Skip to content
16 reacties
3281 weergaves

Blote voeten

Kennen jullie jongens of meiden die ook geen schoenen dragen? Ik loop altijd op blote voeten en het lijkt wel of ik de enige ben. Op de basisschool was ik de enige en nu zit ik op een grote school met een paar honderd leerlingen maar ook hier draagt iedereen schoenen. Ik kan mij niet voorstellen dat ik de enige in heel Nederland ben die altijd op blote voeten loopt. Dus ik ben benieuwd.

13 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik loop bijna altijd op blote voeten. Mensen kijken me soms raar aan maar dat boeit me niet. Meestal vragen ze heel geinteresseerd waarom ik het doe en vinden me dapper of zo. Mijn voeten hebben zo'n zachte kussentjes dat ik nergens last van heb. ik heb ook een half uur in de sneeuw gelopen laatst. mijn voeten moeten dan weer goed opwarmne als ik binnen kom. Ze zeggen dat je er een hogere weerstand van krijgt. Voordeel is dat ik nooit zweetvoeten heb. In schoenen krijg je dat al snel.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ook wel vaak op blote voeten. Vind het wel lekker niks aan mijn voeten. In schoenen ook wel eens maar wel zweetvoeten soms

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik loop bijna nooit op blote voeten, behalve in huis en in de tuin. Wel draag ik bijna altijd slippers, meestal met een houten voetbed. In de winter meestal Buffalo clogs (ook een soort slippers :-))

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik loop ook altijd op blote voeten. Zelden sokken aan. Ik loop bijna altijd op teenslippers deze doe ik ook vaak naar school aan. Ook ga ik wel eens met blote voeten in mijn schoenen

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik op school werkte waren er ook kleuters en kinderen die een hele dag ook in de winter op blote voeten liepen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ook veel op blote voeten. Ook in schoenen wel maar soms wel eens zweetvoeten.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb nooit sokken aan, ook niet in sneakers.

    Kwam er toevallig gisteren achter dat ik nog maar 1 paar sokken heb, moest er wel om lachen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • In de klas zat altijd een meisje die wel op blote voeten liep. Ik vond dat wel mooi en ook wel spannend soms

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij op de basisschool zat vroeger een meisje dat altijd op blote voeten liep net als haar moeder. Ik vind het wel stoer van je dat durft en al zolang doet.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • buiten in de natuur ga ik op blote voeten, ook 's winters.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik loop ook veel op blote voeten. Ook in schoenen en ook bij vrienden wel en zo.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik loop ook altijd op blote voeten. Ik heb nooit sokken aan. Ik ga wel met blote voeten in schoenen en in de zomer draag ik altijd slippers heerlijk!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • J13, hoe reageert jou omgeving op het feit dat jij sinds groep 6 geen schoenen meer draagt? Daar ben ik wel benieuwd naar namelijk.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Omdat er onnatuurlijk scherpe en giftige dingen op straat kunnen liggen en en de mens veel meer zit zijn blote voeten vaak minder geschikt / functioneel.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het een fijn gevoel. Ik draag al sinds groep 6 geen schoenen. Als het vriest of heeft gesneeuwd moet je gewoon niet te lang stil staan. Als je gaat lopen worden je voeten vanzelf weer warmer.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is ook niet gebruikelijk nee, hoe ga jij naar school dan? Met slecht weer of sneeuw? En hoe kom je er zo bij om op blote voeten te leven. Ik kan mij voorstellen dat je door heel wat mensen raar aangekeken wordt.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten