Skip to content
15 reacties
1527 weergaves

Plasongelukje en nu onsterfelijk belachelijk

Het gebeurde donderdagmiddag voor de kleine paasvakantie toen we het basketbalveld van de school mochten gebruiken.
Dat is een veld met een hoog hek er omheen. We hadden wel de sleutel van dat hek, maar niet van de school. Dus het was ophouden of ergens verderop. Ik had het veel te lang opgehouden. Toen ik voelde dat echt moest stoppen was het al te laat. Iedereen zag het ook een paar meiden die stonden te kijken. Met pasen sprak ik al vrienden die het hadden gehoord en op school nu ook opmerkingen. Ik heb gezegd dat het niet waar is behalve natuurlijk tegen die vrienden, maar mijn moeder zegt dat ik het beter toe kan geven en er zelf grapjes over kan maken. Hebben jullie dat ook wel eens gehad en wat kan ik het beste doen en hoe lang duurden die opmerkingen ?
Ik schaam me dus dood.

16 jaar
1 jaar geleden

15 Reacties

  • Ik sla misschien ook weer door mijn eigen verhaal te vertellen in mijn vorige reactie. Belangrijk is dat je niet stopt nu met naar het zelfde basketbal veldje te gaan TS. Dat is misschien je neiging om te doen. Dat je denkt: daar heeft iedereen me nat gezien dus daar durf ik niet meer heen van schaamte. Bang dat de reacties weer komen. Als het benoemd wordt moet je maar denken ik mag hier ook zijn. Ik kom omdat ik basketballen leuk vindt en als je dan weer basketbalt gaat het bij de 2 teams ook weer daarom. Fijn basketballen. Ikzelf kan mijn blaas niet negeren, de eerste dat ik voel dat ik moet plassen moet ik meteen naar een boom rennen. Dus bij basketbal de bal overgeven en meteen rennen naar een boom en laat soms ook nog een spoor druppels achter. Om mij is ook welleens gelachen maar als het 2x in de week gebeurt draaien de meesten wel bij en zeggen ze: ooh daar kan die jongen niks aan doen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Kan gebeuren en inderdaad gewoon luchtig over doen. Als je dat gebeurt dat iedereen ziet dat je in je broek plast op het basketbal veldje kan het zijn dat sommigen erom lachen en dat jezelf diep schaamt maar het kan wel zoo zijn dat sommigen nog met een luier om slapen. Dat gebeurt echt nog tussen 12 en 18 voor bedplassen. Lachen om jouw ongelukje maar niet vertellen dat ze zelf in bed plassen, dat zie je dan overdag niet. Dus zelf hun ongelukjes verstoppen. Als je dat 1x per maand of 1x per jaar overkomt ben je trouwens niet incontinent. Ikzelf ben wel half incontinent, dat betekent dat ik m'n plas niet goed kan ophouden, ik gebruik ook luiers. Ik moet ze zelf ook ophalen in de apotheek, je hebt volwassen luiers maar dat ben ik niet dus heb ik 1 maat kleiner die passen tot 18 jaar, een apotheek mag niet zeggen wie ze dragen maar ik heb welleens gevraagd hoeveel van die luiers worden opgehaald, nou minstens 100 in mijn dorp. Officieel ben ik sportzwemmer en doe ook welleens een potje basketbal op een veldje, dan geen luiers omdat je daarmee langzamer bent in je bewegen en iedereen ziet die luier. een boxer omdat het luchtig is. Doordat ik incontinent ben neem ik dus risico, ik kan denken: ik ben incontinent, ik kan nooit meer basketballen of ik neem het risico dat ik veel druppels laat vallen op het basketbalveld en een leuke dag heb. Ik vind basketballen leuk dus doe ik het gewoon met het gevolg dat ik dan een nat geplaste boxer heb. Omdat je zweet moet je na de tijd douchen, ik vaak ook omdat ik gelekt heb. Dan doe ik wel mijn luier om na het douchen. Ik heb eigenlijk altijd een luier om behalve bij sporten. De meeste die me kennen verwachten het niet van me. Zoo sportief maar toch in een luier na de tijd. Maar dat is bijvoorbeeld ook omdat ik welleens een enorme pisvlek heb gemaakt in de bank van een vriend in huis. Dat is dubbel zoo erg. Dat ik geplast had was erg maar zijn moeder werd boos op me dat de bank vuil was. Het was de bank van de woonkamer wat verzekerings werk werd. Ik was in slaap gevallen voor een film. Dat was de laatste keer dat ik van nooit een luier naar elke dag in een luier ging. Die luiers houden alles, ook zoveel als je alles verliest zoals het basketbalveld dan zit die luier voor 25% vol en kan het omblijven.



    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben ts en nu 17. @m23. Bedankt voor je reactie, het is nu 5 weken geleden en ik schaam me nu veel minder. Er wordt ook bijna niet leer over gepraat. Ji hoeft je er niet voor te schamen. Jij hebt hier niet voor gekozen en kunt er dus niets aan doen. Het is heel vervelend voor jeIk heb een paar maal de verkeerde keuze gemaakt om door blijven spelen en me niet af te melden en een wc te zoeken of boom.
    lLogies ook dat ik geen luier had, dan zou iedereen Luiers moeten. Gevolg was dat ik het met bijna 17 jaar in mijn broek ( sportbroekje) stond te doen en dat was nog een suoervolle blaas ook. Belachelijk gezicht dus en terecht dat mensen dat vinden. Ik ben er wel eerlijk en luchtig over hoor, maar dat lukte in het begin niet gelijk.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi J16,
    je hoeft je echt nergens voor te schamen hoor. Kan iedereen gebeuren.
    Ikzelf ben volledig incontinent en draag dus luiers, iedereen weet het en accepteert het. Ook al ruikt het soms een beetje, vrienden zijn er voor je.
    wees er gwn luchtig en eerlijk over, is mijn advies.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Nou meiden als een jongen zo nodig moet dat hij serieus in zijn broek staat te plassen dan helpen jullie me toch wel?
    In een kring met je rug naar me toe, dat niemand me ziet en ik het even kan doen ook al is dat niet op een nette plaats.
    Eigen schuld zal wel kloppen bij ts en j22, maar dan hoef je hem toch niet aan zijn lot over te laten? Erg hard van m21.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @laatste j22: sorry dat doe je niet. Dan pis je inderdaad maar in je broek, je hebt het zelf zo ver laten komen net als ts.
    Ik zal jullie er niet om pesten hoor, maar wel je eigen schuld.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik wens je sterkte, meiden kunnen gemeen zijn.
    Het is een soort nachtmerrie als je steeds dringender moet plassen en dan voel je het komen en je kunt nergens heen.
    Ik had het bij het schoolreisje naar Rome. Moest zo nodig in de bus naar een rondvaartboot. Eindelijk dacht ik daar te kunnen, maar geen wc. Nog een uur ophouden. Dat ik het droog gehouden heb snap ik zelf niet. Eindelijk konden we er af naar een ijstent en ik naar toilet. Maar op die kade kwam het, niet te meer te houden. Ik heb hem er uitgehaald en het op de kade gedaan. Ook tussen de meiden van school. Dat heeft me geen goede naam opgeleverd en bijna ook narigheid. Gelukkig bleef dat me bespaard, maar de volgende keer doe ik het in mn broek.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je moet dan moet je(gaan) is voor meiden vaak niet mogelijk jongen 20. Lange rijen voor vieze toiletten en dan hou je het liever op tot thuis of een ander schoon toilet. Pas met een vriendin, we waren bijna bij haar thuis en toen zei ze dat ze dat niet had moeten doen. Toen wist ik het wel, niet gekeken dat is vervelend voor haar. We maken daar geen drukte om. Lachen naderhand wel, maar niet uitlachen. Zo hadden ze het bij ts ook moeten doen.

    Ts had pech dat het hem niet minimaal lukte om nog uit het zicht te komen. Dan krijg je geen gezeik ( leuke woordspeling) en alleen een natte broek. Die is zo weer schoon en droog.

    Goede beslissing ts, die meiden zullen dat wel begrijpen. Gewoon eerlijk over doen net als hier.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben ts.
    @m23, j16. Ik begrijp nu dat ontkennen erg stom was en alleen tot meer geroddel leidt. Het was tegen twee meiden (schaamde me daarom nog erger)en ik ga dat vandaag toegeven en uitleggen hoe het zat. Bedankt. Verder al gelijk geweest.

    @j20. Basket is mijn lievelingssport. Daar ben ik heel goed in, ik ben 192cm.
    Het is wat m23 zegt, ik moest al heel lang en stelde het steeds nog even uit. Nooit gedacht dat dit het gevolg zou zijn. Totdat ik het helemaal niet meer kon ophouden en geen kans meer had. Nog nooit eerder gehad en het zal nooit meer gebeuren. Het bleef gaan.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Waarom zo lang doorgaan, als ik moet, dan moet ik. Heb geen zin in natte broek en gezeik waar jij nu last van hebt.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben niet de starter maar gewoon toegeven en meepraten is het beste. Al laggen mensen om je heen en maken ze grapjes, ze vinden je nog net zoo leuk als voordat plasongelukje, je raakt je vrienden en kennissen (klasgenoten) niet kwijt. Meestal moest ik plasongelukjes een week aanhoren. Zelf heb ik een periode ook zulke dingen ontkent. Maar ik had het erger, ook op school en binnen lessen. Zelf heb ik ontelbaar vaak een natte boxer gehad, ik wist niet wat ik ermee moest dus liet ik het drogen maar dan ga je stinken. Het is alleen wanneer je stinkt dat anderen je uit de weg gaan en klasgenoten je vervelend vinden. Sinds mn 12e denk ik dat het een kleine afwijking is. Kan het ophouden maar ik plas 4x zoo snel in m'n broek als een ander.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • al die onderwerpen over plasongelukjes hier. Is dat een of andere fetish of zo?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Een keer als er geen wc is is niet erg, maar het blijft genant.
    Dus waarom dat op school doorkwekken als je dat gezien hebt.
    Dat is het probleem.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Gewoon op reageren kan gebeuren lekker belangrijk

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Handiger om het gewoon toe te geven en wat grapjes te incasseren jongen 16. Ik begrijp het wel, je bent lekker aan het ballen en je blaas zeurt dat hij leeg moet. Je luister niet naar je blaas want wil niet stoppen en door dat hollen voel je het ook minder. En dan ineens is die blaas echt vol en voel je dat wel en heel erg nodig en toen was het te ver. Zoiets is mij ook wel overkomen en veel mensen. Onsterfelijk belachelijk is dus zwaar overdreven, wel is je imago van stoere jongen nu wat minder. Ook als je ontkent wat anderen gezien hebben. Ik zou het niet ontkennen en het rechtzetten bij de genen waar je het ontkent hebt. Zeg ze dat je toen te veel schaamde omdat je het in je broek had gedaan maar dat het wel waar was. Hoe lang het duurt? Er komt wel weer iets anders, waar ze het over hebben.

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten