Skip to content
32 reacties
2921 weergaves

Urinoirs jongens middelbare school

Wat vinden jullie van jongens urinoirs op de middelbare school? Gaan jullie in een hokje of staand?

16 jaar
11 jaren geleden

32 Reacties

  • In een hokje. Staand gaat niet als er jongens naast mij staan. Dan krijg ik zo een stijve dat ik niet meer kan plassen, ook al moet ik dringend.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het wel gezellig als ik met een paar vrienden sta te plassen en te praten of keten.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij mij op school waren er wel hokjes, maar tegelijk kon je gemakkelijk over het muurtje kijken, wanneer je dat wou. Het is dan ook logisch dat sommige jongens van bepaalde andere jongens, die zij bijvoorbeeld knap of leuk vinden, graag zien wat ze normaal niet te zien krijgen. Vooral jongere jongens kunnen dat spannend vinden zonder daarom gay te zijn.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind er niks gezelligs aan naast andere jongens bij pisbakken te staan. Als er geen afscheiding tussen die bakken is en ze kijken hoe je staat te pissen ga ik naar de gewone wc die er bij ons ook is. Ik vind het gay als je graag naar pissende jongens kijkt en heb daar geen zin in.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Vroeger ging ik meestal in een hokje plassen, maar nu steeds vaker bij een urinoir. Het is ook wel gezellig als je met meer jongens staat te plassen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongensurinoirs op de middelbare school ? Een noodzakelijke voorziening. En toch ook lekker soms, want zo zie je nog eens wat. Toen ik 13-14 was, heb ik daar uit nieuwsgierigheid heel wat piemels bekeken.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga vaak gewoon op een urinior, wij gaan vaak tegelijk met onze vrienden groep pissen. Ik zit pas in de brugklas dus al die bovenbouwers staan dan te kijken naar onze kleine pikken maar ja

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • En al zou je een blote pik zien... Dat is toch ook leuk?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet overal gebeurt dit hea, meestal valt de deur automatisch dicht. Als de deur dan toch open blijft staan is het meestal ook zo ingedeeld dat als je naar binnen kijkt je tegen de rug van de jongens aankijkt dus in princiepe niet hun piemel te zien krijgt. Meestal is hier wel over nagedacht ;)

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • hallo beste jongens,
    in mijn dagelijks leven komt het vaak voor dat ik door de gangen van mijn school loop, weet je wel een beetje ouwehoeren met mijn vriendinnen, als ik dan langs de toiletten banjer zie ik tot mijn grote schrik dat 9 van de 10 keer de deur van het jongenstoilet gewoon openstaat!!!!!! en misschien schamen jullie jullie er niet voor, of vinden jullie het gewoon cool, maar vanaf de gang kunnen we zo ongeveer jullie pieliewielie zien! dus niet dat we haten ofzo, maar doe pleace de deur dicht!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als zo 'n jongen staand in een urinoir niet aan het plassen is maar zijn pik staat af te trekken, lijkt het mij toch dat hij dat doet, opdat iemand zou toekijken en hij dat opwindend vindt. Wel tof van je dat je jezelf ook hebt afgespeeld. Heb op jouw leeftijd heel wat pikken bekeken in het urinoir op school, maar nooit iemand geweten die ter plekke klaarkwam.
    Lijkt me wel geil !

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga altijd staand plassen en stond laatst naast een jongen die er al stond toen ik binnen kwam. Ik keek dus onopgemerkt eens naar zijn pik en die stond stijf omhoog. Hij was ook niet aan het plassen maar haalde zijn vingertoppen langzaam langs zijn eikel. Toen ik bijna klaar was met plassen keek ik nog eens en toen kwam hij dus klaar. Een klodder sperma belande op de rand van het urinoir. Hij had door dat ik het had gezien en bleef stokstijf stil staan. Ik was best opgewonden geworden en ik wou hem niet zo genant laten staan dus ik ben mezelf maar gewoon gaan aftrekken. Niet zoals hij het deed met zijn vingertoppen maar gewoon hele hand langs mijn pik halen. Ik was al zo opgewonden dat ik na een paar keer heen en weer halen al klaar kwam en er ook een klodder sperma tegen de rand aan vloog. Ik zag dat hij alles had gezien en ben toen toch maar gewoon weg gegaan.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Bedankt !!!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als jongens in het urinoir naar je piemel kijken, kies er dan een uit die je leuk vindt, liefst van je eigen leeftijd ongeveer. Probeer dan bevriend met hem te worden, maar zeg hem vooral niet dat je weet dat hij je bekeken heeft. Wees geduldig en vraag hem op een keer bijvoorbeeld om te helpen met je huiswerk. Dan kan je misschien bij hem thuis komen of hem bij jou thuis uitnodigen. Als je dan moet plassen, kan je hem vragen of hij graag kijkt, ' zoals die keer in het urinoir '. Als hij rood wordt of begint te stamelen, stel hem dan gerust en zeg dat je er een stijve van kreeg. En de rest laat ik aan jou over. Glad to be of service.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet niet. Heb dit nog nooit meegemaakt. Zou wel willen maar hoe ?
    Ben wel wat verlegen en word niet graag uitgelachen ?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 14 jaar

    Dat je piemel soms stijf wordt in het urinoir wijst er mogelijk op dat je onbewust verlangt dat bepaalde jongens je piemel betasten en zelfs afspelen en omgekeerd, dat je wel eens met hun piemel zou willen spelen. Dat is normaal experimenteergedrag en betekent hoegenaamd niet dat je homo bent.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Liefst in urinoir. Maar als ik zie dat andere jongens willen kijken voel ik mij beetje raar. Ik wil niet dat iedereen kijkt. Maar bij sommige jongens krijg ik wel een stijve en dan kan ik niet pissen. En soms kijk ik zelf en dan krijg ik soms ook een stijve.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind urinoirs echt heerlijk. Gewoon het gevoel. Ik baal toch als er geen urinoir in de mannenruimte is.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is bizar bij mij: eigenlijk heb ik niet graag dat een ander mijn piemel ziet als ik aan het plassens ben maar ik kijk wel graag naar andere jongens op school en dan word ik een beetje opgewonden.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Staand. Maar omdat ik heel verlegen ben heb ik het niet graag als anderen dan mijn piemel willen zien. Hij wordt gemakkelijk stijf en dan ben ik beschaamd

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten