Skip to content
5 reacties
333 weergaves

stomme juf

hallo allemaal ik heb een probleem en ik hoop dat jullie me daarbij kunnen helpen. ik heb namelijk een hele stomme leraar ze denkt egt dat ze alles kan maken en toen heb ik het tegen mijn mentor gezegd maar mijn leraar die liegt dus tegen mijn mentor en mijn mentor gelooft haar!!!! weet iemand wat ik kan doen om mijn mentor mij te geloven dat mijn leraar liegt of hoe ik zelf tegen mijn leraar kan zeggen dat ze is normaal moet doen want zo kan ik het egt niet meer aan!!

13 jaar
13 jaren geleden

5 Reacties

  • Jij hebt dit bericht 3 jaar geleden geplaatst. Ik zit nu in groep acht en ik heb een rot juf. Als ik maar 1 dingetje verkeerd doe zeurt ze al. Ze lacht me uit als ik iets verkeerds zeg. Zo zei ik bijvoorbeeld een keer dat ik de tafels niet goed snapte. Toen keek ze me zo dom aan! En ik moet altijd mijn werk mee naar huis nemen als ik het niet af heb. Ze heeft een hele irritante stem waarmee ze altijd over haar eigen kinderen praat! Zo vertelde mijn vriendin dat ze altijd brugklas kijk. De juf zei: oooo dat kijkt merel ook altijd! merel dit merel dat! En dat haa zoon zit al op de middelbare school dus daar is ze ook erg trots op... Ik weer niet wat ik moet doen. Sinds ik deze juf heb kan ik me niet zo goed concentreren. Jij hebt het overleefd! Hoe heb je dat gedaan? Als je dit leest wil je me dan tips geven? Alvast bedankt! Ik hoop dat je mij begrijpt want mijn vriendinnen vinden haar wel heel aardig dus daar kan ik ook niet mee praten.

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • lastig

    Kijk dit is het lastige, kijk laast bijv. was mijn nask leraar pissig en liet hij iedereen 5 mins na de bel nablijven. Dus een meisje had haar telefoon gepakt maar hij zag het en ze moest zich melden vervolgens stappen er een stuk of 5 meiden naar de mentor en zeggen dat ze eigenlijk ten onrechten is gestraft, dan denk ik je zat op je telefoon terwijl je moest nablijven hoezo dom :S. Maar het punt is van mijn verhaal , alles heeft 2 kanten jij denkt dat ze onrechtvaardig is en stom maar waarschijnlijk zit je gwn te klooien in de les ofzo en je brutaal doet en drm haar pissig maakt. Maar denk ook waarschijnlijk is ze minstens 12 jaar ouder dan jouw en is het dus eigenlijk het zelfde als een kleuter van 7 zegt hoe je normaal zou moeten doen tegen jouw. en bedenk ook als het echt een kut leraar is probeer haar te negeren want je bent ze liever tevriend dan dat je ze als vijand hebt. ook niet boos worden voor dat ze proefwerken na heeft gekeken want waarschijnlijk kijkt ze die van jouw dan na met niet zo'n vriendelijk oog terwijl  ze dat waarschijnlijk wel bij de andere kinderen wel doet. btw eff tussendoor ik ken natuurlijk niet die leraar en kan lastig oordelen maar ik persoonlijk zie prima wanneer een straf onterecht of terecht was terwijl andere pubers vaak erg zwart-wit kijken. maar als dit echt allemaal niet waar is enzo probeer dan eens jouw verhaal te vertellen bij de mentor, rustig praten en gwn eerlijk zijn zeg dus bijv. dat je meschien wat te veel praat met je vriendinnen of bijna nooit huiswerk maakt(dit hoeft natuurlijk niet waar te zijn , het zijn gwn voorbeelden) dan zal hij waarschijnlijk gaan praten met andere mensen.   MVG, JT

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Huh2

    3) Of je moet kijken of er klasgenoten zijn die hetzelfde hebben meegemaakt. Als je dan met z'n drien naar de mentor stapt gelooft hij het misschien wel. D.

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • Huh

    1) Eerst echt eens leren Nederlands te schrijven. 2) Misschien kan je je lerares (=vrouwelijke leraar) opnemen met je telefoon, ik bedoel wat ze zegt. Dan kan je het aan je mentor laten horen. D.

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • Respect

    Wie denk je wel niet  dat je bent? Iemand waar tegen de juf opkijkt? Denk na, je bent een meisje die moet met veel respect worden opgevoed je hebt niets te eisen en niets te willen.. ik zou het niet eens accepteren dat je durft te zeggen dat ze liegt!! Heb respect voor de mensen die je helpen of ga anders lekker thuis bij mamsie zitten!!

    19 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten