schade leden. Het kind zelf heeft er natuurlijk last van en op dit moment zijn er maar bar weinig mensen die het kind goed kunnen begeleiden dus hoe gaat een kind zo iets verwerken ??. Dan hebben we ook nog kinderen die het wel zien zitten om seks te hebben met een volwassene daar ben ik namelijk van overtuigt ook kinderen van af en bepaalde leeftijd willen graag dingen uitproberen. Ook in dit geval is het absoluut zeer onverstandig om als volwassene seks te hebben met het kind. Als vrienden/familie van het kind er achter komen dan stappen ze naar de politie en moet het kind op verhoor komen en wordt helemaal onderzocht. Kort om seks tussen volwassenen en kinderen is ten aller tijden zeer onverstandig. Laat kinderen lekker met elkaar spelen.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Jammer dat er zoveel onzekerheid is onder jongens/meisjes als er met hetzelfde geslacht wordt gespeeld.
    Het heeft niets met bi-homo te maken. Het dollen/ravevotten met jongens hoort bij een soort saamhorigheid; daar hoort ook elkaar aftrekken enz. bij.
    Voor degenen die niet het gym. hebben gevolgd, lees eens iets over de ‘oude’ beschavingen (Grieken – Romeinen). M.n. Heridianus.
    Tijdens het Romeinse rijk was het heel normaal dat een getrouwde man, er een of meerdere jonge jongens had ter seksueel plezier. Die jongens waren zeer vereerd, ook door de echtgenote. De jongens noch de man waren bi, of hoe je het wilt noemen.
    Overgenomen van de Grieken, waarbij jongens door een soort mentor werden opgevoed. Normaal was dat jongens alles bij en met elkaar deden, met respect voor elkaar.
    (Over meisjes is weinig vermeld, helaas).
    Maak je absoluut geen zorgen over: ben ik hetero-bi-homo.
    Het meemaken is waardevol, en wellicht een ‘must’.
    Als je er beiden plezier aan beleeft, is er niets mis mee.
    Zeg het a.j.b. aan je vriendin zodat ze niet schrikt. En … wees voorzichtig: dus gebruik een condoom, ook bij elkaar pijpen, zoals door meisje of jongen gezegd.
    (Een wondje in je mond kan tot een HIV besmetting leiden). Bij neuken, anaal dus, is het risico groter.
    Ik weet van veel jongens jonger dan 15 jaar (en nog veel jonger) die iedereen pijpen en gepijpt worden enz.
    Ik heb alleen de ervaring met elkaar trekken/ontdekken, v.a. mijn zesde jaar. Van pijpen had ik nog nooit gehoord (helaas misschien of niet).

    Ik hoop dat meisjes hierop ook willen reageren. Toen ik 18 was, net als mijn vriendin, kwamen de buurkinderen (2 meisjes en 1 jongetje) regelmatig langs. Ongevraagd vertelden de meisjes dat ze aan “kutje trappen” deden. Ik ben hierop niet op ingegaan, geen idee wat ze daarmee bedoelden. Het enige wat ik begreep was dat ze het prettig vonden. Ze hebben inmiddels beiden een vriend.

    Graag reacties van jullie.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Dat komt door de puberteit ik heb het ook. Ik doe het ook al met mijn neef rukken enzovoort en we hebben alledij een vriendin dus

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen 14 (topic starter)

    Wat is nou echt raar of gek ?? wat jij heel normaal vind zal iemand anders misschien wel heel gek vinden. Als jij de behoefte voelt om seksueel te experimenteren met andere jongens zou ik dat gewoon doen als ik jou was. Je moet met dit soort dingen luisteren naar je eigen hart en gevoelens en vooral niet naar een ander. Ook ik heb toen ik 14 was wel eens en jongen afgetrokken en gepijpt en ja toen heb ik er zeer veel plezier aan gehad en nee ik heb er nu geen spijt van. Verder val ik gewoon op vrouwen. Wat gek of niet gek is bepaal je dus helemaal zelf ;)

    20 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten