Skip to content
12 reacties
1282 weergaves

stijve bij urinoir

Hey allemaal, Hebben jullie ook wel eens een stijve als je bij een urinoir staat.en hebben vrienden/familie dat toen ook gezien?

16 jaar
11 jaren geleden

12 Reacties

  • Re: Reaktie op schaamte of jaloezie?

    Ben de jongen van 18 over schaamte en jaloezie. Denk best wel dat je gelijk hebt dat er ook wel wat van opwinding bij kwam, denk combinatie van alles. Ik zag hem er echt zo naar kijken en daarvan kan je inderdaad wat opgewonden van raken, maar ik zag ook dat hij een behoorlijke bos schaamhaar had en dat voor een jongen die er best jong uitzag, terwijl de mijne nog gewoon helemaal kaal is en dat gaf bij mij wel wat jaloezie en schaamte, maar misschien kreeg ik er onbewust ook wel een prikkel van en daardoor een stijve. Was ook de eerste keer dat ik bij een urinoir stond zonder tussenschot, dus ja

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • Reaktie op schaamte of jaloezie?

    Zou het ook gewoon opwinding kunnen zijn? Lijkt me veel logisser dan jalouzie. Tenslotte sta je niet elke dag naast iemand te pissen zonder tussenschot ofzo, ik vind het altijd heel opwindend om chuin naar me buurman te kijken!

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • schaamte of jaloezie?

    Ik ben een jongen van 18 en laatst stond ik ook te plassen bij een urinoir en stond een jongen naast me van een jaar of 14 denk. Mijn penis heeft wel redelijk normale lengte (15cm) maar is helemaal onbehaard (niet geschoren dus) Ik zag hem er naar kijken, want zag bij hem een flinke bos haar en toen werd de mijne ook stijf. Ik schaamde me rot en waarom dat gebeurde weet ik ook niet? Misschien wel uit schaamte of jaloezie

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • @ jongen 22

    Het is gewoon een gevoel dat vanzelf op komt. Ik zie het als jaloezie maar het zou zo maar kunnen zijn dat daar een stukje schaamte bij zit en misschien wel opwinding ik weet het niet.

    23 jaar
    11 jaren geleden
  • @ jongen 23

     Leuk dat je reageert. Ik snap wat je bedoelt. Denk dat je gelijk hebt trouwens. Ik kom vaak op het naaktstrand en het valt me op dat er jongens rondlopen in de leeftijd waar jij het over hebt, die echt een grote penis hebben voor hun leeftijd. Heb ergens eens gelezen dat de jonge jongens gemiddeld een grotere hebben dan een aantal jaren geleden. Er stond ook nog een verklaring bij maar die weet ik jammer genoeg niet meer. Wat je zegt, het komt misschien wel omdat je jaloers bent. Anyway het valt mij ook op. Ik hoop alleen dat jij je niet schaamt omdat je misschien niet zo een grote hebt.  

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • @ jongen 22

    Omdat ik het raar vindt dat ze zo jong al een grotere penis hebben dan een volwassen man. Ik zal dan wel klein zijn, maar dan nog vindt ik het gek dat ze al groter geschapen zijn. Vanaf 16 zijn ze lichamelijktoch al aardig volwassen.

    23 jaar
    11 jaren geleden
  • @ meestal een erectie

     Ik heb dat ook wel, krijg heel snel een stijve en kan dan gewoon plassen, Dat opbergen is inderdaad lastig, daarom maak ik m'n broeksband van te voren al open. Ik word ook erg geil als er iemand naast me komt staan en helemaal als hij ook een stijve krijgt. Ik schaam me er ook niet voor, dus draai me ook niet weg. Leidt soms wel tot leuke situaties trouwens.   Aan jongen van 23 - Ook - , waarom heb jij dat alleen bij jongens van 12-15 jaar ? Vroeg ik me af.   

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • jaloers

    bij voetbal zit bij mij een jongen die echt een grote heeft en loopt daarmee bloot door de kleedkamer en dan ben ik wel jaloers.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Ook

    Ik krijg meestal een stijve als er een jongen van tussen de 12 en 15 naast me komt staan en ik zie dat zijn penis groet is dan die van mij. Komt denk ik dat ik dan jaloers ben of zo.

    23 jaar
    11 jaren geleden
  • Meestal een erectie

    Ik heb heel snel als ik er maar aan dénk dat iemand mijn stijve zou kúnnen zien daadwerkelijk die erectie. Plassen gaat er net zo makkelijk mee, totaal geen probleem. Het enige lastige is het opbergen na het plassen, want dat kost dan moeite. Vaak moet ik mn broeksband openknopen, dan kan ik mn stijve makkelijk terugdoen. En eh, ja, als er daadwerkelijk iemand naast me komt staan plassen, dan vind ik het wel heel erg opwindend om naar elkaars stijve te kunnen kijken, en ik draai me beslist niet weg om mn stijve te verbergen. Integendeel.

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • ik ook

    is lastig. het begint al met onopvallend je stijve uit je broek halen en daarna . . . hoe plas je met een stijve ? Ik kan het niet. Moet dan wachten tot ie slapper wordt, wat niet meteen gebeurt. En als er dan iemand naast je komt staan al helemaal niet meer.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • dat heb ik ook

    vaak wel en dan is het heel lastig om te pissen, na een halfuur moet je dan al weer en als je dan denkt ik hoop niet dat er iemand is dan heb je al weer een stijve heel lastig

    14 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten