Skip to content
5 reacties
1615 weergaves

Veva opleiding

Hoi allemaal. Ik wil na mijn vmbo examen veva doen. Ik zag op internet wel al wat voorbereiding tips. Maar je hoort wel eens dat je bij veva verplicht je haar moet afscheren. Weet iemand of dat millimeteren moet? Ik ben namelijk best wel aan me haar gehecht. Dan kan ik dit in me keude meenemen. Als ik er dan voor kies kan ik er rekening mee houden dat de tondeuse er over moet.

16 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik weet niet of dit representatief is voor veva. Op tv is wel een heel tof programma dat heet Kamp van Koningsbrugge. Hierin volgen cursisten een training voor een speciale afdeling van het leger. Vaak hebben ze ook een andere baan. Een van de cursisten is model en heeft best lang haar. De instructeurs vroegen of ze hem kaal mochten scheren. Ik denk dat het dus niet verplicht is maar dat het wel handig is als je een tijd niet kan douchen. Ik zou als ik jou was geen probleem hiermee hebben want het is maar haar en het verbeterd de groepsgevoel.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik wil misschien veva (Veiligheid & Vakmanschap) wat idd een voortraject is voor militair gaan doen. Alleen vroeg ik me af of je voor of tijdens deze opleiding kaal geschoren word. Want in films zie je dat het wel moet maar ik weet niet of dit in het echt ook is.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Deze vraag kun je toch het best stellen aan het ROC waar je naartoe wilt?
    Wil je na de opleiding graag bij Defensie? In dat geval zou ik me maar over die gehechtheid aan je haar heen zetten. ;-)

    @M23 De VeVa opleiding (Veiligeid en Vakmanschap) is een mbo-studie gecombineerd met een stage bij de marine, landmacht en luchtmacht.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom moet jij je haar scheren? Zit je op een militaire school?

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom moet jij je haar scheren? Zit je op een militaire school?

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten