Skip to content
3 reacties
277 weergaves

help aub stem hier onder.

ik zit dus op school A en mijn neef en nicht op school B en ik heb het gevoel dat ik word gediscrimineerd door de leraren. maar ik durf het mijn ouders niet te vertellen want die hebben enorm veel geld betaald voor deze school..en ik wil echt heel graag dat jullie hier stemmen. school A en mijn leven verpesten met leugenaars dieven en pester  of naar school B met mijn nicht met wel een kans dat mijn ouders boos worden maar beter school hebben en mij beter voelen. School A of B? 

12 jaar
6 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik zou gwn aan je ouders vertellen dat je je niet goed voeld op die school en ook uitleggen waarom. Zoals ik het zie is het namelijk heel simpel... jou ouders betalen voor een goede leer omgeving veilig prettig met goede lerare. Deze school hoort dat te leveren klaar. Als ze dat niet doen worden je ouders heel boos maar niet op jou maar op de school en op de mensen die jou het leven nu zuur maken. Vertel ze en als ze niet zien wat het probleem is lees dit bericht na ik denk dat het verder wel goed komt veel succes.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Sowieso B, Geluk gaat boven geld en je ouders zullen misschien wel boos zijn maar als je het hun eerlijk vertelt snappen ze het volledig en als je dit niet durft dan zullen ze uiteindelijk ook blij zijn (ookal kom je er nooit achter) dat je toch voor je geluk hebt gekozen!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je ouders veel geld hebben betaald voor die school, willen ze waarschijnlijk ook dat jij er een goede, leerzame tijd hebt. Dus als je gediscrimineerd en gepest wordt, is dat juist iets om aan je ouders te vertellen! Je leraren horen ervoor te zorgen dat jij je veilig voelt op school. Praat er dus eens over met je ouders dat je je niet fijn voelt op die school en hoe dat komt: misschien kunnen ze je wel helpen om het daar beter te krijgen, en anders kun je toch naar school B gaan, hopelijk zonder ruzie.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten