Skip to content
2 reacties
392 weergaves

mishandeling

Toen ik 13 was kreeg ik voor het eerst een vriendje, we waren gewoon zo'n casual stelletje waar niemand echt problemen mee had. Maar na 6 maanden werd hij erg agressief naar mij toe. Hij duwde me steeds vaker en als ik iets deed wat hij niet leuk vond kneep ie me. klinkt heel onschuldig maar het werd steeds erger, dit is iets waarvan je denkt en hoopt dat je het zelf nooit meemaakt. Meestal gebeuren zulke dingen bij mensen die je helemaal niet kent. Dat denk je tenminste. na een paar weken werd ie steeds agressiever, het bleef niet bij knijpen maar na een tijdje begon hij ook te slaan. Ik heb dit maandelang voor me gehouden omdat ik bang was dat als ik het tegen iemand zou zeggen hij het te weten zou komen, want geloof me die jongen was slim. Toen ik na een tijdje gewoon niks meer kon bedergen en ik ook blauwe plekken op mn kaak kreeg moest ik het zeggen. Mn vriendinnen zagen ook dat ik steeds meer afwezig werd maar die zochten erg verder niks achter. Maar daar was ik te laat mee. Ik ging weer naar hem toe want ik was bang dat als ik het niet zou doen hij naar mij toe zou komen. Ik had al mijn moed opgespaard en heb tegen hem gezegd dat ik zo niet meer verder wou. Dat had ik beter niet kunnen doen want voor ik het wist had ik 112 aan de lijn. ik werd overal geslagen, in mn gezicht, mn nek' mn rug en zo hard in mn maag dat ik moest overgeven. Hij liep weg en ik had mazzel dat ik mn mobiel in mn zak had en binnen 10 minuten was de ambulance en de politie er en het leuke was dat hij er niks van wist. Hij werd meegenomen door de politie en ik werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ik had 2 gekneusde ribben en een gebroken kaak + neus. je zou denken waarom ik het niet gelijk met hem had uitgemaakt maar als je van iemand houd is dat helaas niet zo makkelijk. Ookal deed hij me maanden pijn, ik ben altijd zo stom geweest om het hem weer te vergeven. nu 1 jaar verder en ik ben weer helemaal mezelf geworden. Met maandenlang therapie bij de ggz en veek steun van vrienden en familie ben ik er weer helemaal bovenop gekomen. Ik heb mijn verhaal nooit tegen iemand durven zeggen omdat ik bang was dat mensen dachten dat ik het verzonnen heb omdat het nogal een vaag verhaal is. Maar als je ooit in zo'n situatie terecht komt vertel het dan gelijk tegen iemand of het loopt zoals bij mij fout af.

15 jaar
10 jaren geleden

2 Reacties

  • Og meisje toch ik heb dat zelf ook meegemaakt ik was 3jaar en dat was niet leuk me rechter arm is gebroken geweest en ik werd gekilt en geslagen die dingen kun je niet uit je hoofd zetten want door je eigen stiefvader elke dag te slaan phoe valt niet mee toen ik 6was stopte het en verhuisde ik naar nederland naar opa en oma want ik ben ik belgie geboren en bijna 11jaar verder ben ik gelukkig maar toen ik voor het eerst bij oma was kon ik me niet uiten ik was beste wel driftig en dat is niet leuk meisje wees blij dat je der vanaf bent echt waar ben nu 17jaar ik woon ergens anders en daar heb ik het goed xx

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • wow vet heftig.
    Stay strong.

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten