Skip to content
39 reacties
710 weergaves

Uitreiking

Hey, over 2 weken heb ik een diploma uitreiking met mijn klas omdat het vanaf 1 juni weer toegestaan is. Ik heb zelf geen goede band met een paar kinderen uit mijn klas en het zijn echt van die ‘stoere’ jongens... Ik heb gelezen dat het niet verplicht is om te gaan, maar ik moet dan wel een andere datum plannen. Heeft iemand tips hoe ik mijn ouders kan overhalen om niet te gaan? Ik wil het liever niet vertellen van die kinderen..

16 jaar
4 jaren geleden

39 Reacties

  • Beste T, Er zijn nog wat dingen over je nieuwe school die ik je wil zeggen maar je topic is al weer weg, dus doe ik het maar hier zolang dat nog kan ;-).   Als jij in de plaats waar je zegt te wonen naar het MBO gaat dan ga je naar het .... Dat is een hele grote school met alle voorzieningen om de student bij te staan op allerlei gebied, ook met jouw moeilijke dingen.     Dat instituut heeft vele vestigingen die eigenlijk kleinere scholen zijn. Je volgt een vakopleiding en dan heb je docenten voor de algemene vakken, zoals natuurkunde, wiskunde en de talen. Daarnaast heb je vakdocenten waar je heel veel mee te maken krijgt, vooral vanaf de tweede klas. Die vakdocenten zijn mensen met hart voor hun vak en ze houden van jonge mensen anders zouden ze dat werk niet doen.   Met die docenten gaan de studenten een band ontwikkelen, jullie zien elkaar elke dag en werken samen aan hetzelfde doel. Die docenten gaan vaderlijke en moederlijke gevoelens voor hun studenten ontwikkelen. Dat gaat vanzelf en is niet tegen te houden. Anders kun je ook gewoon je werk voor je studenten niet goed doen, je moet van ze houden. Je kunt mij geloven, ik weet dat uit eigen ervaring. Je zit niet meer op die kutmavo.     Naast de docenten heb je de studenten die op een leeftijd zijn dat ze allemaal bezig zijn met het zoeken naar relaties. Daar zijn ook jongens bij die op zoek zijn naar een vriend. Wat ik je adviseer is om jezelf niet te verstoppen. Als het ter sprake komt zeg gewoon dat jij jongens leuker vindt dan meisjes. Over je dates zou ik wel zwijgen, dat begrijpen ze niet. (Ik wel). Misschien hoef je niet eens wat te zeggen en vinden ze je vanzelf wel. Soms zie je het gewoon dat iemand zo is.   Sta daar gewoon voor open. Wees voor 1 keer eens niet een bange floepert die niet in de spiegel durft te kijken omdat hij bang is te zien wat hij niet zien wil. Je kan je niet je hele leven verstoppen en alleen maar stiekem doen waar je naar verlangt.     Ik denk niet dat jij hier nog op gaat reageren en dat geeft niet want ik heb het wel gehad met dit forum. Ik heb heel wat berichtjes geschreven maar veel te weinig feedback en je wilt wel eens wat meer. Jij doet aan chat en ik dacht misschien is dat wat, maar alleen maar seks.   Ik las hier een topic van een jongen, een j17, die zo'n relatie had en meer wilde. Hij wilde 8.   Hoe moest hij die afwijzing verwerken? Mijn advies aan hem is kijk goed naar die ander en zie wat het eigenlijk voor iemand is en erken dat hij je liefde niet waard is, dat het nooit wat wordt, en dan verandert  

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik besteed er zelf zo min mogelijk aandacht aan, ik ga nu meer met mijn broer om en dat vind ik prima. Ze moeten zelf maar eens goed nadenken, ik zeg altijd tegen mezelf hoe kan ik uit zo’n baarmoeder komen en uit zo’n spermacel. Bedankt voor je aardige berichtjes, groetjes t

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ach jongen, wat vind ik dat nu toch akelig om te lezen. Dacht ik net dat het allemaal veel beter met je ging en nu vertel je dit. Als ik kon zou ik je willen helpen en in materieel opzicht kan ik best veel, maar dit, ik voel mij zo machteloos.
    Ik kan wel zeggen dat ik aan je denk en je sterkte toewensen, maar wat heb jij daar aan? Niets. In ieder geval heb jij je broer en misschien ook je oudere vriend dus je bent niet helemaal alleen, maar het is wel erg naar allemaal. Kun je dat wel vol blijven houden? Het is allemaal al zo ingewikkeld voor jou en als je dan helemaal geen steun van thuis hebt, dat kan toch niet?
    Ik gun jou zoveel meer en je verdient zoveel beter. Ik word hier erg verdrietig van. Ik zou bijna willen zeggen: Als jullie T niet meer willen, geef hem maar aan mij, maar jij hoort daar thuis, daar heb je alles.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt voor je reactie, ik weet wel dat zij zorgen voor mij maar daar gaat het niet om. Mijn broer was altijd de lul en nu ben ik dat samen met hem. Ze reageren zelf chagrijnig en het komt erop neer dat ze zelf bepalen wanneer ze vrolijk reageren. Ze nemen alles van andere aan maar zelf iets terug doen zit er niet in.. Ik ben daar zo klaar mee, dus ze hoeven niet te verwachten dat ik nog normaal ga reageren.. Mijn oma heeft letterlijk bijna alles gekocht voor mij, van jassen tot schoenen. Ze hebben geld, niet veel maar gewoon een normaal inkomen. Ze besteden alles aan zichzelf, ik moest zelfs laatst mijn eigen schooltas kopen. Verder ga ik er niet op in, bedankt voor je hulp! Groetjes T x

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste T.., Als jij drinkt dan wordt jij dus een boze T.., niet zo best ;-). Het positieve is dat jij blijkbaar gezellige momenten met je broer beleefd en dat is mooi. Wat jammer is dat is dat jij nog steeds zo'n slechte relatie met je ouders hebt. Veel jongens en meisjes van jouw leeftijd zijn vaak boos op hun ouders en die ouders hebben het daar echt wel moeilijk mee. Het is een periode die meestal wel over gaat. Bedenk dat zij al je hele leven voor jou gezorgd hebben en dat blijven doen zolang het nodig is. Daar mag je ook wel eens aan denken. Probeer gewoon conflicten te vermijden, ruzie daar wordt je niet gelukkig van en niemand is volmaakt.

    Dan die relatie met die oudere vriend, zoals ik hem maar zal noemen. Als ik het goed begrijp hebben jullie een vriendschappelijke relatie gekregen en zie je hem regelmatig. Daar ben ik blij om. Het is iemand voor wie jij niets hoeft te verbergen en dat is fijn. Jullie hebben geen seks meer en misschien begrijp ik dat ook wel.
    Homoseks is nogal brute seks. Als er dan een jong en onschuldig iemand die jou vertrouwt naakt en weerloos in je armen ligt dan ga je daar genegenheid voor voelen en misschien voelde seks met jou voor hem daarom gewoon niet goed. Hij begon vriendschappelijke, misschien vaderlijke gevoelens voor je te krijgen. Seks is leuk, maar liefde is belangrijker en vriendschap is liefde. Misschien krijg je af en toe nog wel eens een zoen en een knuffeltje van hem!

    Wat ik hierboven zeg is speculatie, maar ik hoop dat het waar is. Gisteren kon ik wat voor jou betekenen, vandaag heb je die man en daar heb je nu meer aan.

    Het is jammer dat ik jou nooit zal ontmoeten, maar dat is niet erg. Ik heb het gevoel gekregen dat jij een mooie ziel bent en misschien wel een beter iemand dan ik.
    Hoe je er uitziet weet ik niet maar een bepaalde voorstelling heb ik wel van je. Ik heb eens een film gedownload, het verhaal van Lucas en Said. Dat ging niet over seks maar over liefde, voor mensen en voor de mensheid. In die film kwam een aantal blonde jongens voor, niet echt knap, niet echt mooi, maar wel jongens waar je van kon gaan houden. Zo zie ik jou. Een illusie natuurlijk maar wel een mooie illusie.
    Als je die film zien wil, bij gevoelens in het topic "zelfmoord" heb ik hem beschreven en hoe je hem krijgen kunt. Iemand vroeg er naar.

    Vaak zal ik je hier niet meer zien maar dat betekent dat het wel goed met je gaat dus dan is het goed. Dit jaar is voor jou een heel bijzonder jaar geworden denk ik, en het is nog lang niet voorbij. Veel geluk T.. en doe een beetje rustig aan met alcohol ;-). Het was fijn dat ik je heb leren kennen. x H

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt voor je reactie. Ik was inderdaad boos en ik had wat gedronken met mijn broer maar dat doet er niet toe. Sorry dat ik zo raar typte. Het klopt dat ik pissig ben op mijn ouders, ze doen zelf zo naar dus ze kunnen het ook terug verwachten. Ik heb het maar 1x gedaan met hem, we hebben het er niet echt over en hij helpt mij zelfs met een baan. Je weet nu ook hoe ik kan reageren als ik boos ben haha, bedankt voor je reactie en wie weet tot de volgende keer. Groetjes t

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Dag T.., leuk dat je even aan mij dacht. Jouw bericht moest ik wel een paar keer lezen voordat ik het begreep. Blijkbaar gaat het over de diploma uitreiking, maar ik dacht dat dat al achter de rug was.
    Je klinkt een stuk agressiever dan vroeger. Dat jij zoveel zelfbewuster bent geworden is goed, maar het is niet leuk dat de relatie met je ouders nog maar steeds zo moeizaam is. Je bent wel een beetje onaardig naar je moeder vind ik.

    Jouw thuis is wat voor jou een warm nest zou moeten zijn maar dat is het niet. Iemand zoals jij heeft meer liefde nodig dan een gewone jongen en die krijg jij niet. Je hebt nu die relatie met die man en ik denk dat het een aardig iemand is. Je moest het kwijt en daarom schreef je dat stukje bij LHBT enz. Je klonk daar trots en uitdagend. Ik heb er wel even aan moeten wennen, maar ik ben blij dat ik het mag weten en door jou ben ik er genuanceerder over gaan denken. Daarom heb ik ook dat stukje geschreven bij "Val op ouder" bij jongensvragen. Misschien heb je het gelezen. Die jongen was er blij mee.
    Dat vind ik wel fijn van dit forum, soms kun je iemand echt een beetje helpen. Wat ik voor jou en ook voor anderen kon doen heeft mij zelf ook gelukkiger gemaakt. Dat je wat voor een ander kan doen geeft zin aan het leven.

    Die relatie van jou daar kun jij met niemand over praten, thuis mogen ze het al helemaal niet weten. Dat is een verdrietige zaak. Ik denk dat ik jou beter ken en meer van jou weet dan de meeste mensen die dichter bij jou staan en dat hoort niet zo te zijn. Graag zou ik wat directer contact met jou willen. Ik zou er voor jou willen zijn als je dat nodig hebt, maar helaas ben jij voor mij onbereikbaar en moeten we het doen met berichtjes zoals dit. Jcha! Het moet maar. :-(

    Je weet hoe ik over je denk T.., dus dat hoef ik niet meer te zeggen. Bedankt voor je berichtje en misschien tot een andere keer. x H



    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey jongen 21, ik dacht ik laat het even weten.. Ik had sinds vandaag zin om te gaan, ik dacht fuck mijn klas ik ga er gewoon voor maar mijn moeder heeft haar haar heel gek laten knippen en daar ga ik me totaal niet meer vertonnen.. Like ze moet het zelf weten of ze zo kort wil maar tbh dan heb ik gelijk die jongens op mij.. Groetjes, t

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 21: okee dan.. Bedankt voor je lieve bericht weer! Ik weet dat het raar klinkt voor de Moderators, ik hoop ook dat ze binnenkort een update erin gooien... Duimen dat ze ooit met accounts gaan werken en privé berichten.. voor andere personen zou dat heel goed uitkomen. Wie weet: tot ooit op het forum of met kerst! Ik wil je ook succes wensen in het leven en met je toekomst, want zo oud ben je nog niet.. Groetjes, T

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste T.., In je laatste bericht had je het over prive contact. Ik begrijp waarom jij dat wilt. Aan mijn hand heb je de reis afgelegd, een beetje overdreven gezegd, van de hel naar de hemel. Het is te begrijpen dat je daardoor aan mij gehecht bent geraakt en mij liever vast wil houden. Zelf ben ik ook echt veel van je gaan houden en ik zou jou ook graag willen blijven vasthouden. Echter, als je echt van iemand houdt dan moet je ook los kunnen laten en soms moet je het verstand boven je gevoel laten gaan.
    De eerste vraag is wat zou ik in jouw leven voor rol kunnen spelen? Je hebt een vader, een broer, iemand die misschien een hele goede vriend kan worden en waarmee je openhartig kunt praten, je hebt alles wat je nodig hebt. Als je verstandhouding met je broer steeds beter wordt kun je misschien ook met hem praten over de dingen waarover je hier met mij hebt gesproken. Broederliefde is toch de mooiste liefde die er is! (Op moederliefde na natuurlijk) Hij zal er altijd voor jou zijn zonder er iets voor terug te willen. Laat hem merken dat je van hem houdt!

    Over twee maanden dan zit jij op je nieuwe school. Er gaan hele spannende tijden aankomen. Nieuwe school, nieuwe klasgenoten, nieuwe leraren en je verandert van een jongen naar een man. Nu ben je nog een jongen en heb je het hierboven over de kinderen in je klas, straks als jou het diploma van je beroepsopleiding uitgereikt wordt dan ben je 20 en een echte volwassen man geworden.

    Al die narigheid van die pestkoppen en je eenzaamheid ligt achter je. Ze hebben geprobeerd jou kapot te maken, het is ze niet gelukt. Jij hebt gewonnen. Het gaat echt nog wel eens moeilijk zijn in je leven, maar als er mensen zijn die van je houden dan kun je het aan. Die mensen zijn er en zullen er altijd zijn. Jij bent iemand om van te houden! Blijf daar in geloven. Ik hou niet zomaar van iemand!

    Ik zou je echt heel graag eens willen ontmoeten en misschien wel even beetpakken, maar het gaat er om wat goed is voor jou. Laten we afspreken dat jij verder gaat met je leven, met je vriend, met je broer en met je ouders en zo tegen de kerst, als jij je thuis bent gaan voelen op die andere school en daar vrienden hebt, en je wilt nog steeds contact, misschien dat er dan wat te regelen valt. Alleen ben ik bang dat ze bij het forum daar liever niet aan meewerken. Ze zullen het gevoel hebben dat ze de kat het adres van de muis geven.
    Dat is van later zorg, ik denk dat je er tegen die tijd helemaal niet zoveel behoefte meer aan hebt. Dan is alles wat zo akelig was het afgelopen jaar een vage herinnering geworden, gaat het goed met je en kijk je vooruit naar jou leven als volwassen man met vrienden en liefde. Maar misschien vind je het fijn te weten dat de optie er is.

    Weer een heel verhaal T.., maar net als jij wil ik waar wij doorheen gegaan zijn goed afsluiten. Veel liefs! H

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kijk altijd op het forum, dus mocht je wat willen vragen.. ik ben er altijd! Je weet dat ik open sta voor privé contact, maar dat moeten we ook beide willen. Bedankt voor je snelle en lieve reactie, groetjes T x

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Lieve T.. ik vind het heel fijn dat je dit doet. Jij bent een hele goede jongen. Toen ik jouw verhaal las had ik heel erg met je te doen, ik kon niet anders dan reageren zoals ik gedaan heb. Ik ben heel blij voor jou dat het nu zo goed gaat, met jou, met je broer en met je gevonden vriend. Denk maar dat ik een soort engel ben die op jou neerkijkt vanuit cyberspace. Ik hoop echt dat het afgelopen jaar de moeilijkste periode uit je leven is geweest. Er zullen best nog wel eens moeilijke dagen komen, de liefde is niet altijd feest en vrienden zijn niet altijd vrienden, maar je weet nu dat het waar is wat ik je gezegd heb, namelijk dat jij iemand bent om van te houden. Eigenlijk is dat het enige dat ik gedaan heb, jou ervan overtuigen dat het zo is. Het kostte wat moeite maar uiteindelijk ging je er zelf in geloven. Al zal ik nooit meer wat van je horen, ik zal je niet vergeten en altijd met tederheid aan je blijven denken. (Ik wordt een beetje emotioneel nu) Het ga je goed T.., Laat de liefde en de vriendschap de leidraad zijn in je leven. X, H

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 21; ik vind het lullig om je achter te laten zonder bedankje >.< Ik heb iemand ontmoet die zo aardig is!! Ik wil je nogmaals daarvoor bedanken en ik wil je ook bedanken voor de steun en hulp

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 21: mijn broer is opeens een paar dagen weg -_- je bent geen oma... je zou een goede vriend wezen, als we elkaar kende! Dat voel ik Jongen 17 & redactieleden: ik heb een mailtje gestuurd.   Moderator Jullie hebben nu elkaars mailadres. Veel plezier samen!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Gedaan

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Heey jongen 17, ik heb ook een account aangemaakt maar ik heb niks kunnen vinden. Tis onduidelijk en alle topics staan door elkaar (qua datum) heb je misschien een link van je topic? (Volgens mij mag dat via hier wel) Groetjes, T   Van de redactie: nope, wij plaatsen geen links ;) Maar.. als jullie oprecht zijn en echt graag contact willen met elkaar mogen jullie beiden een mailtje sturen naar info@jongin.nl en dan zal de moderator jullie hierbij helpen. Groetjes van een van de redactieleden

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste T.., Dat ik zo veel om jou geef is niet omdat ik zo aardig ben maar omdat jij zo'n aandoenlijke lieve jongen bent. Jij doet mij denken aan hoe ik zelf was op die leeftijd. In werkelijkheid was ik intelligenter en knapper dan gemiddeld maar ik dacht dat ik minder was en dat niemand in mij geinteresseerd was. Nu weet ik beter, maar echt over gaat dat gevoel nooit.     Ik geloof dat R (jongen 17) wel belangstelling heeft. Het zou goed zijn als jij een vriend had van je eigen leeftijd en misschien kan hij dat zijn. Als je contact met hem kunt hebben, tast elkaar dan een beetje af. Zeker weet ik het niet maar ik denk dat hij ook op jongens valt.   Als jullie goede vrienden worden dan heb je mij niet meer zo nodig. Alles gaat nu al veel beter. Als jij dat wilt dan zou ik iemand kunnen zijn zoals je oma was, iemand bij wie je altijd welkom bent en waarmee je overal over kunt praten. Als je langzaam wegdrijft dan is dat jammer, maar het gaat om jou, niet om mij. Het leven is nu eenmaal afscheid nemen en nieuwe   relaties krijgen.     Fijn dat het nu zo goed gaat tussen jou en je broer. Je wilt binnenlopen en hem knuffelen, doe het, durf het! Naast je ouders is hij de belangrijkste persoon in je leven die het dichtst bij je staat. Als je het doet en hij vraagt waarom dan zeg je: Omdat je mijn broer bent! Je kunt er bij zeggen dat je van hem houdt. Misschien pakt hij jou dan ook beet. Als er een traantje komt dan is dat goed, laat je emoties zien aan de mensen die van je houden.     Iedere keer als je zegt dat je emotioneel wordt van wat ik schrijf dan wordt ik het ook een beetje. Bedankt T.. want het geeft een fijn gevoel als iemand je dat vertelt. Als mijn armen lang genoeg waren zou ik je vastpakken en niet meer loslaten. Gelukkig maar voor jou ben je veilig waar je bent. ;-)     Veel wijsheid T.. en geloof in jezelf. Liefs, H  

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • J16, eerlijk zijn dus he.. oké.. euhm.. Nou eigenlijk dwing je me niet! Ik wil graag met jou in contact komen en misschien wel vrienden worden! Ik ga vanmiddag proberen een forum aan te maken op die andere website (op het moment van schrijven weet ik even niet meer hoe die heet, dus check mijn vorige post even, ik zal het de titel geven die daarin staat). Hopelijk tot snel! Groetjesss R.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 21: bedankt voor je hulp en tips. De laatste tijd lach ik samen weer met mijn broer. Ik denk dat ik zomaar eens moet binnenlopen en hem moet gaan knuffelen.. (als ik durf) Ik wil je bedanken voor je hulp en dat je om mij geeft. Elke keer als ik je berichtje lees op het eind dan word ik ook een beetje emotioneel. Zelf vind ik het oke om contact te krijgen met jongen 17, maar hij moet het uiteraard zelf ook willen en ik wil hem daarover ook niet dwingen! Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Sorry R als ik je gekwetst heb. Dat mietje was een plaagstootje, T begrijpt dat. Wat ik al eerder genoemd heb is een forum zoeken waar je contact met elkaar kunt hebben. Dat gaat met een zogenaamde personal mail, een pm. In die forums maak je gebruik van een gekozen naam zodat je toch anoniem blijft. Zo'n pm verstuur je onder je gekozen naam dus de ontvanger weet niet meer van je dan wat je hem/haar vertelt. Meestal gebruikt men dat om bepaalde informatie uit te wisselen die te maken hebben met het soort forum. Bij dat palmvrienden forum doe je dat bijvoorbeeld als je planten wilt verkopen of ruilen of zo iets.   Als T en jij contact willen dan kun je lid van dat forum worden door je e-mail adres op te geven, je gekozen naam en een wachtwoord.   Je kiest een forum uit, jullie worden lid en in het onderdeel "Even voorstellen" stel je jezelf voor en zo kunnen jullie elkaar herkennen. Je zou bijvoorbeeld kunnen afspreken dat jullie Adenium liefhebbers zijn. Namen mogen niet hier, maar voorletters wel, verzin maar iets herkenbaars met je voorletter. Jullie kunnen pm's uitwisselen en als jullie vertrouwen in elkaar hebben dan geef je meer informatie, zoals je e-mail adres en dan heb je dat forum niet meer nodig.   Ik zou het leuk vinden als jij en T vrienden konden zijn, maar als je verkeerde dingen met hem doet dan wordt ik heel erg boos op je. T heeft het niet zo gemakkelijk gehad in zijn leven, thuis en op school, hij is nog erg onschuldig en verdient het om met liefde en tederheid behandeld te worden. Ik geef heel veel om hem, dus pas op!.   Neem het verder op met T, hij moet het ook willen.     Ik vertrouw je R!

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten