Skip to content
276 reacties
5643 weergaves

wie wordt of is wel eens op zijn billen geslagen.

Ja wie, en dat kan van alles zijn,als straf,als ontgroening,als inwijding,als ritueel,als erotisch spel,of weddenschap verliezen,heel veel variaties dus,ik zelf heb ervaring op een kamp waar ik de slechtse was in sport en het een ritueel was dat de winnaar de verliezer een pak op zijn billen mocht geven.ha ha.bedoel maar,wie reageert.?

17 jaar
11 jaren geleden

276 Reacties

  • Leuke stoere verhalen,wie vind dit ook ha ha?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Traditie heeft niets met erotisch te maken neem als voorbeeld dat ik als 18 jarige op een campus op mijn verjaardag door mijn vrienden een birthdayspanking kreeg onder veel leedvermaak en gein.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • vorm van machtsmisbruik lees ik hierin diverse reactie's, waar ik een tegenstander van ben.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Misschien was die jongen helemaal niet opgewonden, maar kreeg hij een erectie door angst en spanning,lijkt me meer latente homogedrag van een groep die een reden zagen om een jongen in zijn blootje te zetten.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • We kennen dit niet zo dit soort tradities,heb op een australische campus gezeten voor een jaar, daar was het meer van dit soort tradities. Met weddenschap, verliezers speldag, de joker, de winnaars mochten een verliezer uit een andere groep uitkiezen die dan als verliezer een pak slaag moest ondergaan.Mee gemaakt dat een nogal forse jongen uitgekozen werd en over de bok moest in zijn blote kont,hij had een rode kop maar telde de slagen dapper mee,en toen hij opstond,echt waar,had hij een stijve ,wij klapten voor zijn dappere daad.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik in een kleedkamer beetgepakt werd en een aantal klappen kreeg jongen 19, dat vind denk ik, ook ik, niemand erotisch,die hele omgeving leent zich daar niet voor, ook die gelovige jongen zijn verhaal is niet erotisch,,meer engachtig dat geloof, weet niet hoe ik dit uit moet leggen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 19 niet alle traditie's zijn erotisch,gewoon stoere jongensachtige meligheid onder elkaar, gewoon wat dollen meer niet.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik snap dat hele spankingverhaal niet?! Toen ik jarig was, kreeg ik in de kleedkamer 19 klappen op m'n billen. Da's een clubtraditie. Maar ik kreeg er zeker geen stijve van en de andere jongens ook niet. Knotsgekke boel, dat wel, maar erotisch? Kom nou..

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Het leger is ook een vorm van mannen/jongens onder elkaar, al komen er wel meisjes bij tegenwoordig,wat eerst grote weerstand gaf ondermeer bij sommige marine onderdelen,maar het is toch een soort kameraadschap onderling die het manlijk geslacht aan trekt blijkbaar.
    Jongen 17 wist dat dit soort opvoeding nog bestond maar geeft veel verbazing en tegenstand bij de meerderheid van de bevolking,maar wordt geaccepteerd door je broer,je vriend en door jou met soms wat tegenstribbelen ,wat normaal is denk ik..Jongen 15 vind jou schrijfstijl heel volwassen en gelukkig niet puberaal, zelf vrij opgevoed en jij.?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Die jongen van 18 en jongen 19 en 15, snap jullie wel, dan over clubs.Sommige clubs zijn echt eng vind ik, maar wat is eng, ja,als er niet over meisjes gepraat mag worden dat vind in gek,doen alle jongens.
    Over mezelf, kom uit een streng gezin,eigenlijk is deze topic of ervaringen delen al verboden,alles buiten de gemeenschap is niet toe laatbaar. Heb alleen vrienden en vriendinnen in de gemeenschap,sommige ouders kiezen een relatie uit tussen hun zoon of dochter, wordt op aan gestuurd,is een meisje dat me graag ziet,maar echt in de ban is van haar geloofsbeleving,ook al behoor ik er ook toe en dan komt het, we hebben ook een club,komen alleen jongens, de meisjes ook maar dit wordt strikt apart gehouden, klinkt misschien ook eng.weet zelf ook wel dat het niet binnen de normen meer past bij de nederlandse samenleving, ook al omdat de opvoeding met name voor de jongens nogal streng is,wat bij mij weleens tot verzet leidt,tot in tegenstelling tot mijn oudere broer,die het ook heeft gehad,maar stond er altijd achter,zal niet in details treden maar bedoel de bijbelse tucht voor knapen waarin de roede niet gespaard mag worden.Op onze club wordt dit ook onderwezen,dus iedereen heeft binnen onze catechismusclub hier mee te maken gehad.Belijdenis, en boetedoening combineren hier in elkaar.Mijn oudere broer heeft hierin nu ook een taak jegens mij.
    Toch ga ik weleens naar buiten,een pretpark bezoeken,een bar en soms stikum achter de bier, wat dan ontdekt wordt,soms denk ik maar heb de lol er wel van gehad, en heb deboetedoening er graag voor over,mijn vriend is weleens met me mee geweest,maar wil niet meer, hij voelt zich het veiligst en het best op zijn gemak onder onze eigen jeugd,vind dat ik me teveel verzet soms tegen de strenge leer, anders dan bij mij voel ik bij hem soms echt een slaafse gehoorzaamheidheid jegens de ouderling,de leiders,of tegen mijn oudere broer wiens dicipline hij wel accepteerd,in tegenstelling tot mij soms,dan de oudste jongens hebben meestal een vriendin,maar die zien hierin net als zij het nut,ook al krijgen ze niet de harde aanpak zoals wij,maar weten niet anders, en zoeken toch een jongen binnen het geloof.
    Maar anderzijds voel ik me wel op mijn gemak,geeft me ook wel rust,maar besef wel dat het niet standaard meer is deze vorm van realiteit wat ik nog wel beleef,toch is het moeilijk om er afstand van te nemen en vraag me af of ik het wel wil zelfs,de meesten brengen dit niet naar buiten,lezen deze forums ook niet,maar ik wel dus,wil toch weten hoe andere jeugd hier over denkt,hoop dat jullie het enigzins snappen en vragen,zal ze beantwoorden, alleen geef niet overal antwoord op in die zin gehoorzaam ik toch de regels van de gemeenschap,die zeggen de buitenwereld staat tegen de geboden,waarin wij geloven.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Een relatie met een meisje met wie je later gaat trouwen of samen wonen is toch iets anders dan een vriendenclub. Je hebt volkomen gelijk dat het dan verwaterd, maar naast een relatie met een meisje voelen sommige jongens of mannen denk ik toch behoefte om eens onder elkaar te zijn, in een vereniging,club,maakt niet uit,en dat kan gerust naast een vriendschap of relatie met een meisje.Zoals zij soms ook de behoefte heeft om eens samen met haar vriendinnen wat te ondernemen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik krijg vaak een pak slaag op me kontje van me vader. Nooit als straf gehad, maar hoort gewoon bij het dollen. Ik ben altijd bloot bij hem....

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Heel mooi en nobel, jongensvriendschap! Maar heb je daar een privé-clubje voor nodig waar meiden niet welkom zijn? Ik heb een heerlijke jeugd gehad met diepe vriendschappen en zelfs een heftige vriend/vriend relatie. Maar dat verwatert toch als meiden in je leven komen? Vrienden zijn heerlijke kerels maar meiden zijn toch zoveel spannender? M'n opa zegt: je hebt een heel leven nodig om een vrouw te begrijpen, en zelfs op het eind weet je het nog niet zeker.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo jongen 18; Wat je daar aanhaalt maakt deel uit van de strekking, der door mij aangevoerde laatste 6 regels.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 15, voor vriendschap heb je geen club nodig, maar sommige jongens zoeken dit op onder het mom van kameraadschap, , gewoon omdat veel jongens en mannen dit toch aan trekt op wat voor manier dan ook,.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben ik met je eens jongen van 17 jaar. Het gehele betoog gaat voorbij aan de situatie, dat je voor vriendschap geen club nodig hebt. Het is een vereniging van individuele bezieling met een- of meerder personen. Die los staat van het moeten ondergaan van vernederende handelingen. Dit vlakt nier uit dat er ook mensen zijn, die behoefte hebben aan vrienden, die geilen op billen koek en de meest vreemde - soms ritueel geaarde handelingen. Ik heb daar geen probleem mee, zo lang dit vrij van manipulatie en dwang gebeurt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet over meiden willen praten lijkt me abnormaal voor jongens van jullie en mijn leeftijd, inderdaad een vreemde jongen,teveel geleerd.?Behalve wat een vriendin is lijkt me.? eng.??????en verering helemaal voor iemand.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 15 je vind het kunnen, geen problemen, had wel vragen zo van waar valt dit onder,tot ik een jongen ontmoette per toeval,hij is 23,een student die bij kennissen op kamers woont.Vond hem vreemd,zelfs een beetje bang voor hem,hij had in het buitenland gestudeerd,sprak veel talen,en was vaak in aanraking geweest met studentenclubs zei hij, maar vormde nu samen met met anderen een jonge herenclub.   Mij daarbij doordringend aankijken zo van vragen? Had ik vroeg gelijk iedereen welkom,hoe bedoel je zei hij,daarbij vervolgens een betoog hield over de regels. Wij zijn de club zei hij,de naam is geheim, dan we vragen nooit naar wat je bent,hetero,homo of bi, en we praten nooit over elkaars vriendinnen,vragen niet over relatie's,ons doel is de club zei hij,, dat zijn wij" we respecteren elkaar, al moet je er wel wat voor doen om bij ons te horen.Veel mensen begrijpen dit niet zei hij,vroeg of hij een vriendin had, waarop hij zei, dit gaat je niets aan, ik interesseer me ook niet in jouw privé leven,maar in nederland snappen ze dit niet zei hij,respect en tradities staan op een zijspoor eventueel als goede vriendschap onder elkaar, alleen wie hierin gelooft begrijpt dat we het andere geslacht buiten sluiten doordat hun niets begrijpen van deze omgang, vreemde jongen, toch voelde ik een soort bewondering voor hem,durfde niet te veel te vragen,zag wel een foto van een groep jongens in een kostuum waarop hij zelf op stond,allemaal vrolijk naast elkaar en de armen om elkaars schouder,hij zag dit en zei,dit zijn wij dus, de brothers, brothers,ja zei hij, for ever, de grootste eer om lid te zijn van deze elite, kameraad, kameraad zei ik,ja zei hij,als je wilt mag je mij ook zo noemen,heb je hier toe uit verkoren,gek, maar voelde me vereerd,dit had ik nog nooit beleefd.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Eerst weigeren en dan volop mee doen,smaak te pakken zeker?
    Twijfel soms wel aan de echtheid van hazing in de media.Nep dus,?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Binnen de perken, en gebeurd dit vroeg ik me af tot ik uitgenodigd werd op het internationale camp tijdens onze vakantie weken, en weigerde daarom. Tot ergenis van de leiders en de anderen die me gingen mijden,bleef alleen achter en sävonds kwamen ze lachend terug met de sterkste verhalen waar ik buiten stond.
    De leider zag dat ik er buiten viel en begon met mij over tradities en rituelen en liet me in een boek allerlei taferelen zien van ontgroenings die me sterk homoachtig leken, zoals in het thaise leger, en de amerikaanse highschools. Maar dit was volgens hem juist de kick,en gek vond het ergens wel iets hebben die saamhorigheid,heb me aangemeld en geen spijt gehad,ondanks de soms harde aanpak die ons te wachten stond soms,maar gaf verbondenheid.

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten