Skip to content
46 reacties
3042 weergaves

mogen de meisjes je in boxer zien?

Hey jongens,   Laatst sliepen we met excursie van school op gemengde kamers. Terwijl de meisjes zich in de badkamer om gingen kleden, vonden de jongens het geen probleem dat de meiden ons in onderbroek zagen. Omdat we wel strakke boxers droegen, konden de meisjes goed vergelijken wat we in huis hadden. Om indruk op ze te maken en niet onder te doen voor de andere jongens, liepen we allemaal imponerend met een halfstijve in onze boxers door de kamer ;)   mogen de meisjes jou ook in boxer zien? ook als je met meerdere jongens in boxers staat? 

16 jaar
11 jaren geleden

46 Reacties

  • Ja hoor ze mag zelfs in mijn boxer kijken, maar ik draag altijd een string en ze heeft me al vaak ook op het strand in mijn string gezien en ook daar mag ze best in kijken.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb er geen probleem als zussen, hun vriendinnen en nichtjes mij soms in een boxer zien.
    Ik kan me moeilijk voorstellen dat jongens en meisjes tijdens een schooluitstap in gezamenlijke kamers slapen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb een lief en die ziet mij in boxer en ik zie mijn lief in slip en mijn vriendin ziet mij zelfs naakt en ik zie natuurlijk mijn vriendin naakt wij zijn geen pasthoor en non zoals jongen 16 jaar

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 16, ik heb dit nochtans ook meegemaakt maar dan bij de korfbalvereniging jaren geleden in ons dorpje. Wat ouders daar van vinden is niet interessant en wij vonden er niets vreemds aan en er was ook niemand die er een seksuele bedoening van maakte dus, so what?!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 16 jaar wij zij geen pasthoors he

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet normaal als jongens en meisjes zich in één ruimte douchen en verkleden. Ik denk dat dit fantasie is. Ik zou het niet willen en ook mijn ouders ( en die van mede- leerlingen ) zouden het niet goed vinden.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een gezwets. Een zwembroek is geen boxer. Een bikini geen slip met bh. Zwembroek en bikini worden in het openbaar op het strand gedragen.Ondergoed niet.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • natuurlijk mogen de meisjes ons in boxer zien dat weten ze wat voor vlees er in de kuip is

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat er niet veel verschil is tussen een zwembroek en een onderbroek dus ja.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Waaat? Schoolexcursie met jongens en meisjes gemengd op slaapkamers? Waarom niet gewoon de jongens bij de jongens en de meisjes bij de meisjes? Dit is toch vragen om ongelukken. Het is verdraaid de melk bij de kat zetten. Kan echt niet. Foute school.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • mij mogen ze in mn boxer zien hoor. ik krijg meestal wel goeie comments van vrienden. meisjes lachen wat onder elkaar, maar wellicht omdat ik nogal behaard ben op mn benen en mn navel.
    één keer hoorde ik dat eentje zich afvroeg of k ook veel schaamhaar zou hebben.
    ik kreeg gelijk een stijve en begon wat te blozen
    ik word er dus wel heel geil van

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Op sportkamp moesten we gemengd omkleden. Je zag dus iedereen in ondergoed, zowel meisjes als jongens. Ik denk niet dat iemand zich schaamde, tenslotte zie je hetzelfde als je zwemt.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • In de lagere school kleedden wij ons ook gemengd om. Ik draag een slip en niemand vond dat raar. Ik schaamde me ook niet.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij het omkleden bij gym zien ze mij altijd naakt. Ik draag nooit een onderbroek

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Mij boeit het totaal niet ook al zien ze me naakt.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik niet.
    Heb een vrij kleine helaas +-9cm hard. Dus het is bij mij echt zichtbaar dat ie klein is. Denk dat meiden daar wel naar kijken. Durf me daarom nooit volledig om te kleden bij meiden. Mocht het toch gebeuren dan draai ik me altijd om.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Hihi ik vind het lkkr

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja hoor ik zit altyd in me boxer op de bank broertje ook en mama maak daar geen probleem van. En ja op school ziet iedereen je ook in boxer alle jongens trouwens. Meestal kryg ik altyd styfe maak my niks uit of ze het zien.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ook geen probleem mee. volgens mij de meeste jongens niet.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ook ik snap het niet zo moet ik zegen ik loop thuis boven in me onderbroek of zelfs naakt en dan kan het zomaar zijn dat ik daar iemand tref.

    20 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten